הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לחגורת סקווץ

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
מחפש חגורת סקווץ טובה ואכותית להרמות ומגני ברכים בסביבות לפריט ה150 שקל. מה יכולת להיות אופציה טובה? שוטטתי באינטרנט ושמתי לב לrdx 5d double ולחגורה harbinger שיותר לי לפי המראה שלה ד"א יש 4 ו5 אינץ מה משמעות ההבדלים? יש המלצה למשהו טוב יותר?

נערך לאחרונה:
מחפש חגורת סקווץ טובה ואכותית להרמות ומגני ברכים בסביבות לפריט ה150 שקל. מה יכולת להיות אופציה טובה? שוטטתי באינטרנט ושמתי לב לrdx 5d double ולחגורה harbinger שיותר לי לפי המראה שלה ד"א יש 4 ו5 אינץ מה משמעות ההבדלים? יש המלצה למשהו טוב יותר?
חגורות כאלה בד"כ גרועות, למה דווקא כזאת?

• פותח/ת השרשור
חגורות כאלה בד"כ גרועות, למה דווקא כזאת?
אם אני עושה קלין אז בזמן במשיכה אחרי הפיצוץ המוט נוגע לי בחגורה וזה משגע אותי אני חושב שאם אקח סקווץ יש מצב שזה ימנע את הדבר בדלל העובי ושיהעא יותר צמודה לגוף.

אם אני עושה קלין אז בזמן במשיכה אחרי הפיצוץ המוט נוגע לי בחגורה וזה משגע אותי אני חושב שאם אקח סקווץ יש מצב שזה ימנע את הדבר בדלל העובי ושיהעא יותר צמודה לגוף.
אם ככה ההארבינגר בסדר גמור אבל למה חגורה לקלין ?

לפעמים אני מרגיש צורך בהקלה על הגב התחתון גם בקלין בגלל העומס מהאימונים
זה השלב לבחור בפאוורקלין או לבדוק מה לקוי בתכנון, מעולם לא הרגשתי צורך החגורה בקלין

• פותח/ת השרשור
זה השלב לבחור בפאוורקלין או לבדוק מה לקוי בתכנון, מעולם לא הרגשתי צורך החגורה בקלין
אתם לא משתמש בשום מצב בהנפות משקולות בחגורה? ולמה אתה מתכוון שאתה אומר אולי זה השלב לבחור פאוורקלין?

אתם לא משתמש בשום מצב בהנפות משקולות בחגורה? ולמה אתה מתכוון שאתה אומר אולי זה השלב לבחור פאוורקלין?
נופ, לעולם לא... מפריע לי.
הכוונה היא שאם יש עומס על גב תחתון זה המקום להמיר אולי קלין בפאוורקלין (שתובעני פחות לגב עד שהגב יתאושש) או לבדוק מה כדאי לשנות בתכנון של האימונים.

• פותח/ת השרשור
נופ, לעולם לא... מפריע לי.
הכוונה היא שאם יש עומס על גב תחתון זה המקום להמיר אולי קלין בפאוורקלין (שתובעני פחות לגב עד שהגב יתאושש) או לבדוק מה כדאי לשנות בתכנון של האימונים.
ומה האופציה לחגורה בתקציב לא גובהה בסביבות עד 150 שתהיה יותר בשימוש לסקוואטים? RDX יעשה את העבודה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית