הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיטה הכי מהירה לבדוק הוצאה קלורית יומית

aminoacid

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי, מה קורה?
לפני 3 חודשים הספקתי 'מסה' של שנה, שמתוכה רק חודשיים עקבתי כמו שצריך ואכלתי לפי תפריט & התחלתי לקרוא וללמוד ולהתעניין בתזונה להיפרטרופיה, בחודשיים האלה בעצם התחלתי באיזור 2200 קל' (200+bmr*1.2) והתחלתי לעלות כל שבוע 200 קלוריות עד שאני יראה שינוי, בסוף סיימתי אחרי חודשיים את המסה על 3,600 קלוריות(היה שבוע שפיספסתי או משהו) ובסוף יצא שלא עליתי בכלל במסה - אולי ירדתי בשומן ועליתי קצת במסה והתחזקתי בקטנה בקטנה..

אז וואלה לא רציתי להמשיך ככה אמרתי אני יציע ברטר ל'יועץ ספורט' שיתן לי תפריט תוכנית, אני ילך יתן בראש באימונים והוא יקח על הראש שלו את העלייה במשקל, תוכנית תפריט וכו' -> הוא אמר לי שנעשה חיטובון, 6 שבועות כדי שאני לא יסיים את המסה שמן, אחרי זה כדי לא סתם להשמין הוא נתן לי לעשות דחיסות 4 שבועות ועכשיו התחלתי מסה, חיכיתי חיכיתי ועכשיו אני רוצה לעלות במסה בלי שטויות, לצערי הוא פחות רציני ממה שחשבתי והחזקתי ולא מועיל לי כרגע בזה יותר מדי גם אם להעלות במסה זה 'רק להיות במאזן קלורי חיובי ולהתאמן & לישון טוב' - הוא נתן לי תפריט עם פי 3.6 חלבון מהמשקל גוף שלי, בבליינד תפריט 3900 קלוריות וכו' אז

אני הולך כרגע על תפריט של 3000 קלוריות - השאלה היא כרגע איך אני יכול בצורה הכי מהירה לדעת אם אני יעלה במשקל על הכמות הזאת? ז''א אם יש דרך קצרה יותר לדעת אם זה מספיק לי לעלייה של ~חצי קילו במשקל בשבוע מבלי לחכות שבוע בכל העלאת קלוריות.

תודה רבה, עשיתי פה אגדה אבל אני נורא מעריך את מי שקורא ועוזר 😃
אני עוקב אחרי התפריט והתוכנית כל כך ומעדיף להיות נקי בראש מבחינת אם אכלתי פה משהו שונה או שם ובגלל זה גם מעדיף לא סתם לאכול מה שבא לי כדי שאעלה - שאני יעלה כמה שיותר בשריר וכמה שפחות בזבל.

אתה לא כותב בצורה ברורה.
אם הבנתי נכון אתה רוצה לעשות מסה עכשיו (?)
תקרא את המדריך הזה ותחזור אם יש לך שאלות.
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אה ודרך אגב לא מעלים קלוריות כל שבוע אם זה מה שהתכוונת- מעלים קלוריות כשנתקעים במשקל, אם אתה עולה במשקל ובמשקלי עבודה אין למה להוסיף קלוריות.

השאלה היא כרגע איך אני יכול בצורה הכי מהירה לדעת אם אני יעלה במשקל על הכמות הזאת? ז''א אם יש דרך קצרה יותר לדעת אם זה מספיק לי לעלייה של ~חצי קילו במשקל בשבוע מבלי לחכות שבוע בכל העלאת קלוריות.
בצורה הכי בטוחה זה לחכות שבוע ולראות כמה עלית במשקל.
וממליץ לך לצאת מהראש של "חייב מהר כאן ועכשיו", זה תהליך לא קצר.
ותקרא את המאמר ששמו לך כאן.

• פותח/ת השרשור
אתה לא כותב בצורה ברורה.
אם הבנתי נכון אתה רוצה לעשות מסה עכשיו (?)
תקרא את המדריך הזה ותחזור אם יש לך שאלות.
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אה ודרך אגב לא מעלים קלוריות כל שבוע אם זה מה שהתכוונת- מעלים קלוריות כשנתקעים במשקל, אם אתה עולה במשקל ובמשקלי עבודה אין למה להוסיף קלוריות.
איזה קטע שבדיוק במקום אחר כתבו לי שאני כותב ברור ועם היגיון ;) מתנצל, יש לי קטעים שאני לא יודע להסביר את עצמי בכלל בכתב ולפעמים גם בדיבור.
מכיר את המאמר וקראתי אותו לא מעט בעבר ;) ברור לי שלא מעלים סתם כל שבוע, התכוונתי אם יש דרך יותר מהירה לדעת האם אני צורך מספיק כדיל לגדול בלי לחכות שבוע לראות את העלייה, כי אני בעבר לא עליתי במשקל גם בכמויות הרבה יותר גדולות מבלי להיתקע (הייתי תקוע עוד מלפני - בעצם לא עליתי פשוט) תודה רבה 😃

בצורה הכי בטוחה זה לחכות שבוע ולראות כמה עלית במשקל.
וממליץ לך לצאת מהראש של "חייב מהר כאן ועכשיו", זה תהליך לא קצר.
ותקרא את המאמר ששמו לך כאן.
אני הכי לא בראש הזה, פשוט 'בשנה' של מסה לא התקדמתי ולכן אני רוצה עכשיו להתחיל להתקדם ולא להיות תקוע במיוחד אחרי הקיץ שאני עם ייתרון כי אין לי בעיה לצרוך כמויות של אוכל 24/7 ביחס ללימודים שקופסאות כשהארוחות שלי בעייתיות זה לא מדהים
את המאמר קראתי לא מעט פעמים כמו שכתבתי לבחור מעליי, תודה רבה 😃

Back
למעלה תחתית