הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיפה להזמין סינגלט?

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
אחרי תחרות ראשונה עם הסינגלט של אדטו אני מחפש להזמין אחד קצת יותר רציני שלא ימחץ לי את כל ה...עניינים.

מאיפה כדאי להזמין לארץ סינגלט ראוי? יוצא לי לראות המון ביקורות טובות על הטיטאן אז אעדיף להזמין אחד שלהם, אבל גם SBD יהיה סבבה.

אשמח גם לשמוע אם למישהו גבוה יש ניסיון עם סינגלטים ויכול להמליץ על חברה מתאימה? אני 1.92 והסינגלט פשוט מחץ אותי.

אנחנו הפסקנו לייבא סינגלטים ככה שאין לי כ"כ מידע לתת.

הסיבה שהפסקנו היא שילוב של זה שאנשים בארץ מעדיפים להוציא כמה שפחות (מה? יש סינגלט שעולה 150 שקל!!!). ושולי רווח מאוד נמוכים של סינגלט עם הלוגו עם המגן דוד הישראלי- תפירה משולשת באופן ידני בארה"ב(אין רווח- מה שמכרנו היה עיקר שיווקי)

כמו שעניתי בפייסבוק - אני ממליץ על טיטאן.

בגדול שום סינלגט לא יתן לך משקל על המוט אבל זה עניין של נוחות, מראה והרגשה.

טיטאן בד עבה ומרגיש מאוד תומך. אינזר גם כן בד עבה אבל מעט יותר גמיש ואני אישית לא אוהב את העיצוב. SBD איכות ייצור גבוהה אבל הבד דק וגמיש (הגרסא הלבנה אפילו מעט שקופה) לדעתי ״יושב״ מעט פחות טוב.

• פותח/ת השרשור
כן בגדול ההתלבטות הייתה בין sbd לטיטאן אבל רוב הביקורות שאני קורא הם לכיוון טיטאן.

יש למישהו ניסיון עם המידות שלהם, אני נמצא בדיוק בתפר בין שתי מידות, ואומנם אני הולך לעלות עוד קצת אבל שמעתי שבסינגלטים כדאי לרדת מידה בכל מקרה...
עריכה: בדקתי קצת ונראה לי שפשוט אלך על המידה שאני נמצא בתוך הטווח שלה, אני גם ככה מאוד גבוה ולא בא לי להמחץ. ראיתי שיש לטיטאן crotch type, במקרה של single crotch זה מתאים לGPC וDouble Crotch לIPF? או שמה שיתאים לIPF בכל מקרה מתאים לGPC? מה מתאים לתחרויות בארץ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הזמנתי מliftinglarge בימים שדמי משלוח היו מושג ריאלי והוגן אצלם ולא השחיטה שהם עושים היום

ראיתי שאני יכול להזמין פשוט דרך אמזון.
אתה לובש את הdouble crotch או single crotch לתחרות? באיזו מידה?

ראיתי שאני יכול להזמין פשוט דרך אמזון.
אתה לובש את הdouble crotch או single crotch לתחרות? באיזו מידה?
קניתי מהם סינגלט רגיל שחור של טיטאן עם הלוגו לא התעמקתי יותר מידי, המידות היו לפי משקל גוף לדעתי עד 100 היה xl.
בונה על לקנות סינגלט חדש של אינזר כעקרון

• פותח/ת השרשור
קניתי מהם סינגלט רגיל שחור של טיטאן עם הלוגו לא התעמקתי יותר מידי, המידות היו לפי משקל גוף לדעתי עד 100 היה xl.
בונה על לקנות סינגלט חדש של אינזר כעקרון

למה להחליף את הטיטאן? כל הביקורות שאני קורא לגמרי בעד הטיטאן וקוטלים את הסינגלט של אינזר..

באופן משעשע IPF מרשים שכבה כפולה במפשעה וGPC לא. IPF כמובן יאפשרו שכבה בודדת.

נגיד מאוד שבודקים את המפשעה בסינגלט, אבל כמובן לא כיף לבוא לתחרות ולהתקע עם סינגלט בעייתי. אני לצערי הייתי צריך לגזור את השכבה הפנימית מהסינגלט שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית