הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה ימי מנוחה צריך בPPL?

יוני ע

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
Push Pull Legs
אפשרי
Push
Pull
Legs
מנוחה
וככה הלאה?

זה הרבה יותר אפקטיבי מAB נכון? כי אתה מתעייף למשל שאתה עושה רגליים ואז בגב ויש קדמית קשה יותר? או שהעלייה במסת שריר אותו דבר?

6 ימים של אימונים בשבוע יום אחד מנוחה שאתה יכול לשים איפה שאתה רוצה.
לא בהכרח יותר אפקטיבי מAB ובטח שלא בהרבה אם אתה טבעי, מה שמשנה בסוף זה נפח שבועי ולרוב אין כזה הרבה יותר נפח בPPL מאשר AB

• פותח/ת השרשור
6 ימים של אימונים בשבוע יום אחד מנוחה שאתה יכול לשים איפה שאתה רוצה.
לא בהכרח יותר אפקטיבי מAB ובטח שלא בהרבה אם אתה טבעי, מה שמשנה בסוף זה נפח שבועי ולרוב אין כזה הרבה יותר נפח בPPL מאשר AB

דבר ראשון תודה
דבר שני, אני רוצה לעבור מfbw לPPL ולא לAB אבל עם אותו נפח שהיה אמור להיות בAB כי שמעתי מאנשים וכולם אמרו שאחרי שאתה עושה רגליים באימון B קשה יותר לתפקד בגב ויד אחורית(כאילו אתה מותש)
אז זה פשוט AB רק שאני מפריד את הרגליים

זה לא יגרום ל"אי מנוחה" בין האימונים נכון?

דבר ראשון תודה
דבר שני, אני רוצה לעבור מfbw לPPL ולא לAB אבל עם אותו נפח שהיה אמור להיות בAB כי שמעתי מאנשים וכולם אמרו שאחרי שאתה עושה רגליים באימון B קשה יותר לתפקד בגב ויד אחורית(כאילו אתה מותש)
אז זה פשוט AB רק שאני מפריד את הרגליים

זה לא יגרום ל"אי מנוחה" בין האימונים נכון?
אם זה אותו נפח אז אין בעיה, רק אומר לך שזה יותר מאפשרי לשלב ביחד גב ורגליים, אבל אם יש לך את הזמן לפצל יכול להיות נחמד.

אפשר לעשות:
PULL ( + דדליפט) - גב + יד קדמית
PUSH - חזה/כתף/יד אחורית
LEGS (פה הבאת לגב להתאושש כי אתה הולך להשתמש בו הרבה, בעיקר בסקוואט)
מנוחה
חלילה

Back
למעלה תחתית