נק' מוניטין:
4
- 46
- 1
אם אני מחשב סתם דוגמא חזה עוף מבושל 200 גרם זה מראה לי את הערכים אם הכף שמן שאני מוסיף למחבת או לא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחשוב אבל אני מוסיף כף שמן לסיר זה 100 קלוריות כף שמן אחי...ברור שלא, אל תתעסק בקקה.
אז תחשב כף שמן אם אתה רוצה בנוסף ל 200 גרם חזה עוףתחשוב אבל אני מוסיף כף שמן לסיר זה 100 קלוריות כף שמן אחי...
מצד אחד אני אישית מסכים, מצד שני אם הוא אוכל את זה כמה פעמים ביום אז זה הבדל של כמה מאות קלוריות^^ ועדיין הייתי אומר לו שלא יתעסק בקקה
חזה העוף לא יספוג את כל השמן במחבתמצד אחד אני אישית מסכים, מצד שני אם הוא אוכל את זה כמה פעמים ביום אז זה הבדל של כמה מאות קלוריות
העצה הכי גרועה ששמעתי עד היוםחזה העוף לא יספוג את כל השמן במחבת
והכי פשוט לבשל אץ העוף במים או בתנור במקום להתעסק בשטות הזו
מוזמן להסביר את עצמךהעצה הכי גרועה ששמעתי עד היום
במיוחד למתחיל, זה לא חכם לדעתי להמליץ על כזה דבר. אין שום בעיה בלהתפשר על הטעם בשביל לחסוך מעט קלוריות, אבל בשביל להתחמק מחישוב שמא ישפיע על המשוואה או לא זה לא סיבה, במיוחד כשהוא מתחילחזה העוף לא יספוג את כל השמן במחבת
והכי פשוט לבשל אץ העוף במים או בתנור במקום להתעסק בשטות הזו
הוא התעקש להתיחס לזה, הצעתי לו לא להתעסק בקקה, או לא לבשל ככהבמיוחד למתחיל, זה לא חכם לדעתי להמליץ על כזה דבר. אין שום בעיה בלהתפשר על הטעם בשביל לחסוך מעט קלוריות, אבל בשביל להתחמק מחישוב שמא ישפיע על המשוואה או לא זה לא סיבה, במיוחד כשהוא מתחיל
הייתי מחשב את כל המאקרו של לפני הבישול (כולל שמן) ומחלק במשקל של המוצר הסופי. בכל אופן, הכוונה שלי היא שלא צריך להתפשר על טעם, גם אם זה חיטוב, ובמיוחד למתחיל.הוא התעקש להתיחס לזה, הצעתי לו לא להתעסק בקקה, או לא לבשל ככה
אתה יכול/רוצה להסביר לו איך לחשב?