הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולשה ברגלים ובכללי

• פותח/ת השרשור B5555
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

B5555

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי

אני מנסה לאכול בריא שיבולת שועל ביצים טונה האוכל הזה פשוט גומר אותי , הרגלים שלי חלשות אני מצליח ללכת ולרוץ 100 מטר . רק שאוכל המבורגרים והרבה לחם לבן אני מרגיש טוב צולע מפרקים רועשים , ברכים נתפסות
כל המזונות המלאים אורז קטניות שיבולת סתם מנפחים את הבטן ואני מוצא את עצמי שוכב ימים במיטה .

מנסה גם חזה עוף והמון אגוזים לא נותן אפקט של המבורגרים מלאים בשמן

מוצא את עצמי אוכל חבילות של לואקר בירות שוקולדים אקסלים , וודקה רדבול על הבוקר כדי לעמוד על הרגלים , גיינרים כל זבל שיכול להיות

מישהו ניתקל

אשמח לדעת בן כמה אתה, משקל גוף וגובה.
אם אתה מתאמן \ עובד בעבודה פיזית נסה לפרט גם על זה.

אני יכול לשער שיש כמה סיבות אפשריות להרגשה הזו:

- כשאתה עובר לאוכל "בריא" הצריכה הקלורית שלך יורדת דרסטית.
- אתה לא מבשל קטניות ומזונות עתירי סיבים מספיק טוב, מה שגורם לעיכול שלהם להיות כרוך בסבל.
- אתה לא מגיב טוב לדיאטה עתירת סיבים וקטניות עקב מעבר חד מדי, חוסר התאמה, או מעי רגיז (אני לא מתיימר לאבחן אותך).

הפתרון הפשוט לזה הוא ללכת להתייעץ עם דיאטן קליני או רופא גסטרו, בקופת חולים או בפרטי.
כתבת אשכול זהה לפני 3 שנים וקיבלת המלצה זהה. אל תחכה עם זה.

מוצא את עצמי אוכל חבילות של לואקר בירות שוקולדים אקסלים , וודקה
אתה לא צריך בירות ולא צריך וודקה כדי לעמוד על הרגליים.
אם אתה מרגיש שאלכוהול כן דרוש לך על מנת לתפקד, אני ממליץ שתפנה לרופא.

כשאתה עובר לאוכל "בריא" הצריכה הקלורית שלך יורדת דרסטית.
- אתה לא מבשל קטניות ומזונות עתירי סיבים מספיק טוב, מה שגורם לעיכול שלהם להיות כרוך בסבל.
- אתה לא מגיב טוב לדיאטה עתירת סיבים וקטניות עקב מעבר חד מדי, חוסר התאמה, או מעי רגיז (אני לא מתיימר לאבחן אותך).
יכול להיות גם בגלל חוסר בשומן בתפריט שלו?
וודקה רדבול על הבוקר כדי לעמוד על הרגלים
זה נקרא אלכוהוליזם

• פותח/ת השרשור
אשמח לדעת בן כמה אתה, משקל גוף וגובה.
אם אתה מתאמן \ עובד בעבודה פיזית נסה לפרט גם על זה.

אני יכול לשער שיש כמה סיבות אפשריות להרגשה הזו:

- כשאתה עובר לאוכל "בריא" הצריכה הקלורית שלך יורדת דרסטית.

הפתרון הפשוט לזה הוא ללכת להתייעץ עם דיאטן קליני או רופא גסטרו, בקופת חולים או בפרטי.
כתבת אשכול זהה לפני 3 שנים וקיבלת המלצה זהה. אל תחכה עם זה.

אתה לא צריך בירות ולא צריך וודקה כדי לעמוד על הרגליים.
אם אתה מרגיש שאלכוהול כן דרוש לך על מנת לתפקד, אני ממליץ שתפנה לרופא.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בן 46 אבל את התשישות יש לי כבר שנים .
וצליעה לפעמים ברגל שמאל כאבים בירך בעצם והכל עניין של קלוריות .

אם אני אשחה בכח כמו שאני רגיל ברגע שאצא מהמים יהיה לי קשה ללכת על הרגלים
.
מה שיוציא אותי מזה זה בירה וודקה ביחד
אני מאבד כנראה גליקוגן בשרירים ומוריד תריגלצרידים כנראה
הסוכר של הגיינר חלש מידי

פעם הייתי אוכל כל 3 שעות לחם לבן והפסקתי עם זה , גם לא כל לחם נספג לי בגוף (אוז וכל הגנים בכלל לא מתפרקים ואני אגיע למצב שאני לא ישן בלילה בסוף קם דוחף בכח לחם ונרדם )

התחלתי לקחת כדורי מלח שזה נתרן אשלגן סידן אני חושב שזה עוזר לי להתכווצויות ברגלים רק עושה קצת הרגשה מגעילה בגוף ואז צריך שוב לאכול להעביר את זה

לדוגמא לקחתי אתמול מגנזיום הרגלים התחילו לקפץ לי ונעשו עצבניות ובדיוק השגתי את ההפך משחרור והם התחילו לרעוש בכל תזוזה בלילה והייתי צריך שוב לאכול .
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

גובה 1.80 משקל 95 בערך , משתנה מיום ליום לפי הפרעות האכילה
מבנה גוף גדול ורחב אז לא נראה שמן

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית