הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לרדת בשומן

• פותח/ת השרשור Tsohar
  • פורסם בתאריך

Tsohar

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן,
אני בן 23, 1.67 ושוקל 65.5 ק״ג.
אחרי תקופה אינטנסיבית למדי של מספר חודשים של עליית מסת שריר (4 אימוני כוח בשבוע) החלטתי להתחיל לפני כחודש לחתוך באחוזי השומן כדי לחשוף קצת קוביות. לצערי, התכנית לא ממש עובדת :(
שיניתי את תכנית האימונים, הורדתי את אימוני הכוח לפעמיים בשבוע והוספתי פעמיים שלוש בשבוע של אימון אירובי (40 דקות כל אחד). מבחינת התזונה, קשה לי לכמת לקלוריות, אבל התזונה מתבססת מאוד על ירקות, פירות, מעט פחמימות (פסטה, פירה וכו׳) וחלבונים נקיים ככל שאני יכול (דגים, חזה עוף). אחרי תקופה של קינוח אחרי כל ארוחה בתקופה האחרונה אני מקפיד על יוגורטים ופירות כקינוח. למרות כל אלה, ועל אף שאני מקפיד בצורה לא רעה, מלבד ירידה בהתחלת התכנית, אני מרגיש תקוע. המשקל נשאר קבוע מאז השבוע הראשון, ואם כבר נראה שאני רק מאבד מסך שריר ולא ממש מאבד שומן. מה עשיתי? איפה נפלתי? הפירות? לא מספיק אימוני כוח? האם עלי פשוט להמשיך עוד בדיאטה וחודש זה פרק זמן קצר מדי להמשיך לראות התקדמות?

חשוב לציין שכרגע אני עומד על כ-15-20 אחוזי שומן (להערכתי)

אשמח לעצות והכוונה,
צוהר

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 48.8 · צפיות: 158
  • פותח/ת השרשור
מתקשה להעריך במדויק את הגרעון,
יודע להגיד בודאות שאני בגרעון קלורי. הפחתתי בצורה ניכרת צריכה (ביחס לתקופה שבה גם לא עליתי משמעותית במשקל).
זורק הערכה של גרעון קלורי באזור ה400 לפחות ביום.

אולי הגיעה העת לדייק. קודם כל, ירדת מ4 אימונים ל2. זו ירידה משמעותית. למה לא ל3? 3 אימונים מתאימים הרבה יותר. 120 דקות אירובי זה לא הרבה (אני מניח שאתה מדבר על פעילות מתונה ולא אינטנסיבית). בסופו של דבר, אירובי או לא אירובי, הגירעון המצטבר זה מה שקובע. נשמע שאתה אוכל בריא ומאוזן מאוד. תמשיך ככה. אולם, אם אתה מרגיש תקוע או הולך לאחור, אולי כדאי להתחיל לבדוק בדיוק כמה קלוריות נכנסות כל שבוע. חודש זה מספיק זמן על מנת לדעת שמשהו לא עובד.

תקרא על שורפי שומן כגון יוהימבין וכדומה..

אתה לא מרזה? תכניס פחות קלוריות כל יום. אין פה משהו מסובך ממש. ממליץ לך כן לנסות לעקוב אחרי הערכים שלך, יכול להיות מאוד שתתפלא.

Back
למעלה תחתית