הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כוח נפח וMMA

• פותח/ת השרשור kibi
  • פורסם בתאריך

kibi

משתמש מתחיל
77
3
נק' מוניטין:
3
77
3
אהלן חברים,
בחודשים האחרונים ביצעתי AB של 4 פעמיים בשבוע למטרת עלייה במסה,
a כלל חזה כתפיים פושטי מרפק- בנץ 90, בנץ בשיפוע דאמבלים, לחיצת כתפיים דאמבלים 22.5, הנפות כתפיים לצדדים דאמבלים, מקבילים, יד אחורית בפולי עליון, גלגל בטן.
b כלל גב רגליים כופפי מרפק- דיפ סקוואט 80 ו\או דדליפט 142.5, מתח עם משקל בסופינציה 22.5, חתירה עם משקולת יד, חתירה בעמידה עם מוט, יד קדמית במוט, יד קדמית בדאמבלים.

אני מטר 1.80 על 83.5 קילו.

אני התחלתי תהליך חיטוב והוספתי אימון MMA 1 של שעה וחצי בשבוע.

חשבתי להוריד אימון כוח אחד ולבצע A פעם 1, B פעם 1 ולהוסיף אימון c שהוא בעצם אימון של עבודה כבדה ל3 או 4 תרגילים סטייל משיכה לחיצה סקוואט\דדליפט שכולם ל5 כפול 3.

האם ההורדה בנפח השבועי עלולה לפגוע לי במסת השריר?
האם התוכנית הזאת נראת מוצלחת?

תודה.

אהלן חברים,
בחודשים האחרונים ביצעתי AB של 4 פעמיים בשבוע למטרת עלייה במסה,
a כלל חזה כתפיים פושטי מרפק- בנץ 90, בנץ בשיפוע דאמבלים, לחיצת כתפיים דאמבלים 22.5, הנפות כתפיים לצדדים דאמבלים, מקבילים, יד אחורית בפולי עליון, גלגל בטן.
b כלל גב רגליים כופפי מרפק- דיפ סקוואט 80 ו\או דדליפט 142.5, מתח עם משקל בסופינציה 22.5, חתירה עם משקולת יד, חתירה בעמידה עם מוט, יד קדמית במוט, יד קדמית בדאמבלים.

אני מטר 1.80 על 83.5 קילו.

אני התחלתי תהליך חיטוב והוספתי אימון MMA 1 של שעה וחצי בשבוע.

חשבתי להוריד אימון כוח אחד ולבצע A פעם 1, B פעם 1 ולהוסיף אימון c שהוא בעצם אימון של עבודה כבדה ל3 או 4 תרגילים סטייל משיכה לחיצה סקוואט\דדליפט שכולם ל5 כפול 3.

האם ההורדה בנפח השבועי עלולה לפגוע לי במסת השריר?
האם התוכנית הזאת נראת מוצלחת?

תודה.
אתה בעונה? אוף סיזן?
לאנשים שהם ספורטאים, אני ממליץ לעשות תוכנית fbw ולא פיצולים. fbw בתבנית של סקוואט לחיצה משיכה באמת יכול להיות רעיון טוב.

• פותח/ת השרשור
אתה בעונה? אוף סיזן?
לאנשים שהם ספורטאים, אני ממליץ לעשות תוכנית fbw ולא פיצולים. fbw בתבנית של סקוואט לחיצה משיכה באמת יכול להיות רעיון טוב.

אני לא ספורטאי תחרותי, אני מתאמן לכיף ולמטרות כמו כוח, היפרטרופיה, שיפור ושימור יכולות באומנויות לחימה.

אני הייתי עובר ל-FBW פעמיים בשבוע עם ניסיון לשמר את הנפח השבועי, או לפחות לא לרדת משמעותית... אימון MMA אחד בשבוע זה עוד בסדר, אם תאכל טוב אז יכול להיות שגם תוכל להתקדם לא רע. ע"פ החוכמה המקובלת (מבוססת על המדע בתחום) כדאי לאמן קבוצת שרירים לא פחות מפעמיים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עובר ל-FBW פעמיים בשבוע עם ניסיון לשמר את הנפח השבועי, או לפחות לא לרדת משמעותית... אימון MMA אחד בשבוע זה עוד בסדר, אם תאכל טוב אז יכול להיות שגם תוכל להתקדם לא רע. ע"פ החוכמה המקובלת (מבוססת על המדע בתחום) כדאי לאמן קבוצת שרירים לא פחות מפעמיים בשבוע.

לשמר את הנפח השבועי על 2 אימוני כל הגוף בשבוע זה על גבול הלא אפשר לדעתי, לא ראלי גם מבחינת זמני אימון, אולי על 3 פעמיים...
בכל מקרה השאלה שלי מתייחסת לנושא החיטוב בעיקר, איך לעשות את זה נכון תוך כדאי חיטוב.

לשמר את הנפח השבועי על 2 אימוני כל הגוף בשבוע זה על גבול הלא אפשר לדעתי, לא ראלי גם מבחינת זמני אימון, אולי על 3 פעמיים...
בכל מקרה השאלה שלי מתייחסת לנושא החיטוב בעיקר, איך לעשות את זה נכון תוך כדאי חיטוב.
אם אתה בעונה אז רוב הסיכויים שתפצע בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בעונה אז רוב הסיכויים שתפצע בחיטוב.
אני שוב אומר, אני לא בעונה ואני בכלל לא ספורטאי תחרותי או משו כזה.

אני מתאמן כוח 3 פעמיים בשבוע ועושה mma פעם 1, כרגע תקופת חיטוב.
איך כדאי לנהל את האימונים מבחינת נפח עצימות תדירות וכו...

אני שוב אומר, אני לא בעונה ואני בכלל לא ספורטאי תחרותי או משו כזה.

אני מתאמן כוח 3 פעמיים בשבוע ועושה mma פעם 1, כרגע תקופת חיטוב.
איך כדאי לנהל את האימונים מבחינת נפח עצימות תדירות וכו...
Fbw. תרגילים מורכבים בעיקר. אתה יכול להוסיף טיפה קרדיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית