הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לחישוב קלוריות...

WantToBuildHardMass

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
4
46
1
אם אני מחשב סתם דוגמא חזה עוף מבושל 200 גרם זה מראה לי את הערכים אם הכף שמן שאני מוסיף למחבת או לא?

ברור שלא, אל תתעסק בקקה.

^^ ועדיין הייתי אומר לו שלא יתעסק בקקה
אתה במסה או חיטוב?

^^ ועדיין הייתי אומר לו שלא יתעסק בקקה
מצד אחד אני אישית מסכים, מצד שני אם הוא אוכל את זה כמה פעמים ביום אז זה הבדל של כמה מאות קלוריות

מצד אחד אני אישית מסכים, מצד שני אם הוא אוכל את זה כמה פעמים ביום אז זה הבדל של כמה מאות קלוריות
חזה העוף לא יספוג את כל השמן במחבת
והכי פשוט לבשל אץ העוף במים או בתנור במקום להתעסק בשטות הזו

חזה העוף לא יספוג את כל השמן במחבת
והכי פשוט לבשל אץ העוף במים או בתנור במקום להתעסק בשטות הזו
במיוחד למתחיל, זה לא חכם לדעתי להמליץ על כזה דבר. אין שום בעיה בלהתפשר על הטעם בשביל לחסוך מעט קלוריות, אבל בשביל להתחמק מחישוב שמא ישפיע על המשוואה או לא זה לא סיבה, במיוחד כשהוא מתחיל

במיוחד למתחיל, זה לא חכם לדעתי להמליץ על כזה דבר. אין שום בעיה בלהתפשר על הטעם בשביל לחסוך מעט קלוריות, אבל בשביל להתחמק מחישוב שמא ישפיע על המשוואה או לא זה לא סיבה, במיוחד כשהוא מתחיל
הוא התעקש להתיחס לזה, הצעתי לו לא להתעסק בקקה, או לא לבשל ככה
אתה יכול/רוצה להסביר לו איך לחשב?

הוא התעקש להתיחס לזה, הצעתי לו לא להתעסק בקקה, או לא לבשל ככה
אתה יכול/רוצה להסביר לו איך לחשב?
הייתי מחשב את כל המאקרו של לפני הבישול (כולל שמן) ומחלק במשקל של המוצר הסופי. בכל אופן, הכוונה שלי היא שלא צריך להתפשר על טעם, גם אם זה חיטוב, ובמיוחד למתחיל.

Back
למעלה תחתית