הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

• פותח/ת השרשור To
  • פורסם בתאריך

To

משתמש מתחיל
40
5
נק' מוניטין:
5
40
5
היי רציתי לשאול כבר שלושה ימים שהשינה שלי לא הכי טובה אני מתוערר באמצע ומתקשה לחזור לישון שמתי לב שבשלושה ימים האלו שהשינה שלי לא הייתה הכי טובה אני גם שוקל פחות מבדרך כלל האם זה הגיוני?

האם אתה מרגיש שהאימונים האחרונים היו קשים לך במקרה? שברת שיאים/הגעת לכשל, כמה זמן עבר מאז הדילואד האחרון שלך?

כשלי זה קרה- זה קרה בגלל אימון יתר, ודילואד מסודר פתר את העניין, אבל כמובן שיכולה להיות סיבה אחרת.

• פותח/ת השרשור
אני לא עשיתי הרבה זמן דילואוד אבל מתאמן בבי ולא עולה יותר מדי בסטים או חזרות האימון נשאר די אותו דבר עושה פול שלוש פעמים בשבוע חוויתי עיפות כשהגעתי לפלג גוף עליון אחרי רגליים ואז הייתי מאוד מתעייף אז הפכתי יכול להיות שזה בגלל רעש מסויים וכו
בכל מקרה איך מזהים ויודעים מתי צריך יכול להיות שהיום אני יהיה יותר עייף באימון בגלל שעות השינה שלי אימון שעבר היה האימון הראשון שבו השארתי את תרגילי הרגליים לזוף
אני גם לא סופר חזרות בבית פשוט מגיע קרוב לכשל איך אני עושה דילואוד במצב כזה?
יכול להיות שמה שאתה אומר קורה אבל אני לא יודע איך אני שם לב לזה ואיך אני עושה את זה בתקופה שאני לא סופר חזרות? אין חלי מושג עם זה קשור לזה
איך אתה מזהה מתי תה צריך דילואוד זה מאוד קשה לי לזהות במיוחדת עכשיו כשאני מתאמן בבית

אני לא עשיתי הרבה זמן דילואוד אבל מתאמן בבי ולא עולה יותר מדי בסטים או חזרות האימון נשאר די אותו דבר עושה פול שלוש פעמים בשבוע חוויתי עיפות כשהגעתי לפלג גוף עליון אחרי רגליים ואז הייתי מאוד מתעייף אז הפכתי יכול להיות שזה בגלל רעש מסויים וכו
בכל מקרה איך מזהים ויודעים מתי צריך יכול להיות שהיום אני יהיה יותר עייף באימון בגלל שעות השינה שלי אימון שעבר היה האימון הראשון שבו השארתי את תרגילי הרגליים לזוף
אני גם לא סופר חזרות בבית פשוט מגיע קרוב לכשל איך אני עושה דילואוד במצב כזה?
יכול להיות שמה שאתה אומר קורה אבל אני לא יודע איך אני שם לב לזה ואיך אני עושה את זה בתקופה שאני לא סופר חזרות? אין חלי מושג עם זה קשור לזה
איך אתה מזהה מתי תה צריך דילואוד זה מאוד קשה לי לזהות במיוחדת עכשיו כשאני מתאמן בבית

ממליץ מאוד לצפות בסרטון

• פותח/ת השרשור
לא מבין חצי מהדברים שהוא אומר יש מצב אומר בקצרה פחות או יותר למה התכוון?
ואתה צודק הרבה יותר קשה לי אני יוצא לדילואוד ואחרי זה מפצל את האימון לפלג גוף עליו תחתון
שברי מאמץ יעני?
איך אני יודע שלא מאוחר מדי בזמן האחרון מעייף לפעמים האימונים של הכל ביחד אבל היום היה קשה ברמה פסיכית מקווה שלא מאוחר מדי

לא מבין חצי מהדברים שהוא אומר יש מצב אומר בקצרה פחות או יותר למה התכוון?
ואתה צודק הרבה יותר קשה לי אני יוצא לדילואוד ואחרי זה מפצל את האימון לפלג גוף עליו תחתון
שברי מאמץ יעני?
איך אני יודע שלא מאוחר מדי בזמן האחרון מעייף לפעמים האימונים של הכל ביחד אבל היום היה קשה ברמה פסיכית מקווה שלא מאוחר מדי

שום דבר לא מאוחר

בגדול אם המשקל מרגיש כבד מהרגיל, המהירות של המוט איטית מהרגיל, הביצועים בתרגילים יורדים ביחס לשבוע/אימון שעבר, יש לך בעיות בשינה, יש לך בעיות ברצון להתאמן, וכו', אז אתה צריך דילואד
אם התאמנת קשה המון זמן ללא דילואד זה גם עוד יותר סיבה לעשות

• פותח/ת השרשור
אין בעיה זה בדיוק מה שאני עושה דרך אגב עידכון השינה שלי היום ממש גרועה קמתי באמצע הלילה ולקח לי מלא זמן לחזור לישון ואז קמתי עוד פעם והיה לי מאוד קשה לחזור לישון זה יכול להצביע על זה שאני צריך דילואוד?
אני לא יודע עם זה בגלל רעש אסל כל בוקר המשאית זבל מעירה אותי כי החדר שלי קרוב לכביש פעם זה לא היה מעיר אבל בזמן האחרון כן ואפילו פעמיים אני מפחד לרדת בגלל זה בתוצאות ואפילו לאבד שריר בגלל זה

• פותח/ת השרשור
עוד מישהו מתעורר באמצע הלילה ומתקשה לחזור לישון בכמה ימים האחרונים זה ככה אצלי אני לא מבין למה כבר ארבע ימים שזה ככה היום זה גם קרה פעמיים באמצע הלילה והיה לי מאוד קשה לישון אחרי כל אחת מהם
אחרי זה אני האבד בגלל זה שריר וארד בתוצאות

• פותח/ת השרשור
דרך אגב יכול להיות גם שבגלל שעברתי פתאום משכיבות סמיכה לבנץ שקניתי משקולות פתאום העטמס יותר גדול וזה הסיבה שאני עייף ובגללנ צאיך לצאת לדילואוד הגיוני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית