הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בניית תוכנית למסה

Ofekatayak

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
שלום אני יודע שאולי זו בקשה קצת מוגזמת אבל אבקש בכל זאת, אני צריך עזרה בבניית תוכנית אימון למסה.
קצת עליי:
בן 21
שוקל 76.3
גובה 188-187
אני לאחר 6חודשים של אימוני חיטוב(בשילוב אימוני כוח אנארוביים לא יודע למה חשבתי שזה הולך ביחד)
התפריט שאני הולך להשתמש בו במסה זה תפריט מהאתר קילוגרם התפריט של ה80 קילו כי זה הכי קרוב לי
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף
ראיתי שיש בפורטל כמה תוכניות אבל הרוב לא מתאימות לי כי הבעיה היא שאין לי חדר כושר(אני בצבא) יש לי כמה דברים בסיסיים כגון:
משקולות כאלו-
משקולות‎ - Google zoeken:
יש לי כאלו 2 מכל משקל המשקלים הם- 12.5 ,15, 17.5, 20
בנוסף יש לי מוט עם אופציה לכמעט כל משקל לשים (יש הרבה משקולות למוט) כמובן עם המיטה שלו, בנוסף מידה מתכווננת כזאת
מיטת אימונים‎ - Google zoeken:
זהו, אני סך הכל צריך מישהו שלא אכפת לו לתת קצת מזמנו ולבנות לי תוכנית אימונים(אשמח שהיא תיהיה אינטנסיבית)
תודה רבה מראש ושבת שלום

שלום אני יודע שאולי זו בקשה קצת מוגזמת אבל אבקש בכל זאת, אני צריך עזרה בבניית תוכנית אימון למסה.
קצת עליי:
בן 21
שוקל 76.3
גובה 188-187
אני לאחר 6חודשים של אימוני חיטוב(בשילוב אימוני כוח אנארוביים לא יודע למה חשבתי שזה הולך ביחד)
התפריט שאני הולך להשתמש בו במסה זה תפריט מהאתר קילוגרם התפריט של ה80 קילו כי זה הכי קרוב לי
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת שריר | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף
ראיתי שיש בפורטל כמה תוכניות אבל הרוב לא מתאימות לי כי הבעיה היא שאין לי חדר כושר(אני בצבא) יש לי כמה דברים בסיסיים כגון:
משקולות כאלו-
משקולות‎ - Google zoeken:
יש לי כאלו 2 מכל משקל המשקלים הם- 12.5 ,15, 17.5, 20
בנוסף יש לי מוט עם אופציה לכמעט כל משקל לשים (יש הרבה משקולות למוט) כמובן עם המיטה שלו, בנוסף מידה מתכווננת כזאת
מיטת אימונים‎ - Google zoeken:
זהו, אני סך הכל צריך מישהו שלא אכפת לו לתת קצת מזמנו ולבנות לי תוכנית אימונים(אשמח שהיא תיהיה אינטנסיבית)
תודה רבה מראש ושבת שלום
אף אחד לא יבנה לך תוכנית. קח אחת מוכנה מהפורטל

Back
למעלה תחתית