הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בולמוסי אכילה קשים

דוד דוקן

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום רב,

אני בגובה 1.75 ושוקל 80 ק"ג.
מבנה הגוף שלי הוא שרירי עם כרס קטנה וקצת צדדים.
לצערי הרב, אני מוצא את עצמי הרבה פעמים בהתקפי רעב/אכילה בלתי נשלטים אשר בהם אני אוכל שטויות כמו
דברים מאוד מתוקים או מאוד מלוחים.
הבעיה היא שאני לא מצליח לשלוט על עצמי בכלל ומעמיס על עצמי באימונים כדי לחפות על כך.

מה אני יכול לעשות?
לא מצליח לעשות כלום!

לא ראיתי את התפריט שלך אבל השאלה היא מה המטרות שלך. אם המטרה שלך היא חיטוב ואתה לא שולט בהתקפי אכילה האלו תעשה לך פעם בשבוע/10 ימים יום שאתה יכול לאכול כל מה שבא לך כל היום. זה עוזר בדר"כ וזה לא יפגע לך יותר מידי בירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את התפריט שלך אבל השאלה היא מה המטרות שלך. אם המטרה שלך היא חיטוב ואתה לא שולט בהתקפי אכילה האלו תעשה לך פעם בשבוע/10 ימים יום שאתה יכול לאכול כל מה שבא לך כל היום. זה עוזר בדר"כ וזה לא יפגע לך יותר מידי בירידה במשקל.
המטרה שלי היא לאכול מאוזן.
הבעיה- אני אוכל ארוחות של 1000 קלוריות ויותר לפעמים וזה פוגע לי במטרתי.
ניסיתי את הקטע של אכילה כל 2-3 שעות, אבל יוצא בסוך שאני אוכל ארוחות גדולות כל 2-3 שעות ולא ארוחות קטנות.

אני פשוט לא מצליח להפסיק מהרגע שהתחלתי לאכול

להכין תפריט עם גיוונים מידי יום - לא לאכול אותו מזון כל פעם אלא לשחק עם המזון אבל שהערכים ישארו פחות או יותר אותו דבר

לקחת תפוח / יוגורט 0 %

לשתות קפה שחור - עוזר לי מאד מאד מאד

לשתות מים

ללכת לישון ( אם זה אכילה בלילה מה שהיה קורה לי לא מאט)

והעצה הכי חשובה - להיות תמיד עסוק ולא לחשוב על אוכל

אלו העצות הכי טובות שיש לי לתת לך גם אני סבלתי לא מאט ועדיין לפעמים סובל מהתקפי רעב נוראיים אבל זה בעיה שאפשר להיתמודד איתה

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ממה מורכבות בערך הארוחות שאתה אוכל?
בד"כ אני לוקח ארוחה מאוזנת המורכבת בעיקר מירקות וחלבונים. הבעיה היא שאחרי שאני מסיים את הצלחת אני לוקח משהו מתוק כדי להעביר את הטעם ואז משהו מלוח להעביר את הטעם והגלגל ממשיך ככה

בד"כ אני לוקח ארוחה מאוזנת המורכבת בעיקר מירקות וחלבונים. הבעיה היא שאחרי שאני מסיים את הצלחת אני לוקח משהו מתוק כדי להעביר את הטעם ואז משהו מלוח להעביר את הטעם והגלגל ממשיך ככה
תנסה אולי להכניס קצת יותר שומנים לארוחות שלך (במידה ואין מספיק)

• פותח/ת השרשור
תנסה אולי להכניס קצת יותר שומנים לארוחות שלך (במידה ואין מספיק)
לדעתי זאת לא הבעיה, אני פשוט אוכל עד שאני מתפוצץ ומרגיש רע! לא משנה אם הייתה לי ארוחה מלאה בסיבים ושומנים איכותיים!

מה לעשות?!!

לדעתי זאת לא הבעיה, אני פשוט אוכל עד שאני מתפוצץ ומרגיש רע! לא משנה אם הייתה לי ארוחה מלאה בסיבים ושומנים איכותיים!

מה לעשות?!!
זה למה אני אומר תנסה להכניס שומנים, כי הם עוזרים לדכא את התיאבון עוד בזמן האוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית