עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני בכל זאת לא רוצה SS ורוצה לעבור על AB
איך התוכנית?
A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
מתח 3X5
B
דדליפט 2X5
פרס 3X5
ידיים 2X10
תאומים 2X10
בטן 2X10
אם אני בכל זאת לא רוצה SS ורוצה לעבור על AB
איך התוכנית?
A
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
מתח 3X5
B
דדליפט 2X5
פרס 3X5
ידיים 2X10
תאומים 2X10
בטן 2X10
אם יש לך כאבי ברכיים יכול להיות שהסקוואט שלך לא כל כך טוב. תעלה סרטונים לטכניקה יחסוך לך הרבה כאבי ראש 😃אני עושה SS כרגע.יש לי בעיות ברכיים,דבר שמקשה על הסקוואט.
בלי סקוואט לא שווה התוכנית.
התוכנית היא עם עיקרון של SS(לא מבחינת סדר תנועות) אבל יותר מקל לי מבחינת הסקוואט.
אני עושה SS כרגע.יש לי בעיות ברכיים,דבר שמקשה על הסקוואט.
בלי סקוואט לא שווה התוכנית.
התוכנית היא עם עיקרון של SS(לא מבחינת סדר תנועות) אבל יותר מקל לי מבחינת הסקוואט.
זה לא קשור לסקוואט וזה גם בלג פרס ובהאק סקוואט.כנראה שאתה לא מבצע סקוואט נכון.
אם זה לא קשור לסקוואט אז מה הבעיה לעשות SS? הסקוואט הוא לא לחיצה, מה שאמרת לא סותר את זה שהסקוואט שלך לא טוב, גם אני חוויתי כאבי ברכיים בסקוואט ובכל תרגילי הרגליים המורכבים עד שהעליתי סרטונים ולמדתי לעשות סקוואט, ואז ראיתי שהסקוואט דווקא מקל על הכאבים בברכיים.זה לא קשור לסקוואט וזה גם בלג פרס ובהאק סקוואט.
הבעיה היא בתנועה של הלחיצה.
התכוונתי שזה לא רק בסקוואט .זה בכל התרגילים של לחיצות רגליים.אם זה לא קשור לסקוואט אז מה הבעיה לעשות SS? הסקוואט הוא לא לחיצה, מה שאמרת לא סותר את זה שהסקוואט שלך לא טוב, גם אני חוויתי כאבי ברכיים בסקוואט ובכל תרגילי הרגליים המורכבים עד שהעליתי סרטונים ולמדתי לעשות סקוואט, ואז ראיתי שהסקוואט דווקא מקל על הכאבים בברכיים.