עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל עוד אני לא ליד אפי (המנהל המקצועי) אז לא ממש אומרים לי משהו.
אולי פעם אחת המדריכה החדשה או חנה וזהו
גיטאי, עדי, איליה או דיאנה בחיים לא אמרו לי על זה כלום.חנה כבר לא שם המון זמן.. או שאני טועה?
כל מאמן העיר לי על זה. למרות שאני בא בשעות הבוקר היחסית מוקדמות, תמיד עם אותם חבר'ה.
שיהיה, כסף קטן. הדבר המרכזי זה שאתה פאקינג חזק!
גיטאי, עדי, איליה או דיאנה בחיים לא אמרו לי על זה כלום.
אתה הבחור הזה שבא עם חולצות של קרוספיט ונכנסת איתי פעם באוברהד פרס עם 60 קילו?
מתאמן כמעט 3 שניםאחי כמה זמן את מתאמן?
אני מתאמן שנה בן 17 טיפה יותר מחצי שנה עושה דדליפט ובמשקל העכשווי שלי זה 145 זה בסדר או שזה קצת מידי
145 לחמש חזרות
בהתחלה הייתי עם חגורת גב אבל אני מנסה כמה שפחות
זה התקדמות טובה?
אני משתמש בחגורה רק בעת הצורך וגם ברצועות
מה?תיכף יוזכר - חוב לראק - בעוד .. 3...2...1..
חוב לראק לבן 17 שעושה 145 ל5 אחרי שנה אימונים?תיכף יוזכר - חוב לראק - בעוד .. 3...2...1..
אחי לא הבנתי כלוםחוב לראק לבן 17 שעושה 145 ל5 אחרי שנה אימונים?
חוב לראק לבן 17 שעושה 145 ל5 אחרי שנה אימונים?
תסביר לי מה אמרת רקאני צוחק על זה אם לא שמת לב..
יש פה מנהג לדרוש מאנשים שמצהירים ככה סתם כמה הם מרימים לתעד את זה ולהעלות, אבל זה לא מעניין במקרה שלך כי זה לא משהו לא אמין.אחי לא הבנתי כלום
לא מדבר בפורומים בדרך כלל
אוקייאני צוחק על זה אם לא שמת לב..
אין בעיה אני יעלה סרטוןיש פה מנהג לדרוש מאנשים שמצהירים ככה סתם כמה הם מרימים לתעד את זה ולהעלות, אבל זה לא מעניין במקרה שלך כי זה לא משהו לא אמין.
אוקיי
אין בעיה אני יעלה סרטון
דרך אגב אני שוקל 100
אין צורך, זה כולה 145 ל5, כשתגיד שאתה מרים 245 ל5 אני ארצה לראות את זה.אין בעיה אני יעלה סרטון
דרך אגב אני שוקל 100
אז מזה הזילזול הזה?אין צורך, זה כולה 145 ל5, כשתגיד שאתה מרים 245 ל5 אני ארצה לראות את זה.
לא היתה שום כוונה לזלזל ביכולות שלך, לשנה של אימונים זה הישג יותר טוב מהישגים של רוב המתאמנים בחדר כושר.אז מזה הזילזול הזה?
גם לא באת בשביל להתנסות באתי כי אני שוקל להתחרות ואני רוצה לדעת אם מצבי טוב בשביל להתחרות
אז מזה הזילזול הזה?
גם לא באת בשביל להתנסות באתי כי אני שוקל להתחרות ואני רוצה לדעת אם מצבי טוב בשביל להתחרות
משקל גוף 78. היה פוטנציאל ליותר אבל אני לא אוהב לעבוד במקסימום במיוחד כשהטכניקה לא יושבת חזק.
בונוס: חבר לוחץ 140 (בן 16 שוקל 93): (הסרטון חתוך קצת)