הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לאכול תפריט מסה

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
שמתי לב שאפחד לא שאל את השאלה הזו :
איך לאכול תפריט מסה ? הבנתי שמומלץ לחלק ל 6 ארוחות ולא 3 ארוחות עמוסות במשך כל היום .. אבל איזה עוד דגשים אפשר ליישם ? השאלה שלי זה איך לאכול תפריט מסה .. מישהו פעם אמר לי אתה צריך לדעת גם איך לאכול תפריט לא יעזור לך רק לאכול וחשבתי על זה פשוט ואני באמת מעוניין לדעת..

שמתי לב שאפחד לא שאל את השאלה הזו :
איך לאכול תפריט מסה ? הבנתי שמומלץ לחלק ל 6 ארוחות ולא 3 ארוחות עמוסות במשך כל היום .. אבל איזה עוד דגשים אפשר ליישם ? השאלה שלי זה איך לאכול תפריט מסה .. מישהו פעם אמר לי אתה צריך לדעת גם איך לאכול תפריט לא יעזור לך רק לאכול וחשבתי על זה פשוט ואני באמת מעוניין לדעת..
פשוט תגיע לערכים שלך בסוף היום. למתחיל זה לפי העדפה אישית ולא כזה משנה( למרות שיותר נוח 3-4 ארוחות גדולות)

• פותח/ת השרשור
פשוט תגיע לערכים שלך בסוף היום. למתחיל זה לפי העדפה אישית ולא כזה משנה( למרות שיותר נוח 3-4 ארוחות גדולות)
אם אני מגיע לערכים שלי בסוף היום ואני רוצה לשתות גייינר בנוסף אז לשתות לפי ההוראות יצרן ?

בסדר אבל שאני מגיע לערכים בסוף היום ואני רוצה בנוסף גיינר.. אז לפי מה שותים בדיוק אם אין לי מה להשלים ?
מה לא ברור במה שהוא אמר? גיינר אמור להיות חלק מהתפריט, לא בנוסף. אל תשתה גיינר אם הגעת לערכים שלך בסוף היום.

עם הפה, כל השאר זה העדפות אישיות ומשתנות מאדם לאדם

אתה עד כדי כך חמור אה ? שמע אתה כרגע הוכחת לי אתה כמה בן אדם יכול להיות טיפש..
אתה הטיפש פה. מה זה הנושא הזה? תאכל איך שנח לך.

זה שחשבת שגיינר זה בנוסף ולא במקום מראה שאין לך שום הבנה בעסק.

אני מקווה שב׳איך׳ אתה לא מצפה להסבר איך לועסים. לא יודע מה אתה רוצה שיגידו לך פה

Back
למעלה תחתית