הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות אכילה

• פותח/ת השרשור Nir23
  • פורסם בתאריך

Nir23

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום, אני מאתמן מזה כ 5 חודשים בחמישה חודשים האלה התחלתי להיות רציני ולאכול כמו שצריך(אני במסה), חשוב לציין שאני צורך גם גיינר-לא יודע אם זה קשור לבעיה שלי.
בשבוע האחרון התחילו לי כאבים רציניין בבטן אני רגיל לאכול כמויות גדולות של אוכל+גיינר ובשבוע הזה אני פשוט לא מסוגל לאכול 3 ארוחות ביום והם גם ארוחות קטנות בטירוף אני מרגיש כיאלו עשיתי קיצור קיבה- ממש אוכל כמו ציפור, דבר שלא מתאים לי בכלל, הייתי אצל הרופא ואפילו ביקרתי במיון בגלל שכמעט התעלפתי, הרופאים עדיין לא סגורים על מה שיש לי אבל הביאו לי כדור לדלקת בקיבה שבעצם אמורה כזה להוריד לי את החומציות בבטן, זה עוזר לי לאכול ללא כאבים אחרי האוכל אבל עדיין אוכל בכמויות קטנות בטירוף.
מישהו יודע אולי מזה? נתקל בזה? או יודע כמה זמן זה יכול להימשך כי בנתיים אני לא מתאמן ופשוט מרגיש כמו איזה כוסית. תודה ואשמח לתשובה!
שחכתי לציין שאחרי נטילת הכדורים יש שיפור אבל לא בכמות האוכל, ובנסוף זה כבר קצת יותר משבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית