הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע לוג LGD-4033 (מתעדכן)

Independent

משתמש מתחיל
16
24
נק' מוניטין:
48
16
24
היי חברים, ראיתי שאין כאן לוגים של LGD אז רציתי לשתף אתכם.
קצת רקע : בן 23, 1.77 72 ק"ג על 6 א"ש.
מתאמן שנה וכמה חודשים, 4 פעמים בשבוע, LGD הוא החומר הראשון שאני משתמש בו ואין לי ניסיון עם חומרים לפני כן.
רוצה לציין שתיזהרו מאוד ותעשו מחקר לפני שאתם קונים כי יש נטייה גדולה לזייף את החומר הזה בשוק.

אז ככה, הסייקל התחיל לפני שבוע 5MG ED מתוכנן לשישה שבועות אולי שמונה במידה ואני ארגיש בסדר, PCT יהיה כלומיד לשבועיים.

שבוע ראשון :
ביום הראשון שינה לא כלכך סדירה, קמתי נורא מזיע שזה משהו שלא קורה לי.
במשך השבוע תיאבון מוגבר ועלייה בחשק המיני, עדיין לא מרגיש עליה משמעותית בכוח אבל שם לב לפחות עייפות בין סטים, פאמפים מטורפים במכון וורידים בולטים יותר בהרבה, עליה קטנה בעצבים, שמתי לב שאני מתעצבן מהר יותר אבל לא משהו שאי אפשר לשלוט עליו.
לפני יומיים חליתי בצינון, החום גוף עלה קצת ולא התאמנתי היום, ירידה קלה בתיאבון בגלל המחלה אבל החומר מחזיק אותי רעב אז מנסה להישאר במאזן חיובי עד כמה שאני מצליח.
קצת מוזר שפתאום חליתי אחרי כמעט שנה בלי כלום ובדיוק כשהתחלתי את הסייקל אבל החלטתי להמשיך אותו, הרבה מהחברים שלי חולים כרגע גם אז כנראה נדבקתי מהם וזה סתם צירוף מקרים.

שבוע שני :
יעודכן בהמשך.

תרגישו חופשי לשאול שאלות 😃

רשום בחוברת שבתוך האריזה. מעדכן אגב שהפסקתי לגמרי ל3 ימים, ביום השלישי נעלמו לגמרי הכאבים וחזרתי לפעמיים ביום (10 מג). בינתיים לא חזרו הכאבים ברוך השם.

סייקל סולו של lgd זה לא רעיון טוב, הסברתי גם מדוע בלוג שלי. פגיעה בייצור הטבעי של טסטוסטרון זה לא רק חשק מיני, גם על זה דיברתי רבות.
אתה תרגיש תשוש, עייף, חסר מוטיבציה וכל התופעות לוואי של חוסר בטסטוסטרון.

השפעה של lgd על טסטוסטרון, fsh lh
geronagls078f02_3c.jpg

מקור - The safety, pharmacokinetics, and effects of LGD-4033, a novel nonsteroidal oral, selective androgen receptor modulator, in healthy young men. - PubMed - NCBI

שים לב שפה היה מדובר במינון של 1 מ״ג בלבד ככה שבינון שלך הפגיע תהיה חזקה יותר.
בכל הסירטונים, כל אלו שפונים אליי בפרטי כל הזמן אני אומר שלא מריצים lgd ללא טסט, זה יהיה סייקל מאוד לא נעים, כמו שאמרתי פגיעה בחשק המיני זו תהיה הפגיעה הקלה ביותר, הפגיעה המשמעותית היא פגיעה באורח חיים ובשגרה היום יומית.
בכל אופן, בהצלחה תמשיך לשתף גם אם החלטת בכל זאת לעשות טעות שכולם יוכלו ללמוד ממנה.
חומר משולב עם ה (lgd) ממליץ ??

קבצים מצורפים

• IMG_20200402_182317.jpg
    IMG_20200402_182317.jpg
    KB 122.6 · צפיות: 100
  • IMG_20200402_182306.jpg
    IMG_20200402_182306.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 96
זה אוסף של כמה סארמס וmk677. לא הייתי מסתמך על זה שיש שם באמת את אותם החומרים שרשומים על אריזה. ובכלליות מישל דובר על זה שיש צורך לשלב טסטוסטרון בזריקות בנוסף לסייקל של סארמס.

הבן אדם שאתה פונה אליו, כבר לא קיים בפורום.

ושאלתך, לא מכיר את החברה הזו. לא יצא לי לשמוע עלייה לכן לא הייתי משתמש בה.
גם אם ניצא מנקודת הנחה כי המינונים שם תקינים, שים לב שזה מינונים ממש לא קטנים (חוץ מה-RAD). הדרך היא מאוד קצרה להשבתה מלאה של הציר כי yk-11 זה סטרואיד אנאבולי לכל דבר. בהצלחה!

Yk11 וrad140 יותר חזקים מlgd הם סארמים גם..
Mk677 איננו סארם, והוא מפריש הורמון גדילה בעקיפין ע"י גירוי של הגרלין

בנוסף מה שיש לך מספיק רק ל30 יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית