הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עודפי עור

WorkingOutHard

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אז ככה אני מתכנן להוריד בסביבות ה25 קילו בחיטוב הקרוב אני מתחיל להתאמן...
עכשיו השאלה שלי אחרי שאני אגיע למטרה שהיא קשה בפני עצמה, האם הסיכוי נחשב לגבוה לצבור עודפי עור? לא מצאתי מידע בשום מקום האם ניתוח הוא הפיתרון היחיד או שאפשר לרדת כמות כזאת גדולה בלי לצבור עודפי עור? בן 18

כמה אתה שוקל על כמה גובה? וכמה אחוזי שומן אתה?

מנסיון שלי כשאתה מאבד כמות כזאת גם אם זה בקצב טוב יהיה עודפי עור, ואז זה שאלה של הגוף שלך וכמה הוא מגיב עדיין לשינוי עור, מה שאני יכול להמליץ זה לקחת אומגה3 ולהביא לזה זמן, אצלי זה השתפר בצורה מעולה(בעיקר בחזה ובידיים) ואחרי זה תראה אם ניתוח יתאים לך(יש לו די הרבה חסרונות בפני עצמו מהחיקרה שלי)

• פותח/ת השרשור
מנסיון שלי כשאתה מאבד כמות כזאת גם אם זה בקצב טוב יהיה עודפי עור, ואז זה שאלה של הגוף שלך וכמה הוא מגיב עדיין לשינוי עור, מה שאני יכול להמליץ זה לקחת אומגה3 ולהביא לזה זמן, אצלי זה השתפר בצורה מעולה(בעיקר בחזה ובידיים) ואחרי זה תראה אם ניתוח יתאים לך(יש לו די הרבה חסרונות בפני עצמו מהחיקרה שלי)
בכללי יש סיכוי כזה שהעור שלי יסתגל למצב החדש אחרי ירידה כזאת ?
כמה אתה שוקל על כמה גובה? וכמה אחוזי שומן אתה?
96 1.80

180 , 96 קילו. מאיפה לקחת את הרעיון לרדת 25 קילו.
אתה ממש לא בכיוון.

• פותח/ת השרשור
בגיל שלך עם רמות הורמונים בשמיים הדבר הנכון זה לצבור מסת שריר ולא לחטב.
אני הייתי ממליץ לך להתאמן במאזן נייטראלי בתזונה חכמה עם הרבה חלבון במקביל לאימונים חזקים.
אני בטוח שהתוצאה הויזואלית תהיה יותר טובה מגיעות כסאח

אני הייתי ממליץ לך להתאמן במאזן נייטראלי בתזונה חכמה עם הרבה חלבון במקביל לאימונים חזקים.
הוא יהיה חייב לרדת במשקל (חיטוב) הוא א"ש מאוד גבוה כרגע
וכן אפשרי לרדת 5 קילו בחודש

• פותח/ת השרשור
זה נשמע לי בעייתיבגלל כמו שזה שמעליי אמר אני באחוז שומן מאוד גבוה ...

התחלתי לפני כמה ימים רק
המשימה שלך לחודש הקרוב היא למצוא את הנייטראלי שלך במקביל לאימונים ואכילה נכונה בלי 'שטויות'.
אחר כך תוכל לחשוב על ירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
המשימה שלך לחודש הקרוב היא למצוא את הנייטראלי שלך במקביל לאימונים ואכילה נכונה בלי 'שטויות'.
אחר כך תוכל לחשוב על ירידה במשקל
אני שלחתי לך הודעה בפרטי יש כמה דברים שלא הבנתי

Back
למעלה תחתית