הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל שלישי

Tarbuka

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
טוב אני מיקרא ראשון מסוגו לדעתי ..... שתי סייקלים ללא הצלחה הראשון סוסטנון אחרי זמן כמובן והשני טרינובלן וטסט למראת חוזק החומרים האכזרי גם הסייקל השני לא הרגשתי כלום בנייהם לא עלייה בכוח לא הגרסיות לא שיפור בחשק המיני כלום....אני בטוח השמקור השני שהבאתי את החומרים היה גם סימן זיהוי אמיתי לאתר של החברה והכול היה אמיתי אין לי מושג למה זה לא עובד ? הבקש גם המלצה לסייקל הבאה?ואולי כלים שיכולו לעזור טיפים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן בסייקלים הקודמים לפני הסייקל אבל היה לי מזל יותר משכל לא ידעתי גם על pct וכלום ... סייקל הבא מתכוון לעוד שבועיים ושבוע הבא עושה בדיקת דם וגם רוצה להתחיל לתכנן pct

טוב אני מיקרא ראשון מסוגו לדעתי ..... שתי סייקלים ללא הצלחה הראשון סוסטנון אחרי זמן כמובן והשני טרינובלן וטסט למראת חוזק החומרים האכזרי גם הסייקל השני לא הרגשתי כלום בנייהם לא עלייה בכוח לא הגרסיות לא שיפור בחשק המיני כלום....אני בטוח השמקור השני שהבאתי את החומרים היה גם סימן זיהוי אמיתי לאתר של החברה והכול היה אמיתי אין לי מושג למה זה לא עובד ? הבקש גם המלצה לסייקל הבאה?ואולי כלים שיכולו לעזור טיפים
בוא תעשה לנו סדר בבקשה:
מה נתוני ההתחלה שלך לפני הסייקל? גובה, גיל, משקל, אחוז שומן
מה בדיוק כלל הסייקל הראשון? פרט חומר וסוג, כמות, משך זמן שימוש.
האם היה שימוש פרגניל?
האם בוצע PCT?
מהי החברה בה השתמשת והאם המקור היה אמין?
האם התייעצת טרם הסייקל בגורמים מסויימים אחרים? (לא לציין שמות)

כמה זמן הייתה הפסקה בין סייקל ראשון לשני?

ותענה על אותן שאלות לגבי הסייקל השני

בוא תעשה לנו סדר בבקשה:
מה נתוני ההתחלה שלך לפני הסייקל? גובה, גיל, משקל, אחוז שומן
מה בדיוק כלל הסייקל הראשון? פרט חומר וסוג, כמות, משך זמן שימוש.
האם היה שימוש פרגניל?
האם בוצע PCT?
מהי החברה בה השתמשת והאם המקור היה אמין?
האם התייעצת טרם הסייקל בגורמים מסויימים אחרים? (לא לציין שמות)

כמה זמן הייתה הפסקה בין סייקל ראשון לשני?

ותענה על אותן שאלות לגבי הסייקל השני
אתה בטוח?

• פותח/ת השרשור
גובה 1.8 משקל 76 אחוז שומן לא בטוח מאוד קצת שחיף, סייקל ראשון של סוסטנון של חברת geo pharm לא היה pct לא ידעתי על זה ביכלל אחרי כחודשיים סייקל שני של החומרים האלה שבתמונה טרינובלן וטסט של hd labs וכדורים של וורטקס ללא pct , איך שידוע לי המקור של הסייקל השני אמין לא שאני מאמין בזה כי אין אמונה באפחד אבל ככה אומרים לא היה גם פרגניל.......אני מודע שאני נס שלא קרא לי כלום היום אחרי שקראתי קצת הבנתי שצריך לעשות בדיקות דם וגם pctהכי חשוב. הייתה לי התיעצות עם משהו שזכה יוניברס אבל כמו שאתה רואה הדבר היחידי שהוא תמיד אמר לי שעם לא יעמוד לי יש תרופות לסדר את זה וזהו ....תודה על העזרה!

קבצים מצורפים

• 20171001_165039.jpg
    20171001_165039.jpg
    KB 78 · צפיות: 166
נערך לאחרונה:
גובה 1.8 משקל 76 אחוז שומן לא בטוח מאוד קצת שחיף, סייקל ראשון של סוסטנון של חברת geo pharm לא היה pct לא ידעתי על זה ביכלל אחרי כחודשיים סייקל שני של החומרים האלה שבתמונה טרינובלן וטסט של hd labs וכדורים של וורטקס ללא pct , איך שידוע לי המקור של הסייקל השני אמין לא שאני מאמין בזה כי אין אמונה באפחד אבל ככה אומרים לא היה גם פרגניל.......אני מודע שאני נס שלא קרא לי כלום היום אחרי שקראתי קצת הבנתי שצריך לעשות בדיקות דם וגם pctהכי חשוב. הייתה לי התיעצות עם משהו שזכה יוניברס אבל כמו שאתה רואה הדבר היחידי שהוא תמיד אמר לי שעם לא יעמוד לי יש תרופות לסדר את זה וזהו ....תודה על העזרה!
לא התיעחסץ לעוד שאלות ששאלתי, כמו התקדמות בסייקל, תופעות לוואי וכמה שמרת הלאה.
לאור הסיפור שלך וההתנסחות, כדאי שתמשיך ללמוד עוד טרם חזרה לחומרים.
בצע גם בדיקות דם מקיפות בהקדם, כדי לראות מה מצבך

• פותח/ת השרשור
לא הייתה התקדמות ביכלל לא תופעות לוואי לא היה גם עלייה בכוח בחשק מיני לא הרגשתי שום שינוי בשתי הסייקלים רוצא להבין למה יש לי הרגשה שלו תלוי בחומרים ביכלל זה משהו אצלי זה הגיוני? שבוע הבא יש לי בדיקה של דם לטסט צריך עוד משהו? אני שואף ללמוד היום כדי לתקן טעיות השפה מיקצועית מידי קשה לי להבין כמה דברים ביגלל זה אני שואל

כנראה שבנית על חומרים יותר מידי ומשהו בתזונה שלך לקוי ומשהו באימונים שלך לקוי ומשהו בטכניקה שלך לקוי
מכיר הרבה כאלה

לא הייתה התקדמות ביכלל לא תופעות לוואי לא היה גם עלייה בכוח בחשק מיני לא הרגשתי שום שינוי בשתי הסייקלים רוצא להבין למה יש לי הרגשה שלו תלוי בחומרים ביכלל זה משהו אצלי זה הגיוני? שבוע הבא יש לי בדיקה של דם לטסט צריך עוד משהו? אני שואף ללמוד היום כדי לתקן טעיות השפה מיקצועית מידי קשה לי להבין כמה דברים ביגלל זה אני שואל
ניחא לא שמרת תזונה, אימונים מתאימים ומנוחה. אבל אי עליה בחשק המיני, כוח, אגרסיה, מצב רוח וכד' זה משהו בסיסי שמתרחש בכל סייקל מאוזן. סיכוי סביר שקיבלת חומר fake

ניחא לא שמרת תזונה, אימונים מתאימים ומנוחה. אבל אי עליה בחשק המיני, כוח, אגרסיה, מצב רוח וכד' זה משהו בסיסי שמתרחש בכל סייקל מאוזן. סיכוי סביר שקיבלת חומר fake

מחקרים כבר הוכיחו שבן אדם שאפילו לא בחדר כושר במהלך סייקל מוסיף לעצמו יותר מסת שריר מטבעי שעובד קשה בחדר כושר
עם תזונה אופטימלית

לכן פותח האשכול, אני מניח שאכלת כמו בן אדם (גם אם לא אופטימלי) והתאמנת מן הסתם, אם לא הרגשת שיפור משמעותי
בכוח וכו' תחשוב טוב למה, אבל תחשוב חזק.

אבל הוא ציין שבסייקל השני הוא בדק את החומרים עוד קוד באתר
לא חסרים אנשים שחושבים שהם אוכלים ביצה אחת ביום וכף אורז וחושבים שהם אוכלים מספיק

יכול להיות שהיה לו שינוי קטן באספקטים אבל הוא ציפה ליותר מזה ולכן הוא לא הרגיש כלום

דעתי שהכל אצלו היה לקוי

מחקרים כבר הוכיחו שבן אדם שאפילו לא בחדר כושר במהלך סייקל מוסיף לעצמו יותר מסת שריר מטבעי שעובד קשה בחדר כושר
עם תזונה אופטימלית

לכן פותח האשכול, אני מניח שאכלת כמו בן אדם (גם אם לא אופטימלי) והתאמנת מן הסתם, אם לא הרגשת שיפור משמעותי
בכוח וכו' תחשוב טוב למה, אבל תחשוב חזק.
אתה סגור על עצמך שיש מחקר כזה והוא בוודאות מוכיח את מה שכתבת?

אבל הוא ציין שבסייקל השני הוא בדק את החומרים עוד קוד באתר
לא חסרים אנשים שחושבים שהם אוכלים ביצה אחת ביום וכף אורז וחושבים שהם אוכלים מספיק

יכול להיות שהיה לו שינוי קטן באספקטים אבל הוא ציפה ליותר מזה ולכן הוא לא הרגיש כלום

דעתי שהכל אצלו היה לקוי
אימות קוד באץר שווה לכלום ושום דבר. אנשים חושבים שקוד מכונת זה אומר שהחברה אחלה ויש שם חומר ומימון נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית