עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המיקום של המוט טוב.תודה רבה ! עזרת לי מאוד
שכף יד שלי היא שוברת את הקו של האמה יותר מידי?
ומה עם המיקום של המוט?
דבר נוסף, תוריד מעט את המרפקים, שיהיו יותר לצידי הגוף. זה ירים את החזה שלך מעט יותר וימנע ממך ליפול קדימה
לדעתי בגלל ששמת גבוה מדי איבדת כיווץ ושיווי משקל בסוף. ברגע שאתה מניח את המתלים בגובה הנכון, אתה גם לא מתאמץ כדי להוציא את המוט מלכתחילה וגם לא מתאמץ כדי להחזיר וככה לא מאבד כיווץנכון אבל המתלים היום גבוהים מידי פעם הבאה אוריד בשלב
כןכיאלו שאני אתפוס את המוט יותר למטה בכף היד?
זה בגלל המרפקים המורמים, הם גורמים לחזה שלך ליפול ובסוף כבר אין לך כוח להחזיק בכוח את החזה למעלהואתה יכול להגיד לי למה המוט נפל בחזרה באחרונה זה קרה לי כבר הרבה פעמים
כשאתה עושה מתח המרפקים הולכים אחורה או ישר למטה?אבל אם אני אוריד את המרפקים יהיה לי יותר קשה לכווץ את השכמות
לא חייב, אבל לא מזיקבסדר הפנמתי, יש צורך לצלם עוד סרטון ?
לא חייב, אבל לא מזיק
@kozer
הבנתי שאני צריך לרדת יותר , אבל לא הבנתי את הבעיות שציינתטוב. להתיישב יותר אחורה, לרדת יותר עמוק, לפתוח ברכיים, ולא להוביל עם החזה. כמו כן שמור על מנח של הגב והחזה לאורך כל הסט
יכול להיות שיותר נתתי פתרונות לבעיות שראיתי, מאשר לציין אותן. בכל מקרה, שני הדברין העיקריים - קריסת ברכיים בעלייה (אם כי לא מאוד חמורה), ותנועה שלא מספיק באה מהישבן אלא מהחזהבשני סטים האחרים אחרי שראיתי שאני לא שובר מקביל, ירדתי יותר.
לא הבנתי
הבנתי שאני צריך לרדת יותר , אבל לא הבנתי את הבעיות שציינת