הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאסה בצבא, אפשרי ?

• פותח/ת השרשור mr.body
  • פורסם בתאריך

mr.body

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
1
84
1
היי,
אני בתוכנית מאסה כ4 חודשים ורק לאחרונה התחלתי ללכת לחדר כושר, חודשיים מתוכם התאמנתי בלי משקולות כדי לבנות את השרירים, אחר כך התאמנתי עם משקולות בבית במשך חודשיים נוספים וכאמור לאחרונה התחלתי ללכת לחדר כושר..
בתחילת האימונים שלי שקלתי 60 עליתי בערך 2 קילו ואני 1.70, העניין הוא שה2 קילו האלה הם לא משו קבוע, כלומר יום אחד אני 61.5 ויום אחר אני 60.5..
לא הצלחתי להגיע מעבר ל62 קילו למרות שאני אוכל 3 ארוחות מלאות ביום ואני מחשב בהן את החלבונים והפחמימות בהתאם לכמות הקלוריות שאני צריך לאכול ביום..
חייב לציין שאני כרגע בצבא ומשתחרר עוד חצי שנה, המטרה שלי זה גוף בנוי ולא להראות שחיף בשחרור..
האם אפשרי לנצל את התקופה הזאת בצבא למאסה ? ואם כן איך ?
מה הסיבה שאני לא מצליח להעלות מעבר ל62 קילו האלה למרות שאני מקפיד על הארוחות ?
תודה רבה

איפה אתה משרת? מה היציאות שלך? בגדול לאלתר משהו כמעט תמיד אפשר, תלוי מה האפשרויות שעומדות בפנייך.
בכ"מ אין ספק שאתה לא אוכל מספיק, בחודשיים היית אמור לראות עליה משמעותית יותר

• פותח/ת השרשור
איפה אתה משרת? מה היציאות שלך? בגדול לאלתר משהו כמעט תמיד אפשר, תלוי מה האפשרויות שעומדות בפנייך.
בכ"מ אין ספק שאתה לא אוכל מספיק, בחודשיים היית אמור לראות עליה משמעותית יותר
מה הכוונה לעליה משמעותית יותר ?

מה הכוונה לעליה משמעותית יותר ?
לעלות יותר משקל. ב4 חודשים לפי דעתי בכיף יכלת להגיע ל66, אבל שוב, הנושא של של האיפה אתה משרת (קרבי, לא קרבי, לא צריך יותר מידי פרטים) והיציאות זה בהחלט רלוונטי. ואם היציאות לא משהו- איך התנאים בבסיס עצמו מבחינת אימונים?

• פותח/ת השרשור
לעלות יותר משקל. ב4 חודשים לפי דעתי בכיף יכלת להגיע ל66, אבל שוב, הנושא של של האיפה אתה משרת (קרבי, לא קרבי, לא צריך יותר מידי פרטים) והיציאות זה בהחלט רלוונטי. ואם היציאות לא משהו- איך התנאים בבסיס עצמו מבחינת אימונים?
אני לא קרבי והיציאות שלי זה יומיות 8-17:00 ככה שאני לא מספיק להתאמן בבסיס..

אתה לא אוכל מספיק ביחס לרמת הפעילות והאימונים שלך. אין שום דרך אחרת לפרש את זה חוץ ממחלה כלשהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית