הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בחישוב הוצאה קלורית שלי

• פותח/ת השרשור Champ
  • פורסם בתאריך

Champ

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
חברה חייב את העזרה שלכם קריטי לי..

בן 24
משקל 72 א.ש 13
גובה 1.77

אני טכנאי שורף הרבה עובד 8 שעות יוצא לי הרבה לעלות בבניינים ללא מעלית לפעמים קומה רביעית,בין לבין אני על הכביש וסביבות 17 נקודות ביום..

א. מה הצריכה יומית שלי RMR?
ב. כמה אני שורף בעבודה בערך יש למישהו מושג?
ג.מה הצריכה של אימון כוח ממוצע של שעה?

RMR שלך לפי הנוסחה יוצא 2050.
כמה אתה שורף בעבודה ובאימונים אני לא יודע להעריך, אבל השאלה למה זה חשוב? אם אתה רוצה לעלות במשקל תתחיל מתפריט נגיד של 2500 קלוריות ותראה את קצב העליה ותוסיף/תוריד בהתאם.

• פותח/ת השרשור
זה מה שעשיתי אבל אני מדשדש במקום הרבה זמן לא עולה במשקל וומרגיש שעולה בשומן ואני על סביבות 160 חלבון 90 אחוז מלא...כבר נואש

בשביל זה רציתי לשמוע הערכה של מישהו או מישהו שבמצב דומה

זה מה שעשיתי אבל אני מדשדש במקום הרבה זמן לא עולה במשקל וומרגיש שעולה בשומן ואני על סביבות 160 חלבון 90 אחוז מלא...כבר נואש

בשביל זה רציתי לשמוע הערכה של מישהו או מישהו שבמצב דומה
אם אתה לא עולה ולא יורד במשקל אז כמות הקלוריות שאתה אוכל שווה לכמות שאתה מוציא ולא משנה מה חישוב כלשהו יגיד לך. אם אתה רוצה לעלות במשקל תאכל יותר ממה שעכשיו, אם אתה רוצה לרדת תאכל פחות.
לגבי זה שאתה מרגיש שאתה עולה בשומן, הרגשה יכולה להטעות, אבל בלי תונה לפני ועכשיו אי אפשר להגיד בוודאות.

Back
למעלה תחתית