הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בגיד הארבע ראשי לא עוברת

Meirg12

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
כבר משהו כמו שלושה חודשים אני סובל מכאבים בברך מעל הפיקה בדיוק בחיבור לארבע ראשי כנראה דלקת בגיד ,ב אולטראסאונד יצא שהגיד בסדר ולא מודלק אבל בכל זאת יש כאבים שמופיעים גם לפעמים במנוחה שמלווים בחום וגירויים כאלו על כל האזור של הברך , ככל הנראה תוצאה של עומס ריצות בשילוב עם אימוני רגליים ניסיתי כדורים אנטי דלקתיים משחות מה לא השאלה אם זה פציעה שעוברת מתישהו או שאני ייאלץ לסבול ממנה לטווח הרחוק השתגעתי כבר מישהו חווה פציעה כזאת?? כמה זמן החלמה ???

כן זו פציעה די פשוטה שרואים המון אצל רצים , הטיפולים הם קצרים ולרוב עם התאמה של תרגול נכון וחזרה הדרגתית חוזרים די מהר לריצה , תלוי כמובן בחומרת הפציעה.
פיזיותרפיה זה הכתובת. מוזמן לרשום איזה אזור ואמליץ לך.

• פותח/ת השרשור
כן זו פציעה די פשוטה שרואים המון אצל רצים , הטיפולים הם קצרים ולרוב עם התאמה של תרגול נכון וחזרה הדרגתית חוזרים די מהר לריצה , תלוי כמובן בחומרת הפציעה.
פיזיותרפיה זה הכתובת. מוזמן לרשום איזה אזור ואמליץ לך.
פציעה פשוטה שלא עוברת מעל שלושה חודשים????

האם טיפלת בה?
פציעה לרוב לא עוברת מעצמה ודורשת טיפול.
לא מזלזל בכאב ובסבל שאתה עובר , מה שאני מתכוון להגיד שנתקלים בלא מעט פציעות כאלו פשוט צריך לגשת לטיפול

אוקי אז כמו שציינתי קודם אם אתה רוצה לחזור לריצה גש לפיזיותרפיה, מישהו שיוכל לזהות את הגורם להחמרה ולתת לך את הטיפול המתאים

• פותח/ת השרשור
אוקי אז כמו שציינתי קודם אם אתה רוצה לחזור לריצה גש לפיזיותרפיה, מישהו שיוכל לזהות את הגורם להחמרה ולתת לך את הטיפול המתאים
מכיר פיזיו ספורט מומלץ באשדוד??
מכיר פיזיו ספורט מומלץ באשדוד??
דרך אגב מה בנוגע לזריקת סטרואיד??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית