הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל שלישי

Tarbuka

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
טוב אני מיקרא ראשון מסוגו לדעתי ..... שתי סייקלים ללא הצלחה הראשון סוסטנון אחרי זמן כמובן והשני טרינובלן וטסט למראת חוזק החומרים האכזרי גם הסייקל השני לא הרגשתי כלום בנייהם לא עלייה בכוח לא הגרסיות לא שיפור בחשק המיני כלום....אני בטוח השמקור השני שהבאתי את החומרים היה גם סימן זיהוי אמיתי לאתר של החברה והכול היה אמיתי אין לי מושג למה זה לא עובד ? הבקש גם המלצה לסייקל הבאה?ואולי כלים שיכולו לעזור טיפים

נערך לאחרונה:
מציע לשניכם לקרוא מה דניאל כתב על המחקר.

הנקודה היא שהיה מחקר, מה הוא כבר יכול לכתוב? זה חומרים כמו שאתה מכיר וזה בוצע על בני אדם, מה יכול להיות פה שגוי?
השם של האנשים? וואלה תערוך מחקר אולי שמות משפיעים על הרכב שריר בגוף.

הנקודה היא שהיה מחקר, מה הוא כבר יכול לכתוב? זה חומרים כמו שאתה מכיר וזה בוצע על בני אדם, מה יכול להיות פה שגוי?
השם של האנשים? וואלה תערוך מחקר אולי שמות משפיעים על הרכב שריר בגוף.
עדיין לא ראיתי שהצגת מחקר כלשהו.

אני קורא לך שקרן.

tenor.gif

@Daniel Barack
איפה בטקסטים שצירפת רשום שאלו שלקחו חומרים ולא התאמנו , צברו יותר מבת שריר מאלו שהתאמנו ואכלו כמו שצריך?
להזכירך , זאת היית טענה של בחור.

מחקר אחד מדבר על חמש קבוצות שכולם השתמשו השוני היה רק בכמויות טסט והוא לא רלוונטי לויכוח.
מחקר שני אכן דיברו על 4 קבוצות שביניהם היו משתמשים ומתאמנים , משתמשים ללא אימון, לא משתמשים ולא מתאמנים ולא משתמשים ולא מתאמנים.
השיפורים הכי טובים היו במשתמשים ומתאמנים , זה ברור.
עכשיו לגבי הויכוח שלנו:
אלו שלא השתמשו והתאמנו שיפרו בנץ וסקוואט יותר מאלו שרק השתמשו.
שיפור במסת שריר רזה היית בקבוצה שהשתמשו ללא אימונים היה יותר טוב מאלו שהתאמנו ללא חומרים.
לפי המחקר הזה , אתה ככל הנראה צודק.

מחקר אחד מדבר על חמש קבוצות שכולם השתמשו השוני היה רק בכמויות טסט והוא לא רלוונטי לויכוח.
מחקר שני אכן דיברו על 4 קבוצות שביניהם היו משתמשים ומתאמנים , משתמשים ללא אימון, לא משתמשים ולא מתאמנים ולא משתמשים ולא מתאמנים.
השיפורים הכי טובים היו במשתמשים ומתאמנים , זה ברור.
עכשיו לגבי הויכוח שלנו:
אלו שלא השתמשו והתאמנו שיפרו בנץ וסקוואט יותר מאלו שרק השתמשו.
שיפור במסת שריר רזה היית בקבוצה שהשתמשו ללא אימונים היה יותר טוב מאלו שהתאמנו ללא חומרים.
לפי המחקר הזה , אתה ככל הנראה צודק.

giphy.gif

שאתה מפסיד תגיד ''הפסדתי'' ותשפיל ראש, אין צורך עכשיו לנסות לפצות על החוסר ידע שלך, עמך התודה.
אנשים טועים , זה בסדר. זה לא עושה אותך פחות טמבל דפוק עם חוש הומור מפגר ומתרומם.
עמך תודה.

אנשים טועים , זה בסדר. זה לא עושה אותך פחות טמבל דפוק עם חוש הומור מפגר ומתרומם.
עמך תודה.

אנחנו פה בפורום שונאים אנשים כמוך שבאים ומנסים לטעון טענות ללא ביסוס!!! ''זו שטות גמורה'' ואז מסתבר שהם טועים!

נשמע מוכר?
כי זאת שטות גמורה.

אוקיי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית