הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הגדרה של אתלט?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך
מה קשור מדד לכוח?
גם קליעה לסל זה לא מדד לכוח,אתה סוטה מהדיון.
המתח הזה שהם עושים זה פשוט לא skill based כמו רוב שאר התרגילים שם.
מה שהכי מצחיק שהם קוראים לזה pull ups ואין פה בכלל pull.
כל התחרות הזאת מבוססת על צ'יטים,ככל שתהיה יותר צ'יטר ככה הסיכוי שלך לנצח גדל.
מה קשור מדד לכוח?
גם קליעה לסל זה לא מדד לכוח,אתה סוטה מהדיון.
המתח הזה שהם עושים זה פשוט לא skill based כמו רוב שאר התרגילים שם.
מה שהכי מצחיק שהם קוראים לזה pull ups ואין פה בכלל pull.
כל התחרות הזאת מבוססת על צ'יטים,ככל שתהיה יותר צ'יטר ככה הסיכוי שלך לנצח גדל.
אתה מדבר שטויות. זאת תחרות לכל דבר- לכן המטרה היא לנצח ולא לעבוד ״יפה״.
זה ממש לא רק בקרוספיט,אלא בכול תחרות
לדוגמא שאני רץ 100 מטר, אני מקפיד הרבה פחות על טכניקה. המטרה שלי היא לנצח, לא להיראות טוב.

אני אומר, שום ספורט לא מושלם. בליפטינג אני לא אוהב את זה שיש בנץ' כמדד לפלג גוף עליון אבל זה מה שאני עושה כי זה מה שקורה בתחרות. אז בקרוספיט יש לך את הKEEPING PULL UPS ששוב אני אומר, הטכניקה אולי לא מסובכת אבל גם לא כזאת אינטואיטיבית, לפחות לא מהניסיון שלי, היה לי קשה לנדנד את עצמי וגם להגיע לגובה. בכל מקרה אבל זה מה שיש בתחרויות אז זה מה שאתה עושה לא הכל חייב להיות כל כך מסובך

Arnold Schwarzenegger I Give Up GIF by Jerology - Find & Share on GIPHY

אתה מדבר שטויות. זאת תחרות לכל דבר- לכן המטרה היא לנצח ולא לעבוד ״יפה״.
זה ממש לא רק בקרוספיט,אלא בכול תחרות
לדוגמא שאני רץ 100 מטר, אני מקפיד הרבה פחות על טכניקה. המטרה שלי היא לנצח, לא להיראות טוב.

לא דיברתי על טכניקה,דיברתי על צ'יטינג.
גאד..

נערך לאחרונה:
אז יאללה,יהיה להיט אם פעם הבאה שאראה כדורגל יהיה מותר לשחקנים לקחת את הכדור ביד כל הדרך אל השער,ככה נראה הכי הרבה גולים.
זה חמוד שאתה לא מבין משהו אז אתה מחליט שלא עושים ככה. שקלת לשאול לפני שאתה שופט משהו שאתה לא מבין בשיט? מבטיח להסביר עם סבלנות אחרי שתקבל החלטה שאתה רוצה להבין ולא שאתה כבר יודע הכל.

זה חמוד שאתה לא מבין משהו אז אתה מחליט שלא עושים ככה. שקלת לשאול לפני שאתה שופט משהו שאתה לא מבין בשיט? מבטיח להסביר עם סבלנות אחרי שתקבל החלטה שאתה רוצה להבין ולא שאתה כבר יודע הכל.

יאלה זורם מייק, יש לי הרגשה שיש לך איזושהי זיקה לקרוספיט,ראיתי איזה סרטון שלך לא מזמן ונראה ברקע שזה היה סוג של מכון קרוספיט,מקווה לאובייקטיביות.
טען טענותייך.
יש מצב להירדמות על המסך אז בהזדמנות אשיב.
נתחיל עם זה שתסביר לי איפה בדיוק פעולת המשיכה בתרגיל המשיכה שהם עושים.(pull ups)

נערך לאחרונה:
יאלה זורם מייק, יש לי הרגשה שיש לך איזושהי זיקה לקרוספיט,ראיתי איזה סרטון שלך לא מזמן ונראה ברקע שזה היה סוג של מכון קרוספיט,מקווה לאובייקטיביות.
טען טענותייך.
יש מצב להירדמות על המסך אז בהזדמנות אשיב.
נתחיל עם זה שתסביר לי איפה בדיוק פעולת המשיכה בתרגיל המשיכה שהם עושים.(pull ups)
המועדון שלי מכיל פאוורליפטינג ויטליפטינג ג'ימנסטיקס ואימונים סטייל קרוספיט שהם לא קרוספיט כי אנחנו לא אפיליאט.
נתחיל מזה שכל אתלט קרוספיט (כן, אתלט) מבצע מתח סטריקט לחלוטין לרוב עם משקל כחלק מאימוני הכוח שלו.
בתוך מטקון (מטבוליק קונדישנינג) מתקיימות כל משוואות הפיזיקה הקיימות, ביניהן עבודה המדברת על הנעת משקל מנקודה a לנקודה b. כמות העבודה גדלה ככל שהיא מבוצעת מספר רק יותר של פעמים בזמן נתון או מספר נתון של פעמים בזמן קצר יותר. מטרת העל של מטקונים היא increased work capacity over broad time and... כלומר לצורך העניין הגדלת העבודה. עם מתח סטריקט, מאסלאפ סטריקט, טואוז טו באר סטריקט לא כל המערכת תתייעל, אתה פשוט תגיע לפאמפ וכשל. אני חושב שביחס לשעה ההסבר היה לא רע.

המצחיק הוא שאני שומע הרבה תגובות כמו שלך, תמיד מאנשים שלא ניסו ולא מבינים לעומק אבל מרגישים מספיק בנוח לשפוט במקום לשאול.

המועדון שלי מכיל פאוורליפטינג ויטליפטינג ג'ימנסטיקס ואימונים סטייל קרוספיט שהם לא קרוספיט כי אנחנו לא אפיליאט.
נתחיל מזה שכל אתלט קרוספיט (כן, אתלט) מבצע מתח סטריקט לחלוטין לרוב עם משקל כחלק מאימוני הכוח שלו.
בתוך מטקון (מטבוליק קונדישנינג) מתקיימות כל משוואות הפיזיקה הקיימות, ביניהן עבודה המדברת על הנעת משקל מנקודה a לנקודה b. כמות העבודה גדלה ככל שהיא מבוצעת מספר רק יותר של פעמים בזמן נתון או מספר נתון של פעמים בזמן קצר יותר. מטרת העל של מטקונים היא increased work capacity over broad time and... כלומר לצורך העניין הגדלת העבודה. עם מתח סטריקט, מאסלאפ סטריקט, טואוז טו באר סטריקט לא כל המערכת תתייעל, אתה פשוט תגיע לפאמפ וכשל. אני חושב שביחס לשעה ההסבר היה לא רע.

המצחיק הוא שאני שומע הרבה תגובות כמו שלך, תמיד מאנשים שלא ניסו ולא מבינים לעומק אבל מרגישים מספיק בנוח לשפוט במקום לשאול.

אני לא מתווכח עם הרעיון שמאחורי הקרוספיט הוא מעולה וגאוני ועובד עד גבול מסוים השאלה היא לגבי קהל היעד.
אם זה לאנשים חובבנים שמחפשים לשפר כושר כללי אז עם תוכנית מתאימה(יש הרבה היצע שהוא זבל) זה אחלה.
כאשר אתה הופך אותו לספורט תחרותי(או אפילו תחרות חובבנית) בזה שאתה משלב תרגילים מורכבים באותה פונקציה עם זמן תחרותי ומיקצים התוצאה היא קטסטרופה:
הדדליפט הוא לא דדליפט,המתח הוא לא מתח,המאסל אפ הוא לא מאסל אפ וכו..(אלא אם כן הם המציאו את ההגדרה מחדש).
אל תשכח גם את הקטע שבו הם דוחפים את עצמם לקצה גבול יכולת לא הגיונית שבו פציעות מתרחשות.
מדד לכוח בתרגילים מורכבים כבדים דרוש זמן שהוא חופשי יחסית על מנת להפיק את המיטב מבחינת ריכוז,וכו..שאתה מכניס אותו באותו פונקציה עם אלמנט של זמן אז אלוהים ישמור.

עכשיו למה לטעמי זה בעייתי בהגדרתו לענף ספורט?
קרוספיטרים תמיד יחשבו כאתלטים בינוניים בסטנדרט של ספורט תחרותי ,מכיוון שמבחינת הצופה הוא לא יראה שם את הבנאדם החזק ביותר או המהיר ביותר או בעל הכוח המתפרץ הטוב ביותר או הקופץ הטוב ביותר,הוא יראה קצת מכל דבר להבדיל מענפי ספורט אחרים שהם עילאיים בתחומם.
יש לי עוד הרבה לשפוך על זה,אחסוך בינתיים.

אני לא מתווכח עם הרעיון שמאחורי הקרוספיט הוא מעולה וגאוני ועובד עד גבול מסוים השאלה היא לגבי קהל היעד.
אם זה לאנשים חובבנים שמחפשים לשפר כושר כללי אז עם תוכנית מתאימה(יש הרבה היצע שהוא זבל) זה אחלה.
כאשר אתה הופך אותו לספורט תחרותי(או אפילו תחרות חובבנית) בזה שאתה משלב תרגילים מורכבים באותה פונקציה עם זמן תחרותי ומיקצים התוצאה היא קטסטרופה:
הדדליפט הוא לא דדליפט,המתח הוא לא מתח,המאסל אפ הוא לא מאסל אפ וכו..(אלא אם כן הם המציאו את ההגדרה מחדש).
אל תשכח גם את הקטע שבו הם דוחפים את עצמם לקצה גבול יכולת לא הגיונית שבו פציעות מתרחשות.
מדד לכוח בתרגילים מורכבים כבדים דרוש זמן שהוא חופשי יחסית על מנת להפיק את המיטב מבחינת ריכוז,וכו..שאתה מכניס אותו באותו פונקציה עם אלמנט של זמן אז אלוהים ישמור.

עכשיו למה לטעמי זה בעייתי בהגדרתו לענף ספורט?
קרוספיטרים תמיד יחשבו כאתלטים בינוניים בסטנדרט של ספורט תחרותי ,מכיוון שמבחינת הצופה הוא לא יראה שם את הבנאדם החזק ביותר או המהיר ביותר או בעל הכוח המתפרץ הטוב ביותר או הקופץ הטוב ביותר,הוא יראה קצת מכל דבר להבדיל מענפי ספורט אחרים שהם עילאיים בתחומם.
יש לי עוד הרבה לשפוך על זה,אחסוך בינתיים.
ושוב אתה ממשיך עם דברים שאתה לא מבין בהם.
הטכניקה צריכה להיות יעילה, סנאצ'לא עולה עם טכניקה רעה וגם לא מאסלאפ אז..בולשיט.

הקהל מת על זה, המטרה היא להיות well rounded athlete כלומר טוב בכמה שיותר פרמטרים. כשאתה מצוין במשהו זה בא על חשבון האחרים והאתלטים האלה פסיכים ברמה לא נתפסת.

ממליץ לך בחום לשים את האגו המציק שלך בצד וללכת לעשות קרוספיט כמה חודשים, לכל הפחות תדבר יותר לעניין על משהו שאולי תבין בו.

ושוב אתה ממשיך עם דברים שאתה לא מבין בהם.
הטכניקה צריכה להיות יעילה, סנאצ'לא עולה עם טכניקה רעה וגם לא מאסלאפ אז..בולשיט.

הקהל מת על זה, המטרה היא להיות well rounded athlete כלומר טוב בכמה שיותר פרמטרים. כשאתה מצוין במשהו זה בא על חשבון האחרים והאתלטים האלה פסיכים ברמה לא נתפסת.

ממליץ לך בחום לשים את האגו המציק שלך בצד וללכת לעשות קרוספיט כמה חודשים, לכל הפחות תדבר יותר לעניין על משהו שאולי תבין בו.

נו אז אתה בוחר לי עכשיו באופן סלקטיבי תרגילים שחייב להיות יעיל על מנת שיעלה,אולי תודה שיש פה בעיתיות חלקית ותפסיק לנסות למשוך את החבל לכיוון שלך?(זה גם אגואיזם)
שכחתי גם שהשכיבות שמיכה שלהם-לא נגדיר במילים... ומבחינת שיפוט לגבי השכיבות שמיכה:
only you know if your chest touched the floor
באותה מידה יכול להיות שם מקצה שבו אנשים קופצים על רגל אחת X פעמים בזמן קצוב.
אני עדיין דובק בזה שאין פה אלמנטים ספורטיביים שאפשר לקחת ברצינות(וזה שזה קשה זה לא מדד)
התחרות הזאת מזכירה לי את התכנית ששטוס שהייתה בערוץ הילדים,זה כיף זה נחמד,אבל בוא נישאר בפרופורציות.

ולא אנסה קרוספיט בשביל להבין מה זה קרוספיט,כמו שלא אנסה לעשן סיגריה בשביל להבין כמה היא מרגיעה.
בקיצור יש לך נטייה לתקוף אישית כל הזמן ואתה לא מביא טיעונים לצערי.

נו אז אתה בוחר לי עכשיו באופן סלקטיבי תרגילים שחייב להיות יעיל על מנת שיעלה,אולי תודה שיש פה בעיתיות חלקית ותפסיק לנסות למשוך את החבל לכיוון שלך?(זה גם אגואיזם)
שכחתי גם שהשכיבות שמיכה שלהם-לא נגדיר במילים... ומבחינת שיפוט לגבי השכיבות שמיכה:
אני עדיין דובק בזה שאין פה אלמנטים ספורטיביים שאפשר לקחת ברצינות(וזה שזה קשה זה לא מדד)
התחרות הזאת מזכירה לי את התכנית ששטוס שהייתה בערוץ הילדים,זה כיף זה נחמד,אבל בוא נישאר בפרופורציות.

ולא אנסה קרוספיט בשביל להבין מה זה קרוספיט,כמו שלא אנסה לעשן סיגריה בשביל להבין כמה היא מרגיעה.
טיעונים? אתה זה שטוען שיש בעיות שיפוט או ביצוע ואם זה המצב לטענתך? תוכיח, תראה, אנחנו פה.

ההבדל הגדול ביננו? אני בתוך זה, אני יודע שזה לא דומה בשיט למה שאתה מתאר, אתה סתם חוזר כמו תוכי על דברים ששמעת.

אני טוען שאין לך מושג בשיט על מה אתה מדבר, זו לא מתקפה אישית, זה הרבה יותר עצוב, מציק לי הביטחון שאתה מדבר בו על דברים שאתה לא מבין בהם. את זה הוכחת מצוין. יש מספיק טיעונים אנטי קרוספיט, אתה לא מכיר אפילו מספיק את הספורט כדי להכיר אותם.

אף פעם לא הבנתי את השנאה לקרוספיט, תמיד זה גם מגיע מאנשים שלא יודעים כלום בנושא, למרות שאין לי מושג בשיט בקרוספיט אני לא חושב שיש ענף יותר טוב או פחות טוב, לכל ספורט יש את הבסיס שלו וראיית העולם שלו, לנסות לשפוט קרוספיט דרך משקפיים של פאוורליפטינג זה כמו לנסות לשפוט חתול כי הוא לא עף כמו ציפור.

אף פעם לא הבנתי את השנאה לקרוספיט, תמיד זה גם מגיע מאנשים שלא יודעים כלום בנושא, למרות שאין לי מושג בשיט בקרוספיט אני לא חושב שיש ענף יותר טוב או פחות טוב, לכל ספורט יש את הבסיס שלו וראיית העולם שלו, לנסות לשפוט קרוספיט דרך משקפיים של פאוורליפטינג זה כמו לנסות לשפוט חתול כי הוא לא עף כמו ציפור.
בדיוק, איבדתי עניין אחרי המשפט המפורסם של "ולא אנסה קרוספיט בשביל להבין מה זה קרוספיט,כמו שלא אנסה לעשן סיגריה בשביל להבין כמה היא מרגיעה"

בן כמה אתה בכלל שלא ניסית סיגריה בחיים?, ושאתה מתווכח עם קרוספיטר על קרוספיט?

• פותח/ת השרשור

חחחחח אשכרה בלבלן מוח תבדוק את העניין לעומק לפני שאתה מגיע למסקנות מוטעות.

טיעונים? אתה זה שטוען שיש בעיות שיפוט או ביצוע ואם זה המצב לטענתך? תוכיח, תראה, אנחנו פה.

"good lift" ככה על קצה המזלג בריפרוף קל אם באמת ארצה להתאמץ בלמצוא עוד shitty form/fails של קרוספיטרים משה יצטרך לקנות עוד שטח איחסון לשרת.

מבחינתי הדיון הסתיים, זה כמו לנסות לנהל דיון עם רב שמטיף לחזרה בתשובה, אין לי סיכוי.

איך אתה קובע שאותם אנשים לטענתך לא יודעים כלום על קרוספיט כאשר אתה מודה בעצמך שאין לך מושג בשיט?

בן כמה אתה בכלל שלא ניסית סיגריה בחיים?, ושאתה מתווכח עם קרוספיטר על קרוספיט?

אתמול חגגתי 200

חחחחח אשכרה בלבלן מוח תבדוק את העניין לעומק לפני שאתה מגיע למסקנות מוטעות.

מחפשים אותך מFXP שואלים לאן נעלמת.

"good lift" ככה על קצה המזלג בריפרוף קל אם באמת ארצה להתאמץ בלמצוא עוד shitty form/fails של קרוספיטרים משה יצטרך לקנות עוד שטח איחסון לשרת.

מבחינתי הדיון הסתיים, זה כמו לנסות לנהל דיון עם רב שמטיף לחזרה בתשובה, אין לי סיכוי.

איך אתה קובע שאותם אנשים לטענתך לא יודעים כלום על קרוספיט כאשר אתה מודה בעצמך שאין לך מושג בשיט?

אתמול חגגתי 200

מחפשים אותך מFXP שואלים לאן נעלמת.

מה הוכחת פה? שיש פשלות? כי פאוורליפטרים לא נפצעים? ויטליפטרים לא פורקים מרפק? כדורסלנים לא פוצעים ברכיים? זו ההוכחה שלך? אתה באמת טרול לכל היותר. טענת שיש בעיה עם שיפוט, לא הוכחת כלום.

מה הוכחת פה? שיש פשלות? כי פאוורליפטרים לא נפצעים? ויטליפטרים לא פורקים מרפק? כדורסלנים לא פוצעים ברכיים? זו ההוכחה שלך? אתה באמת טרול לכל היותר. טענת שיש בעיה עם שיפוט, לא הוכחת כלום.

אתה שוכח מהר..
קודם דרשת שאציג לגבי בעיות של ביצוע או שיפוט(קיבלת 2 ב1)
פשלה?..זה הרבה יותר שורשי מפשלה תעשה לי טובה.
shitty form זה "כדרך הטבע" בקרוספיט.
ולגבי הפציעות אתה מערבב מין שאינו במינו.

אתה שוכח מהר..
קודם דרשת שאציג לגבי בעיות של ביצוע או שיפוט(קיבלת 2 ב1)
פשלה?..זה הרבה יותר שורשי מפשלה תעשה לי טובה.
shitty form זה "כדרך הטבע" בקרוספיט.
ולגבי הפציעות אתה מערבב מין שאינו במינו.
אם תלך לאמן חרא יהיה לך shitty form, זה לא הספורט, זה המאמנים כמו בכל תחום, עדיין, לא הוכחת כלום.

אם תלך לאמן חרא יהיה לך shitty form, זה לא הספורט, זה המאמנים כמו בכל תחום, עדיין, לא הוכחת כלום.

אז בוא תסביר לי איך היא הייתה אמורה להניע את ה365 פאונד ללא shitty form?(רמז: היא לא יכלה)
אבל רגע,היא צריכה לנצח בתחרות,אז...

אתמול חגגתי 200

מחפשים אותך מFXP שואלים לאן נעלמת.[/QUOTE
מאברוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית