הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון ווסט משקולות או שרשרת ופלטות

Mike3236

משתמש מתחיל
271
28
נק' מוניטין:
34
271
28
אהלן,
אחרי חודשיים במכון, החלטתי שאני מעוניין להתפתח גם בתרגילים של משקל גוף וSW בכללי

שמעתי על 2 אופציות להוספת משקל לתרגילים: ווסט משקולות או חגורה לפלטות.

אני מתלבט בין שני האופציות הנ"ל מכמה שיקולים:
1. הווסט הכי כבד שראיתי יכול להכיל "רק" 30 קילו נוספים
2. חגורת פלטות יכולה לשמש רק למתח ומקבילים (ולא לאף תרגיל אחר שהוא לא אנכי לרצפה)
3. עניין הנוחות של 2 הפתרונות הנ"ל מבחינת ביצוע התרגיל ומבחינה בריאותית (אין לי מושג איך הם מרגישים אבל ווסט במתח לא נראה לי הכי נעים)

מה לדעתכם עדיף? ולמה?
אשמח שתשתפו גם מניסיון אישי

תודה מראש 😃

ווסט לתרגילים של gymnastics, חגורה למתח ומקבילים. אתה תגיע ל30 קילו במתח ומקבילים בפחות משנתיים ככה שזו השקעה לטווח ארוך. הרבה יותר קל להוסיף משקל לחגורה וקל יותר להתנהל איתה לעומת ווסט. לא רק שווסט יקר משמעותית מחגורה, הוא גם מוגבל מאוד מבחינת משקל. מה עוד שווסט יסריח אחרי כמה זמן.

• פותח/ת השרשור
עבור מקבילים ומתח, שרשרת עדיפה.
אין ספק שלתרגילים הללו לא הייתי חושב פעמיים ולוקח שרשרת, הבעיה ששרשרת לא מתאימה לתרגילים אחרים כמו: חתירה, שכיבות סמיכה, עמידת ידיים וכד'
ווסט לתרגילים של gymnastics, חגורה למתח ומקבילים. אתה תגיע ל30 קילו במתח ומקבילים בפחות משנתיים ככה שזו השקעה לטווח ארוך. הרבה יותר קל להוסיף משקל לחגורה וקל יותר להתנהל איתה לעומת ווסט. לא רק שווסט יקר משמעותית מחגורה, הוא גם מוגבל מאוד מבחינת משקל. מה עוד שווסט יסריח אחרי כמה זמן.
מצד שני לא תהיה באפשרותי לעשות תרגילים אחרים חוץ ממתח ומקבילים עם החגורה...
ווסט אפשר לכבס (?)
ווסט יותר שימושי למגוון רחב יותר של תרגילים בSW, אולי אחרי שאעבור את ה30 קילו כדאי להצטייד גם בשרשרת בנוסף לווסט

באמת החשש היחידי שלי הוא שהווסט לא יהיה נוח לשימוש, התנסתם בו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית