עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה אונס את הרגליים ואז מתפלא שיש לך כיווצים חזקים?. כמה פעמים בשבוע אתה מאמן אותן? איך התוכנית האימונים שלך נראת? אתה אוכל וישן מספיק?בזמנים שאני עובד חזק על הרגלים למשך ימים ויותר.
אכן כן אןכל ויש מספיק ואלה כיווצים שלא אומרים להיות גם עם נפחים גבוהים למרות שהנפחים שלי כלל לא גבוהים.אתה אונס את הרגליים ואז מתפלא שיש לך כיווצים חזקים?. כמה פעמים בשבוע אתה מאמן אותן? איך התוכנית האימונים שלך נראת? אתה אוכל וישן מספיק?
כיווץ של שיתוק שלא אמור להיות ברמה כזאת של אימונים. מורכב להסביר עכשיו נגיד בערך עובד 6 סטים של רגלים בשבוע.תסביר יותר טוב, כמה מתאמן, ישן, אוכל ומה בדיוק סוג הכיווץ.
בגדול או שיש לך חוסר תזונתי (מגנזיום, B6 וכו'), התאוששותי או שאתה פשוט אונס את הרגליים יותר מידי.
אז מה מטרת היעילות במגנזיום? לא אוכל ירקות בכלל זה הבעיה? מה יש בירקות שאני צריך? והאם יש ויטמין במקום תפנה אותי אם כן בבקשה למשהו מסויימים תודה אחינשמע כמו מחסור בויטמינים/מינרלים. אתה אוכל מספיק ירקות ביום (5)?
בירקות יש ויטמינים ומינרלים שנחוצים לתפקוד התקין של הגוף מבחינת תפקוד של אנזימים ומגוון רחב של פעולות. פה יש מידע חלקי על חשיבותם:אז מה מטרת היעילות במגנזיום? לא אוכל ירקות בכלל זה הבעיה? מה יש בירקות שאני צריך? והאם יש ויטמין במקום תפנה אותי אם כן בבקשה למשהו מסויימים תודה אחי
פירות אני אוכל המון אך ירקות כלל לא אתה חושב שכאן הבעיה של הכיווצים?בירקות יש ויטמינים ומינרלים שנחוצים לתפקוד התקין של הגוף מבחינת תפקוד של אנזימים ומגוון רחב של פעולות. פה יש מידע חלקי על חשיבותם:
ויטמין – ויקיפדיה
או שתתחיל לאכול ירקות/פירות או שתתחיל לקחת מולטיויטמין. יש לך את המולטיויטמין של אלטמן
מולטי ויטמין - אלטמן בריאות
קריטי אם זה קלויים או לא? אם לא יש לי עדפה מאוד ברור.כן. נסה להוסיף גם שקדים לתפריט (20-30/יום)