ייעוץ איך ?

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
איך בחצי השנה כל דבר שקיים ממוצרי מזון, חשמל, מכונית וכו' הוזלו .

לא מוזילים את מחירי התוספי השונים שמיבאים לארץ כדוגמאת אבקות חלבון שישראלבודי טענו שהעלייה מתבקת בגלל עליית מחירי החלב שכבר ירו בערך ב10-5%.

עד מתי הגזלנות ?

איך? כי אתה חי במדינה של גנבים

כל ת"א המחורבנת פקקים אתה יכול ללכת ברגל ולהגיע מהר יותר אבל עדיין זה לא מונע מהם מלייקר תנסיעה בתחבורה ציבורית ב12 אחוז בינואר, וזה לא ה12 אחוז המחורבנים מה שמרגיז, אלא שדווקא עכשיו צריך להוזיל תתחבורה ציבורית ולהפוך אותה ליותר נגישה ולעודד שימוש בה

וחברות בארץ יודעות רק לייקר, לא להוזיל

הדלק בכלל בפעם האחרונה שהוא היה ברמה הזאת של 67-70 דולר לחבית עלה משהו כמו 4.5-5 שקל לליטר, עכשיו כשהדולר יותר חלש מרמתו דאז, ליטר 95 עולה 5.5
וזה עוד בלי לדבר על מס הבול שעולה 2.3 שקל לליטר, גנבים

בכל מקרה לחיות במדינה המחורבנת הזאת עולה הרבה כסף

הצעה שלי, אל תקנה אבקות חלבון ברשתות גדולות, אתה תשלם יותר בוודאות, למה? מי לדעתך יכסה להם את העובדים? השכירויות? ושאר החשבונות?

הצעה שלי, תחפש מקורות אחרים ותחסוך כסף, רשתות גדולות יעלו מחירים גם אם המצב לא מחייב, לפעמים כשיש מגמת עלייה במחירי המוצרים אנחנו הצרכנים מבינים את המצב ומשלמים יותר על מוצר מסויים, גם כשהחברה תופסת גל ומעלה מחירים של מוצרים אחרים רק כי הייתה עליה, אנחנו ממשיכים לשלם את המחיר.

אנחנו מדינה של פראיירים
לצרכן הישראלי אין כוח בכלל, יכולים מחר למכור פה 100 גרם פיסטוק ב100 שקל ואנשים ידברו לקיר

כל הרשתות מתאמות מחירים
כל מפעילות הסלולר מתאמות מחירים
לקח 30 שנה למשרד התקשורת להביא לפה אינטרנט "מהיר" בזמן שביפן למשל גולשים ב1gbit (ג'יגהביט)
משחק כדורגל ברמה של ליגה חמישית באנגליה עולה 80 שקל כרטיס

חח אם זה לא מתסכל אותכם לראות 4.7 קילו חלבון ב79 דולר
ואז להסתכל בחנות ולראות שזה עולה 669 אז בכיף, אבל אותי זה מרגיז

• פותח/ת השרשור
הצעה שלי, אל תקנה אבקות חלבון ברשתות גדולות, אתה תשלם יותר בוודאות, למה? מי לדעתך יכסה להם את העובדים? השכירויות? ושאר החשבונות?

הצעה שלי, תחפש מקורות אחרים ותחסוך כסף, רשתות גדולות יעלו מחירים גם אם המצב לא מחייב, לפעמים כשיש מגמת עלייה במחירי המוצרים אנחנו הצרכנים מבינים את המצב ומשלמים יותר על מוצר מסויים, גם כשהחברה תופסת גל ומעלה מחירים של מוצרים אחרים רק כי הייתה עליה, אנחנו ממשיכים לשלם את המחיר.

אתה צודק, חבל לי על אנשים שלא מכירים מקומות או אנשים שיכולים לסדר להם בפחות, ולא כמו בישראלבודי שמוכרים אופטיום/צמפיון ב369 בחנות (לא באתר האינטרנט) או באתר אפילו ב349, כשאם יחפשו ימצאו ב320 מקסימום

ושלא נדבר על כל הפורמולות השונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית