הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130kg deadlift / 52.5kg BW / PR

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
אתמול היה לי יום הולדת וחגגתי בדרך הכי מדהימה שיכולה להיות- שיא בדדליפט!!
בדיעבד מאמינה שיכולתי יותר, אבל העדפתי להשאיר טעם של עוד.
אחלה דרך לפתוח את השנה האחרונה בטינז 😁

• פותח/ת השרשור
ו @Miss@Metal שנתנה איזה 160 לא?

דיברנו על טכניקה מול משקל בעבר לגביי המכון הזה, אין טעם לדון בזה שוב.

כל הכבוד על השיא.

נועם 165
הילה רוט 152.5
שמחה 150
יעל 130
ולריה 120
סול מתאמנת רק חודשיים ונתנה 110 לחמישיה קלה
וזאת רק ההתחלה..

כמו שאמרו מעלי על הטכניקה כבר אין הרבה מה להגיד, אבל אני כן חייב לשאול, למה להשתמש בהיטצ'ינג כחלק מהטכניקה אם זה אסור בתחרות?
בכל מקרה כל הכבוד!

כמו שאמרו מעלי על הטכניקה כבר אין הרבה מה להגיד, אבל אני כן חייב לשאול, למה להשתמש בהיטצ'ינג כחלק מהטכניקה אם זה אסור בתחרות?
בכל מקרה כל הכבוד!

אני אומר את זה בלי להטריל או להתסיס*
מה שמפרסם את המכון הזה אלן המספרים על המוט, רוב הבנות שרואות את זה מתלהבות (לא אלו שמתחרות בעצמן, וגם הגברים אגב) הם/הן לא יודעים מה זה היצינג או מה הטכניקה הנכונה, זאת דרך שיווקית להביא מתאמנים להראות בחורה רזה בת 17 (?!) מרימה 130 קילו דדליפט. במיוחד שאתה קורא לעצמך מכון פווארליפטינג.

בכל מקרה כל הכבוד!

אני אומר את זה בלי להטריל או להתסיס*
מה שמפרסם את המכון הזה אלן המספרים על המוט, רוב הבנות שרואות את זה מתלהבות (לא אלו שמתחרות בעצמן, וגם הגברים אגב) הם/הן לא יודעים מה זה היצינג או מה הטכניקה הנכונה, זאת דרך שיווקית להביא מתאמנים להראות בחורה רזה בת 17 (?!) מרימה 130 קילו דדליפט. במיוחד שאתה קורא לעצמך מכון פווארליפטינג.
מה זה היטצ'ינג?

בכל מקרה כל הכבוד!

כי העיקר המשקל על המוט אחי. fuck verterbae.. that's for noobs

משקל מאוד מכובד, יהיה מעניין לראות את הטוטאל בתחרות הבאה.

• אהבתי
Reactions: liv
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית