הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות באימון

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
לאחרונה אני מרגיש עייפות באימונים ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות עם זה , להעלות את צריכת הפחמימות או שזה קשור לשינה (ויטמנים לא חסר לי ) אני מתאמן fbw מפוצל עם מורכבים 3 פעמים בשבוע לפי דעתכם פעמיים בשבוע גם יספיק ? לפי דעתי זה נראה לי שאני לא מתאושש מספיק מהאימון אבל השאלה היא עם מספיק בשבילי להתאמן פעמיים בשבוע ...

3 פעמים בשבוע = אתה מתאושש מספיק

לך לעשות בדיקת דם.

אולי חסר לך ויטמינים בתזונה הרבה מחשבים את צריכת הפחמימות חלבון ושומנים בתפריט אבל שוכחים לאכול ויטמינים להרבות בתפריט בפירות וירקות לשתות מספיק מים וכמו שאמרו מעליי לישון היטב לפחות 8 שעות לדעתי זה זמן מצוין ותעשה בדיקת דם אולי חסר לך ברזל או משהוא ממליץ לך גם לפני אימון לאכול משהוא שיתן לך כוח כמו בננה כו תמר
תעדכן מקווה שיסתדר בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אולי חסר לך ויטמינים בתזונה הרבה מחשבים את צריכת הפחמימות חלבון ושומנים בתפריט אבל שוכחים לאכול ויטמינים להרבות בתפריט בפירות וירקות לשתות מספיק מים וכמו שאמרו מעליי לישון היטב לפחות 8 שעות לדעתי זה זמן מצוין ותעשה בדיקת דם אולי חסר לך ברזל או משהוא ממליץ לך גם לפני אימון לאכול משהוא שיתן לך כוח כמו בננה כו תמר
תעדכן מקווה שיסתדר בהצלחה
תודה..ניישם את זה

אם אתה בדל פחממה יכול להיות שהגוף שלך לא מגיב טוב לשומן, אם לא תעשה בדיקות דם ודילאוד

• פותח/ת השרשור
אם אתה בדל פחממה יכול להיות שהגוף שלך לא מגיב טוב לשומן, אם לא תעשה בדיקות דם ודילאוד
דווקא באימון האחרון (אתמול) היה לי סבבה לא הרגשתי עייפות והעלתי משקלים ..

Back
למעלה תחתית