הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

gonen1345

משתמש מתחיל
108
2
נק' מוניטין:
2
108
2
מה אומרים על הטכניקה שלי?
עשיתי לפני כמה זמן סקוואט עם הספוג אמרו לי להוריד אותו ולהסתכל על סרטונים
כמו שתראו בסרטון אני לא כל כך מסתדר עם המוט יש לכם טיפים איך לשפר?
המיקום של מוט וכו'...

יש עוד לא מעט עבודה לעשות, אבל נקודת הפתיחה שלך טובה.
דבר ראשון, תרד יותר. תרד לפחות עד שבירת מקביל (שקפל האגן יורד מתחת לברך).
בנוסף, קח את הזמן, מהרגע שאתה עומד קח לעצמך שניה להתארגן על עצמך ולוודא שאתה מאוזן לפני שאתה יורד, אחרת אתה תיתקל בבעיות במהלך החזרה.
דבר נוסף, תוריד מעט את המרפקים, שיהיו יותר לצידי הגוף. זה ירים את החזה שלך מעט יותר וימנע ממך ליפול קדימה.
ותשים את המתלים של המוט נמוכים יותר, ככה לא תהיה לך בעיה להחזיר את המוט

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ! עזרת לי מאוד
שכף יד שלי היא שוברת את הקו של האמה יותר מידי?
ומה עם המיקום של המוט?

תודה רבה ! עזרת לי מאוד
שכף יד שלי היא שוברת את הקו של האמה יותר מידי?
ומה עם המיקום של המוט?
המיקום של המוט טוב.
כף היד אני לא ממש אוהב איך שזה יושב, כי הזווית של כף היד לא משנה יותר מדי, זה כבר עניין של נוחות, אבל העובדה שהמוט יושב בצורה רפויה בסוף כף היד זה לא אידאלי. נסה לשים את המוט על שורש כף היד

• פותח/ת השרשור
לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון
כיאלו שאני אתפוס את המוט יותר למטה בכף היד?
ואתה יכול להגיד לי למה המוט נפל בחזרה באחרונה זה קרה לי כבר הרבה פעמים
דבר נוסף, תוריד מעט את המרפקים, שיהיו יותר לצידי הגוף. זה ירים את החזה שלך מעט יותר וימנע ממך ליפול קדימה

אבל אם אני אוריד את המרפקים יהיה לי יותר קשה לכווץ את השכמות

ההחזרה שלך סתם לא יעילה. יש לך ראק להחזיר אליו. אתה לא צריך להלביש כל צד. אתה מסיים ואז פשוט הולך קדימה עם המוט וזה אוטומטית מונח לך ואתה יכול פשוט לעזוב. הרבה יותר פשוט

נכון אבל המתלים היום גבוהים מידי פעם הבאה אוריד בשלב
לדעתי בגלל ששמת גבוה מדי איבדת כיווץ ושיווי משקל בסוף. ברגע שאתה מניח את המתלים בגובה הנכון, אתה גם לא מתאמץ כדי להוציא את המוט מלכתחילה וגם לא מתאמץ כדי להחזיר וככה לא מאבד כיווץ

כיאלו שאני אתפוס את המוט יותר למטה בכף היד?
כן

ואתה יכול להגיד לי למה המוט נפל בחזרה באחרונה זה קרה לי כבר הרבה פעמים
זה בגלל המרפקים המורמים, הם גורמים לחזה שלך ליפול ובסוף כבר אין לך כוח להחזיק בכוח את החזה למעלה

אבל אם אני אוריד את המרפקים יהיה לי יותר קשה לכווץ את השכמות
כשאתה עושה מתח המרפקים הולכים אחורה או ישר למטה?
אם תוריד את המרפקים ותנסה לחקות תנועה של מתח עם המוט על הגב, אז כל שרירי הגב שלך יפעלו כמו שצריך

עומק גבולי מאוד, אתה צריך להבין את התנועה יותר טוב. להתיישב יותר אחורה, לרדת יותר עמוק, לפתוח ברכיים, ולא להוביל עם החזה. כמו כן שמור על מנח של הגב והחזה לאורך כל הסט

• פותח/ת השרשור
בשני סטים האחרים אחרי שראיתי שאני לא שובר מקביל, ירדתי יותר.
לא הבנתי
טוב. להתיישב יותר אחורה, לרדת יותר עמוק, לפתוח ברכיים, ולא להוביל עם החזה. כמו כן שמור על מנח של הגב והחזה לאורך כל הסט
הבנתי שאני צריך לרדת יותר , אבל לא הבנתי את הבעיות שציינת

בשני סטים האחרים אחרי שראיתי שאני לא שובר מקביל, ירדתי יותר.
לא הבנתי

הבנתי שאני צריך לרדת יותר , אבל לא הבנתי את הבעיות שציינת
יכול להיות שיותר נתתי פתרונות לבעיות שראיתי, מאשר לציין אותן. בכל מקרה, שני הדברין העיקריים - קריסת ברכיים בעלייה (אם כי לא מאוד חמורה), ותנועה שלא מספיק באה מהישבן אלא מהחזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית