ייעוץ שלום אני חדש פה.. צריך מספר עצות בחיטוב.

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
שלום שמי הוא רוברט...
אז ככה אני בחיטוב... והייתי רוצה בחודשיים לכל היותר לרדת לסביבות ה 12 11 אחוז שומן אני עומד עכשיו עד 15.
אני משתמש בתפריט דל פחימות.. רק שקצת קשה לי.. והייתי רוצה הצעות אחרות לתפריטים/תוספי תזונה שיכולים לסייע לי..
בנוסף רציתי לשאול אם התוכנית הזו בחדר כושר מתאימה חיטוב..
יום א'- אימון משקולות
יום ב'-X
יום ג'- FREE FIGHT(זה כולל הרבה אירובי)
יום ד'-תוכנית CROSSFIT 300
יום ה'-X
יום ו'- איך שיוצא.. לפעמים משקולות לפעמים מנוחה.
יום שבת- CROSSFIT 300(אם לא הייתי באימון יום שישי)/אימון משקולות(במקרה והייתי יום שישי)

תודה לעוזרים..😃 (אני ממש רציני בעיניין ואני מוכן לעשות הכל כדיי לרדת בא.ש ל 12 11 ואולי פחות עד לסוף מאי)

• פותח/ת השרשור
כתוב אחי.. תפריטים שאולי יעזרו לי להתקדם טוב יותר,ובנוסף תוספי תזונה כלשהם שאיתם אני יראה שיפר משמעותי(כמובן אם אני ישקיע.. שום דבר לא קורה בקסם) יש משהו שממליצים עליו לחיטוב? אם כן תביאו בבקשה לינק/שם/פירוט ומחיר.. תודה

• פותח/ת השרשור
אוקיי.. אז הבנתי שקפאין יכול לעזור לי.. את זה ידעתי כבר.. יש אולי עוד המלצות? אולי כדאי לי לקנות יהומובין?
יש לכם אולי תפריטי תזונה יעילים יותר? למה שלי לא הכי עובד בישבילי... יש בו
קלוריות:1560
חלבון:160 בערך
פחמימות:70 גרם
שומן:63 גרם

• פותח/ת השרשור
בן 16 וחצי.. 1.71 משקל 82 בערך..
המליצו לי במכון לאכול שיבולת שועל בבוקר.. זה טוב גם בתפריט דל פחמימות??

בן 16 וחצי.. 1.71 משקל 82 בערך..
המליצו לי במכון לאכול שיבולת שועל בבוקר.. זה טוב גם בתפריט דל פחמימות??
שיבולת שועל = פחמימות, בתפריט דל פחמימות לא אוכלים שיבולת שועל, אל תקשיב לאנשים במכון, אם הייתי מקשיב להם אז רוב הסיכויים שהייתי נכה מחצאי סקוואטים עכשיו. לדעתי אתה יכול להוסיף קלוריות, אתה עושה העמסות? זה חשוב מאוד, במיוחד אצל אדם שמתאמן הרבה. תקפיד לעשות שני אימונים משקולות עצימים בשבוע בנפח לא גבוה, אם לא הבנת משהו אז תגיד ואני אתן לך מאמרים שמסבירים את הכל.

לפי הכמות אימונים השבועית שלך, והגובה והמשקל אתה צריך לאכול הרבה יותר מה-1550 קלוריות ליום.

• פותח/ת השרשור
שיבולת שועל = פחמימות, בתפריט דל פחמימות לא אוכלים שיבולת שועל, אל תקשיב לאנשים במכון, אם הייתי מקשיב להם אז רוב הסיכויים שהייתי נכה מחצאי סקוואטים עכשיו. לדעתי אתה יכול להוסיף קלוריות, אתה עושה העמסות? זה חשוב מאוד, במיוחד אצל אדם שמתאמן הרבה. תקפיד לעשות שני אימונים משקולות עצימים בשבוע בנפח לא גבוה, אם לא הבנת משהו אז תגיד ואני אתן לך מאמרים שמסבירים את הכל.

חח המאמן שאמר לי את זה.. הוא סרגיי.. הוא היה אלוף ישראל בגילאי 40+ או 50+.. קיצר הוא מבין.. אני אולי פעם בשבועיים העמסה... אבל יש למישהו תפריט ממש טוב שמצליח לו בחיטוב? וגם המלצה לתוספי תזונה חוץ מקפאין..

חח המאמן שאמר לי את זה.. הוא סרגיי.. הוא היה אלוף ישראל בגילאי 40+ או 50+.. קיצר הוא מבין.. אני אולי פעם בשבועיים העמסה... אבל יש למישהו תפריט ממש טוב שמצליח לו בחיטוב? וגם המלצה לתוספי תזונה חוץ מקפאין..
לשיבולת שועל אין שום יתרון על פחמימות אחרות, תפריט זה דבר מאוד אינדיוידואלי, יש באתר תפריטים לדוגמא או שאתה יכול לבנות לעצמך תפריט בעזרת המדריך לחיטוב באתר, אבקת חלבון תמיד עוזרת להגיע לכמות החלבון הרצויה ביום מבלי להכניס קלוריות לא רצויות, קריאטין גם יכול לעזור בעליה בכוח אבל ידוע שהוא גורם לעלייה בנוזלים, מעבר לזה אין ממש תוספים אלא חומרים שבגילך לא הייתי מתקרב אליהם.

• פותח/ת השרשור
טוב סבבה תודה.. מה אתה אומר על קניית קפאין? הוא גם המליץ לי כל בוקר בלי לאכול כלום.. לעשות ריצה.. כי אין מאגרי גליקוגן בשריר לאחר הלילה.. וכמובן גם אם אני יקפיד על לא לאכול פחמימות מורכבות לאחר 7.. קיצר זה באמת יעזור?? זאת אומרת אם אין גליקוגן בשריר.. אז הגוף ישר עובר לצריכת שומן כאנרגייה.. וככה אני ישרוף שומן... זה הגיוני?

לא זה לא הגיוני
קפאין לבד לא יעשה הרבה, הוא רק יעיר אותך ויתן לך מרץ (כדי שישרוף צריך לקחת איתו עוד דברים)
כדי שהגוף יעבוד על שומן צריך לרוקן גליקוגן לפחות 2-3 ימים, לילה לא ישנה את המאגרים שלך
ריצה אחרי לילה תהיה כשרמת האינסולין שלך נמוכה, ככה שאם אתה לוקח דברים שצריכים אינסולין נמוך אז הם יהיו יעלים (אינסולין מנטרל אותו)

תקרא את המאמר על שומן עיקש ועל יוהמבין/אפדרין בפורטל

בן כמה אתה ? כי מתחת לגיל 21-18 לא כדאי להכניס שטויות לגוף

תתחיל חיטוב, עם תפריט טוב ואימוני כוח, כל המשחקים של לקום בבוקר לרוץ ובלה בלה לא מתאימים להתחלת החיטוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה.. כתבתי אני בן 16.. במאי יהיה 17.. ומה זאת אומרת אימוני כוח? יעני SS?? ד.א אני בחיטוב כבר דיי הרבה זמן.. אני מנסה לשמור כמה שיותר על מסת השריר.. עכשיו כבר נמאס באלי להתחטב וזהו.. אני עובד בתוכנית 300 של CROSSFIT.. פעמיים בשבוע.. פעמיים אימוני משקולות ופעם אירובי רצחני..

שמע MOO בוא תביא לי תפריט דוגמא שהוא טוב אבל.. שאני יוכל להתחטב 3% לפחות בחודשיים.. ואני מתכוון להשקיע!!!!

• פותח/ת השרשור
רשמתי לפני בפוסט.. 1.71 משקל 82... אני מת לרדת לאיזה 75 קילו.. לקראת הקיץ.. ואז להתחיל מאסה בת זונה!!!! יש איזה תוסף מוכן שמתאים לגילי(16) שאני יכול להעזר בו??

רשמתי לפני בפוסט.. 1.71 משקל 82... אני מת לרדת לאיזה 75 קילו.. לקראת הקיץ.. ואז להתחיל מאסה בת זונה!!!! יש איזה תוסף מוכן שמתאים לגילי(16) שאני יכול להעזר בו??
קפאין אפשר לצרוך בכל גיל, באימוני כוח הכוונה לאימוני משקולות עצימים, SS וחיטוב לא הולכים ביחד. מומלץ לעשות שני אימוני כוח בשבוע לפחות, אתה עדיין יכול לשלב קרוספיט. לא תמיד חובה לאכול לפי תפריט, אני אישית מעדיף לחשב את מה שאני אוכל בכל יום, אחרי זמן מה כבר יודעים כמה יש ממה ואיפה וזה נהיה פשוט למדי, אתה יכול פשוט להציב לעצמך ערכים רצויים ולשאוף להגיע אליהם בכל יום, אולי חלק מהאנשים יגידו שזה אובססיבי כל היום לחשב את כמות אבות המזון והקלוריות בכל ארוחה אבל אחרי זמן מה זה ממש פשוט ולי אישית זה עוזר להתרכז במטרה.

• פותח/ת השרשור
מזאת אומרת עצימים? גבוהים? אם כן אני עושה אימוני משקולות.. לפעמים 15 חזרות עם משקל מקסימלי.. לפעמים 6 חזרות עם משקל עוד יותר גבוה..אני תתווכנית אימונים של ANIMAL לחזה ולגב.. זה פעמיים.. עוד פעמיים קרוספיט..ופעם FREE FIGHT.

• פותח/ת השרשור
סבבה..עכשיו MOO בוא תענה לי רק בכן/לא ולמה..
אני מתכוון לקנות קפאין.. 200מג''.. מה אתה אומר שווה לי? זה יעזור לי בכלל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית