עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעזהי"ת
אפשר לוותר על ניטור סטרואידים, אפשר להצדיק זאת, אבל אי אפשר לומר שבן 19 ללא סטרואידים שיושב וקם בברכיות עם 280, הינו פחות חזק מאחד בגילאי העשרים שמפליג קדימה רק בכמה עשרות ק"ג - בעזרת טרן ואנדרול.
כן להגיד, לא להגיד, זה לא משנה את העובדה שזה נכון. הרים יותר -> יותר חזק.
יותר חזק זה מי שמייצר יותר כוח. זה עניין פיזיקלי נטו.
אגב אם מנסים באמת לנתח מי חזק יותר, צריכים לבדוק את סכום המומנטים שהמשקל מייצר על הגוף, ואת סכום המומנטים שהגידים מייצרים על העצמות, ולחלק גם במרחק שהמוט עובר בציר האנכי.
אגב אני לא מבין מה עניין מחט לתחת - למה יש כאן השוואה בין שני אנשים רנדומליים?
יש הרבה מתאמני כוח מוזרקים שלא הגיעו גם ל250 סקוואט, מה המשמעות של ההשוואה הזאת?
אם היינו מרכיבים להם אקסו-סקלטון שניהם היו מרימים כפול 2-3.בעזהי"ת
זהו שלא. ההפרש מלאכותי. תוריד את הכימיה, והראשון לעולם לא ירים 280. תוסיף את הכימיה, והשני ירים 100 ק"ג קדימה.
לכל היותר תוכל לטעון, שדעתך שונה. וזה בסדר כמובן.
אם היינו מרכיבים להם אקסו-סקלטון שניהם היו מרימים כפול 2-3.
יותר חזק זה מי שמייצר יותר כוח. זה עניין פיזיקלי נטו.
אגב אם מנסים באמת לנתח מי חזק יותר, צריכים לבדוק את סכום המומנטים שהמשקל מייצר על הגוף, ואת סכום המומנטים שהגידים מייצרים על העצמות (לשלוח את הספורטאים לCT ומיפוי עצמות), ולחלק גם במרחק שהמוט עובר בציר האנכי.
אגב אני לא מבין מה עניין מחט לתחת - למה יש כאן השוואה בין שני אנשים רנדומליים?
יש הרבה מתאמני כוח מוזרקים שלא הגיעו גם ל250 סקוואט, מה המשמעות של ההשוואה הזאת?
אפשט לקהלבעזהי"ת
ברמת המשוואה הפשוטה, מכניקת ניוטון לבתי ספר תיכוניים, אתה צודק.
אבל אני מדבר על מרשים. מה מרשים אותי יותר.
יותר חזק מייצר יותר כוח, נכון.
אבל איך אפשר להשוות בין שני מתאמנים שהאחד טבעי והשני לא? אחד מהם מייצר יותר כוח בעקבות השפעות חיצוניות.
אי אפשר לדעת כמה כוח היה מייצר הבחור הטבעי עם אותן ההשפעות, אולי היה מייצר יותר ואולי פחות, אבל החוסר וודאות הזו גורמת לכך שאי אפשר לקבל תוצאה חד משמעית.
אפשט לקהל
890@140 באנטסטד בשרוולי ברכיים
Vs
665@125 באנטסטד ברצועות ברכיים
אי אפשר גם לדעת כמה כוח היה הבחור הטבעי מייצר אם היה אוכל 0.8ג חלבון לקילו במקום 2+ או לחילופין מתאמן עם אבנים ומשקל גוף לעומת מוט ופלטות אלייקו.
איך אפשר להשוות בין אדם "רגיל" שאוכל "רגיל" מהרחוב לבחור טבעי וחזק?
הרי האחד עם שנים של אימונים קשים והשני ללא, אם הבחור ה"רגיל" היה מתאמן קשה מאוד למשך שנים, יכל היה להיות חזק יותר.
חוסר הוודאות הזו גורמת לכך שאי אפשר לקבל תוצאה חד משמעית ל"מי יותר חזק?"
לא בהכרח, תכלס אפשר לכל שריר. אני אישית מעדיף לכתפיים.מחט לתחת
אפילו אתה לא לוקח ברצינות את מה שכתבת פה.אי אפשר גם לדעת כמה כוח היה הבחור הטבעי מייצר אם היה אוכל 0.8ג חלבון לקילו במקום 2+ או לחילופין מתאמן עם אבנים ומשקל גוף לעומת מוט ופלטות אלייקו.
איך אפשר להשוות בין אדם "רגיל" שאוכל "רגיל" מהרחוב לבחור טבעי וחזק?
הרי האחד עם שנים של אימונים קשים והשני ללא, אם הבחור ה"רגיל" היה מתאמן קשה מאוד למשך שנים, יכל היה להיות חזק יותר.
חוסר הוודאות הזו גורמת לכך שאי אפשר לקבל תוצאה חד משמעית ל"מי יותר חזק?
יכול להיות שכתבתי באופן חפוז ולא מובן (עריכה: בטוח כתבתי באופן חפוז ולא מובן ~יחסית~) אז זה עבר לכם מעל הראש.לא בהכרח, תכלס אפשר לכל שריר. אני אישית מעדיף לכתפיים.
אפילו אתה לא לוקח ברצינות את מה שכתבת פה.
אם "נגזים" ונקח דבר שהוא ללא קשר חזק כל כך לביצועים בניגוד לקשר החזק מאוד בין סטרואידים אנאבולים לבין ביצועים בהרמות כוח זה יהיה כמו ילד בן 12 שמעריץ שחקן כדורגל מסוים כי הוא מתאמן במגרש עפר עם נעליים קרועות ו15 ילדים בבית, לגיטימי? כן בטח כל אחד ודעתו - אבל האם זה רלוונטי לשאלה "האם הוא שחקן כדורגל טוב?" או לא?
אם "נגזים" ונקח דבר שהוא ללא קשר חזק כל כך לביצועים בניגוד לקשר החזק מאוד בין סטרואידים אנאבולים לבין ביצועים בהרמות כוח זה יהיה כמו ילד בן 12 שמעריץ שחקן כדורגל מסוים כי הוא מתאמן במגרש עפר עם נעליים קרועות ו15 ילדים בבית, לגיטימי? כן בטח כל אחד ודעתו - אבל האם זה רלוונטי לשאלה "האם הוא שחקן כדורגל טוב?" או לא?