הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pct

Dani566

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
בן 18 עשיתי סייקל ראשון של טסט אנטט 500 mg מפוצל לשתי זריקות של 250 ככה 10 שבועות
לגבי הפי סי טי
לקחתי טמוקסיפן וכלומיד אבל פרגניל לא לקחתי וקראתי בנעוצים והבנתי שצריך לקחת במהלך הסייקל מה שלא ידעתי .
כרגע אני מרגיש לא טוב חולה אולי בגלל שהטסט ירד המערכת החיסונית פגיעה יותר
עכשיו השאלה שלי אם הגוף יחזור לעצמו בהקדם גם בלי הפרגניל ?
הקפצה

כן אתה תתאושש טוב גם בלי הפרגיל. לא רשמת לכמה זמן ובאיזה מינון לקחת כלומיד בדרך כלל בסייקל בסיסי כמו שעשית זה למשך חודש 30 כלומיד+30 טמוקסיפן. אחרי PCT אפשר להשתמש גם בתוספים טבעיים שעוזרים לשמור על רמות טסט גבוהות יותר עם לא תתאושש מהר.

• פותח/ת השרשור
כן אתה תתאושש טוב גם בלי הפרגיל. לא רשמת לכמה זמן ובאיזה מינון לקחת כלומיד בדרך כלל בסייקל בסיסי כמו שעשית זה למשך חודש 30 כלומיד+30 טמוקסיפן. אחרי PCT אפשר להשתמש גם בתוספים טבעיים שעוזרים לשמור על רמות טסט גבוהות יותר עם לא תתאושש מהר.
אה תודה אחי
לקחתי טמוקסיפן 40 כלומיד 100 לשבועיים הראשונים שבועיים אחרונים 20 טמוקסיפן 50 כלומיד
איזה תוספים טבעיים יש להעלות טסט

טריבולוס,מאקה,גינסינג יוהימבין ועוד ועוד. תעשה חיפוש. חשוב להמשיך לשמור על מנוחה טובה תזונה טובה במקביל.

בן 18 עשיתי סייקל ראשון
אתחיל מכך שבגיל כזה אני כלל לא ממליץ להשתמש בחומרים. יש המון סיבות, ואם תשמע בעצתי - חכה לגיל סביר יותר (22+) בכדי לשוב לשם. עד אז, ממליץ לך, אם אתה אוהב את התחום ורוצה להתפתח בו, ללמוד באופן אקטיבי ופאסיבי על תזונה, אימונים, חומרים ומה שביניהם. יש את הפורום כאן וגם כמה קבוצות מעולות בפייסבוק (מוזמן להצטרףלכל הקבוצות של LBS בתחום). לפנות גם למאמן אישי מקצועי ותזונאי ספורט מוכר ומוכח הם לדעתי בגדר החובה. ההוצאה הכספית שתוציא בהשקעה הזו לא יסולא בפז. זה בהחלט עדיף לדעת שאתה יודע איך להתקדם באופן טבעי ולרכוש כלים להמשך, לפני חזרה (תיאורטית) לחומרים. אל תחפש קיצורי דרך כשאין בסיס פיזי, מנטאלי, פרקטי וספורטיבי לכך. זו טעות!
כרגע אני מרגיש לא טוב חולה אולי בגלל שהטסט ירד המערכת החיסונית פגיעה יותר
לא בהכרח, אם כי שינוי הורמונלי עלול להביא עימו לתגובות כאלה ואחרות במערכת החיסונית. יכול להיות באותה המידה שנדבקת בוירוס כלשהו (יש המון כאלה שמסתובבים)
פרגניל לא לקחתי
לקח שצריך ליישם להבא

בנוסף, פרט על הסייקל עצמו:
משקל התחלה וסיום?
תופעות לוואי והתמודדות עימן?
הרגשה כללית, עליה במשקלי עבודה עיקריים, היקפים (אם מדדת)?
נקודות לשימור ושיפור אישיות שאתה לוקח מהסייקל הזה?

• פותח/ת השרשור
אתחיל מכך שבגיל כזה אני כלל לא ממליץ להשתמש בחומרים. יש המון סיבות, ואם תשמע בעצתי - חכה לגיל סביר יותר (22+) בכדי לשוב לשם. עד אז, ממליץ לך, אם אתה אוהב את התחום ורוצה להתפתח בו, ללמוד באופן אקטיבי ופאסיבי על תזונה, אימונים, חומרים ומה שביניהם. יש את הפורום כאן וגם כמה קבוצות מעולות בפייסבוק (מוזמן להצטרףלכל הקבוצות של LBS בתחום). לפנות גם למאמן אישי מקצועי ותזונאי ספורט מוכר ומוכח הם לדעתי בגדר החובה. ההוצאה הכספית שתוציא בהשקעה הזו לא יסולא בפז. זה בהחלט עדיף לדעת שאתה יודע איך להתקדם באופן טבעי ולרכוש כלים להמשך, לפני חזרה (תיאורטית) לחומרים. אל תחפש קיצורי דרך כשאין בסיס פיזי, מנטאלי, פרקטי וספורטיבי לכך. זו טעות!

כן אני גם חשבתי על זה ולמרות שהרגשתי בשיא ממש וגדלתי טוב אני ייישאר טבעי כמו שאמרת כי אני באמת צריך להכיר את הגוף יותר טוב ולהגיע לשיא הגנטי שלי לפני שאני נכנס לעולם הזה

לגבי משקל התחלה היה 87 משקל סיום 95
תופעות לוואי לא היו לי
הרגשתי טוב ממש גדלתי הפאמפ היה יותר טוב הרמתי יותר משקלים הרגשתי חזק יותר אבל היה לי טעות התחלתי את בסייקל מסה ואחרי חודש נכנסתי לחיטוב ואז חזרתי למסה בקיצור בלבול אחד גדול היה

נקודות לשיפור זה שהסייקל יהיה ממוקד יותר(חיטוב/מסה)
ודגש יותר גדול על גדילה במשקלי עבודה

עוד שאלה שיש לי זה אם הסייקל הזה פגע לי במערכת ההורמונלית כלומר בהתפתחות כי אני עוד צעיר ?(מרגיש שהאיבר מין לא במיטבו)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית