הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש צורך לקנות תוסף כולשהו לצורך עזרה בהתאוששות הגוף בחיטוב? (22)

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אני מסיים מסה ומתחיל חיטוב.
מתאמן כשנה לוקח כרגע גיינר וקריאטין.
בחיטוב הגוף לוקח לו זמן להתאושש ויש מחסור באנרגיה זה ידוע, יש צורך לקחת תוסף כולשהו? איזה משהו עם קפאין שיעורר אותי?

אין צורך בתוספים מיוחדים בחיטוב. הייתי שוקל להוריד את הגיינר ולהכניס מזון שישביע אותך. עם הקריאטין אפשר להמשיך

אני מסיים מסה ומתחיל חיטוב.
מתאמן כשנה לוקח כרגע גיינר וקריאטין.
בחיטוב הגוף לוקח לו זמן להתאושש ויש מחסור באנרגיה זה ידוע, יש צורך לקחת תוסף כולשהו? איזה משהו עם קפאין שיעורר אותי?
קריאטין וקפאין לרוב "מתנגשים" זה בזה.
כמו שנאמר, גם ממליץ לך להמשיך לקחת קריאטין.
לדעתי גיינר לא ישתלב טוב בחיטוב, אלא אם כן אתה באמת לא אוכל כלום.
ובאופן כללי, מולטי ויטמינים/מינירלים שאולי חסרים ועשויים לעזור (לא ספציפי לחיטוב), למשל אבץ, מגנזיום וכו'.

קריאטין וקפאין לרוב "מתנגשים" זה בזה.
זה הוכח בדיוק במאמר אחד מלפני 20 שנה ומאז לא הוכח שוב. גם בעייתי באופן כללי היה המחקר בגלל תקופת ה washout שלא חיכו מספיק זמן בין התקופות של צריכת הקריאטין

• פותח/ת השרשור
אין צורך בתוספים מיוחדים בחיטוב. הייתי שוקל להוריד את הגיינר ולהכניס מזון שישביע אותך. עם הקריאטין אפשר להמשיך

ברור.. בחיטוב אני לוקח אבקת חלבון לא גיינר.
ומשנה תפריט מן הסתם.

אישית אני עכשיו בחיטוב וקניתי מולטי ויטמין אומגה 3 מגנזיום אבקת חלבון וחטיפי חלבון (החטיפים פסיכולוגי בלבד )

הייתי משלב קריאטין (אם אתה לא מפחד מי קצת נוזלים) ואולי BCAA אומרים שזה עוזר שהשריר לא התפורר לא כזה מאמין בזה אבל שהיה וגם נשמע לא מקצועי חחח

ואולי BCAA אומרים שזה עוזר שהשריר לא התפורר לא כזה מאמין בזה אבל שהיה וגם נשמע לא מקצועי חחח
זה באמת בזבוז כסף מיותר ולא באמת עוזר אם צריכת החלבון שלך טובה גם ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית