אווקי לפני שאפרט לגביי הבנתי שלא עשיתי זאת בצורה מסודרת ורק הפצצתי בשאלות ללא נתונים ומה הרצון האישי. ולאחר קריאה בפורום החלטתי לעשות זאת מסודר.
גובה - 1.80 גיל - 25 משקל - 89.5
מתאמן קרוב ל- 3 שנים באופן טבעי לחלוטין עם עלייה משמעותית במשקל גוף ( 20 קילו) הייתי בחור חטוב אבל יחסית קטן.
משקלי עבודה - בנץ' פרס - 105 (יחסית התקדמתי לאט יותר ויחסית משקל נמוך)
דדליפט - 165 דיפ סקוואט - 175 - (רגליים אימון אהוב וזה התרגיל החזק אצלי)
כמובן שהמשקלים לא מהווים את RM1 אלא מתייחסים למספר חזרות.
אופן האימון וחלוקה - AB - חזה/ידיים גב/כתפיים/טרפזים
רגליים אימון נפרד (גם פעמיים בשבוע).
סך הכל 6 אימונים.
העניין שהגעתי לחשיבה לגבי כניסה לסייקל היא בעקבות ההרגשה שאני עדיין לא מצליח להרים את עצמי לרמה שאני רוצה.
אני מקפיד על עניין ה"פוגרסיב אוברלהוד" אבל מרגיש תקוע.
העניין שמבחינת אחוז שומן אני עומד לדעתי באזור 15-18 ולפי מה שקראתי יכול להיות בעייתי להיכנס לסייקל עם אחוז שומן גבוה (אני מניח שזה נחשב גבוה).
עד כמה זה משמעותי אם בכל זאת נכנסתי לסייקל עם אחוז שומן כזה והאם עדיף להגיע לערך חלבון גבוה ולהוריד פחמימה כדי שלא אצא מאיזון בכלל..או שזה יפגע בכל מטרת בסייקל ?.
תודה לעונים וסליחה על החפירה אודותי.
גובה - 1.80 גיל - 25 משקל - 89.5
מתאמן קרוב ל- 3 שנים באופן טבעי לחלוטין עם עלייה משמעותית במשקל גוף ( 20 קילו) הייתי בחור חטוב אבל יחסית קטן.
משקלי עבודה - בנץ' פרס - 105 (יחסית התקדמתי לאט יותר ויחסית משקל נמוך)
דדליפט - 165 דיפ סקוואט - 175 - (רגליים אימון אהוב וזה התרגיל החזק אצלי)
כמובן שהמשקלים לא מהווים את RM1 אלא מתייחסים למספר חזרות.
אופן האימון וחלוקה - AB - חזה/ידיים גב/כתפיים/טרפזים
רגליים אימון נפרד (גם פעמיים בשבוע).
סך הכל 6 אימונים.
העניין שהגעתי לחשיבה לגבי כניסה לסייקל היא בעקבות ההרגשה שאני עדיין לא מצליח להרים את עצמי לרמה שאני רוצה.
אני מקפיד על עניין ה"פוגרסיב אוברלהוד" אבל מרגיש תקוע.
העניין שמבחינת אחוז שומן אני עומד לדעתי באזור 15-18 ולפי מה שקראתי יכול להיות בעייתי להיכנס לסייקל עם אחוז שומן גבוה (אני מניח שזה נחשב גבוה).
עד כמה זה משמעותי אם בכל זאת נכנסתי לסייקל עם אחוז שומן כזה והאם עדיף להגיע לערך חלבון גבוה ולהוריד פחמימה כדי שלא אצא מאיזון בכלל..או שזה יפגע בכל מטרת בסייקל ?.
תודה לעונים וסליחה על החפירה אודותי.