הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לבצע דילאוד?

• פותח/ת השרשור Liran22
  • פורסם בתאריך

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום לכולם,
רציתי לדעת האם אני חייב להוריד בעצימות/ בנפח בכל התרגילים כאשר אני עושה דילואוד? או שאני יכול לעשות דילואוד לתרגיל אחד ספציפי או לפלג גוף ספציפי? והאם במקרה של פלג גוף ספציפי מדובר רק על תרגילים מורכבים או גם על תרגילי עזר?
אשמח אם מישהו ייתן לי טיפה הסבר על זה, קראתי בפורטל ובמקומות נוספים אך לא ראיתי שם שום דבר על זה.

הבעיה שלי בעקרון היא שאני תקוע בתרגיל אחד ומרגיש שיש צורך בדילואוד אבל בשאר התרגילים אני ממשיך להתקדם.

תודה מראש לעוזרים.

ניתן לעשות דילאוד לתרגיל ספציפי, זה תלוי מה המטרה של הדילאוד. אם אתה תקוע רק בתרגיל אחד אז תעשה דילאוד רק לתרגיל אחד. אם לא עשית דילאוד כללי כבר 3-4 חודשים בתוכנית אז הגיע הזמן להוריד בכל התרגילים לאזור ה-70% משקל ולאזן דילאוד כללי

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה רבה.
ניתן לעשות דילאוד לתרגיל ספציפי, זה תלוי מה המטרה של הדילאוד. אם אתה תקוע רק בתרגיל אחד אז תעשה דילאוד רק לתרגיל אחד. אם לא עשית דילאוד כללי כבר 3-4 חודשים בתוכנית אז הגיע הזמן להוריד בכל התרגילים לאזור ה-70% משקל ולאזן דילאוד כללי

במידה ואני מבצע דילואוד לתרגיל ספציפי, האם רצוי להוריד במשקלי העבודה גם בתרגילי העזר או שמספיק רק בתרגיל המורכב?

מספיק רק במורכב

Back
למעלה תחתית