הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כווצים קשים ברגלים?

• פותח/ת השרשור Crogam
  • פורסם בתאריך

Crogam

משתמש פעיל
561
5
נק' מוניטין:
5
561
5
בזמנים שאני עובד חזק על הרגלים למשך ימים ויותר, לא יודע כמה זמן בדיוק זה נמשך כי כל שבוע אני מבצע סוואט אז נגיד מהסקוואט לסוואט אם אני מות את אחד הרגלים יש לי כיווץ שמשתק לי את הרגל ברמה שלא ניתן להסביר? ללכת לרופא?

בזמנים שאני עובד חזק על הרגלים למשך ימים ויותר.
אתה אונס את הרגליים ואז מתפלא שיש לך כיווצים חזקים?. כמה פעמים בשבוע אתה מאמן אותן? איך התוכנית האימונים שלך נראת? אתה אוכל וישן מספיק?

תסביר יותר טוב, כמה מתאמן, ישן, אוכל ומה בדיוק סוג הכיווץ.
בגדול או שיש לך חוסר תזונתי (מגנזיום, B6 וכו'), התאוששותי או שאתה פשוט אונס את הרגליים יותר מידי.

הטרנד המחקרי היום מראה שאין קשר חזק בין מגניזום לכיווץ שרירים. זה סביר להניח יותר עניין של אשלגן

• פותח/ת השרשור
אתה אונס את הרגליים ואז מתפלא שיש לך כיווצים חזקים?. כמה פעמים בשבוע אתה מאמן אותן? איך התוכנית האימונים שלך נראת? אתה אוכל וישן מספיק?
אכן כן אןכל ויש מספיק ואלה כיווצים שלא אומרים להיות גם עם נפחים גבוהים למרות שהנפחים שלי כלל לא גבוהים.
תסביר יותר טוב, כמה מתאמן, ישן, אוכל ומה בדיוק סוג הכיווץ.
בגדול או שיש לך חוסר תזונתי (מגנזיום, B6 וכו'), התאוששותי או שאתה פשוט אונס את הרגליים יותר מידי.
כיווץ של שיתוק שלא אמור להיות ברמה כזאת של אימונים. מורכב להסביר עכשיו נגיד בערך עובד 6 סטים של רגלים בשבוע.
נשמע כמו מחסור בויטמינים/מינרלים. אתה אוכל מספיק ירקות ביום (5)?
אז מה מטרת היעילות במגנזיום? לא אוכל ירקות בכלל זה הבעיה? מה יש בירקות שאני צריך? והאם יש ויטמין במקום תפנה אותי אם כן בבקשה למשהו מסויימים תודה אחי

נערך לאחרונה:
אז מה מטרת היעילות במגנזיום? לא אוכל ירקות בכלל זה הבעיה? מה יש בירקות שאני צריך? והאם יש ויטמין במקום תפנה אותי אם כן בבקשה למשהו מסויימים תודה אחי
בירקות יש ויטמינים ומינרלים שנחוצים לתפקוד התקין של הגוף מבחינת תפקוד של אנזימים ומגוון רחב של פעולות. פה יש מידע חלקי על חשיבותם:
ויטמין – ויקיפדיה

או שתתחיל לאכול ירקות/פירות או שתתחיל לקחת מולטיויטמין. יש לך את המולטיויטמין של אלטמן
מולטי ויטמין - אלטמן בריאות

• פותח/ת השרשור
בירקות יש ויטמינים ומינרלים שנחוצים לתפקוד התקין של הגוף מבחינת תפקוד של אנזימים ומגוון רחב של פעולות. פה יש מידע חלקי על חשיבותם:
ויטמין – ויקיפדיה

או שתתחיל לאכול ירקות/פירות או שתתחיל לקחת מולטיויטמין. יש לך את המולטיויטמין של אלטמן
מולטי ויטמין - אלטמן בריאות
פירות אני אוכל המון אך ירקות כלל לא אתה חושב שכאן הבעיה של הכיווצים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית