הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוסחה לחישוב הוצאה קלורית

• פותח/ת השרשור Sharel
  • פורסם בתאריך

Sharel

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
יעוץ לגבי הוצאה קלורית של הגוף (ניטרלי)
אני בדקתי באתר קילוגרם לפי הנוסחה , ובעוד מקומות נוספים כל חד והשיטה שלו.. בכל נוסחה יצא לי הוצאה קלורית אחרת , אני ממש חייב עזרה שתרשמו לי מה הנוסחה הכי טובה לחישוב.

אני שוקל 78
גובה-1.81

אני מנסה לבנות לי תפריט חיטוב , אבל כל נוסחה מראה לי הוצאה ניטרלית אחרת..

אני יודע שאת הBMR אני צריך להכפיל ב1.2 או 1.35
תלוי בכמות אימונים שלי.. אז אם תוכלו להמליץ לי בכמה להכפיל אם אני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע אימון כוח של שעה.

הנוסחה הכי יעילה כיום זה מה שמוזכר במאמר לחיטוב וגם לה יש סטיות של 10% (שזה יחסית הרבה).

כדי לדעת מה הנטרלי שלך בדיוק אתה יכול להקציב לעצמך סך קלורי מסויים, לאכול כל יום בדיוק אותו הדבר במשך שבועיים-שלושה ולבצע שקילות יומיות וממוצעים שבועיים כדי לראות מה השינויים במשקל גוף. אם במשך 3 שבועות ירדת במשקל, אז אתה בגירעון עם הסך הקלורי שהקצבת. אם אתה עולה במשקל, אז אתה במאזן קלורי חיובי. אם אתה לא עולה ולא יורד (נניח 100 גרם לפה או לשם) אז זה הנטרלי שלך

• פותח/ת השרשור
הנוסחה הכי יעילה כיום זה מה שמוזכר במאמר לחיטוב וגם לה יש סטיות של 10% (שזה יחסית הרבה).

כדי לדעת מה הנטרלי שלך בדיוק אתה יכול להקציב לעצמך סך קלורי מסויים, לאכול כל יום בדיוק אותו הדבר במשך שבועיים-שלושה ולבצע שקילות יומיות וממוצעים שבועיים כדי לראות מה השינויים במשקל גוף. אם במשך 3 שבועות ירדת במשקל, אז אתה בגירעון עם הסך הקלורי שהקצבת. אם אתה עולה במשקל, אז אתה במאזן קלורי חיובי. אם אתה לא עולה ולא יורד (נניח 100 גרם לפה או לשם) אז זה הנטרלי שלך

הבנתי אחי ותגיד בכמה אתה ממליץ להכפיל את הBMR שלי ב1.2 או 1.35?

מתאמן 4-5 פעמים בשבוע אימוני כוח של שעה, כאשר אני כל יום עושה שריר 1!

A-גב
B-ידיים (קדמית + אחורית)
C-חזה
D-רגליים
E-כתפיים

כל אימון אני עושה שעה (כמות גדולה יותר של תרגילים לאותו שריר בכל אימון)

אם אתה משרדי רוב היום אז 1.2

• פותח/ת השרשור
אם אתה משרדי רוב היום אז 1.2

אני משרת בקבע במג״ב (לוחם) .. יש משמרות שאני ברכב , ויש משמרות שאני עם אפוד ונשק עלי בירושלים עומד והולך ועושה מעצרים וכו׳.. מתחלק לחצי חצי בשבוע בערך..
+אימונים של שעה כל יום כמו שרשמתי.

ההמלצה 1.2?

הייתי מכפיל ב 1.4-1.5 ובהתאם לשקילות מווסת את זה בהתאם

Back
למעלה תחתית