הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סטרואידים בבתי מרקחת בתאילנד

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום,
אני כרגע באי קוסמוי , ראיתי פה המון בתי מרקחת וחנויות תוספים, נכנסתי לברר והבנתי שסטרואידים זה חוקי פה, מוכרים בכל בית מרקחת.
בכל מקרה יש פה כמו קטלוג כזה של דרגון פארם משהו כזה עם כל החומרים שלהם, שאלתי אם יש ברקוד וההמתי ממנה שלא ( או שהיא לא מבינה) בכל מקרה אני ימנע מזה כי זה מרגיש כמו זיוף.
לאומת זאת היו חומרים רפואיים שנראים כמו בארץ אצטרף תמומה, מה דעתכם ? זיוף או לא ?

שלום,
אני כרגע באי קוסמוי , ראיתי פה המון בתי מרקחת וחנויות תוספים, נכנסתי לברר והבנתי שסטרואידים זה חוקי פה, מוכרים בכל בית מרקחת.
בכל מקרה יש פה כמו קטלוג כזה של דרגון פארם משהו כזה עם כל החומרים שלהם, שאלתי אם יש ברקוד וההמתי ממנה שלא ( או שהיא לא מבינה) בכל מקרה אני ימנע מזה כי זה מרגיש כמו זיוף.
לאומת זאת היו חומרים רפואיים שנראים כמו בארץ אצטרף תמומה, מה דעתכם ? זיוף או לא ?

התמונה הראשונה - חברת Bayer אכן מדובר בחברה שמייצרת בארץ את הטסטוסטרון הרפואי. אם זה זיוף או לא קשה להגיד.
הדרך היחידה לגלות היא בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
כן אני מכיר את החברה הזאת , אך בארץ היא מגיע באמפולה 1 ופה 20 בחבילה

נערך על ידי מנהל - לא לציין מחירים

• פותח/ת השרשור
אוראלים אני מתאר לעצמי לא יהיה בעיה להביא, מה עם אינג'קשיין ? יהיה יותר בעיה להעביר שמנים במזוודה הגדולה ?

לא בקיא בנושא אךך אמא שלי כשאנחנו טסים היא מביאה איתה את בית מרקחת של סופר פארם(ואני מדבר על כמות מכובדת של תרופות) ואף פעם לא שאלו יותר מידי שאלות בעיקר שאלו אם זה לשימוש אישי וזהו

סטרואידים בתאילנד, סטייל דוקטור טוני יוז

לא יודע אם זה זיוף או לא אבל אתה יכול להשתמש בערכת ROIDTEST ולבדוק

למה אתה מתכוון מה זה roidtest איך בודקים אם זה אמיתי או מזוייף אני מת לשלוח כמה חומרים לבדיקה ואני לא מצליח למצוא מעבדה בישראל

אוראלים אני מתאר לעצמי לא יהיה בעיה להביא, מה עם אינג'קשיין ? יהיה יותר בעיה להעביר שמנים במזוודה הגדולה ?
למה לך להסתכן?
כדוריה ניחה, שמנים לא חסר בארץ ברנדים טובים. הבלאק דרגון שם משחק חזק, זה לא רפואי אבל מחברים שניסו עובד מצוין. הכל שם אמיתי החומרי גלם שם זולים , יש ערכות לבדיקה שאפשר להזמין מאיי בי. זה בית מרקחת לכל דבר, אין יותר מידי מה לחשוב זיוף לא ימכרו לך, קח טסטווירון רפואי כמו שפירסמת, המקורי מכיל שמן זית וכואב מאוד אבל זה "רפואי". קנה טסט קצר של ברנד מסוים תנסה תרגיש תוך כמה ימים הבדל, בלי ערכות ונעליים. אחרת חצי מהאוכלוסייה שם היית מתה.

קבצים מצורפים

• IMG-20180215-WA0004.jpg
    IMG-20180215-WA0004.jpg
    KB 118.4 · צפיות: 175
למה לך להסתכן?
כדוריה ניחה, שמנים לא חסר בארץ ברנדים טובים. הבלאק דרגון שם משחק חזק, זה לא רפואי אבל מחברים שניסו עובד מצוין. הכל שם אמיתי החומרי גלם שם זולים , יש ערכות לבדיקה שאפשר להזמין מאיי בי. זה בית מרקחת לכל דבר, אין יותר מידי מה לחשוב זיוף לא ימכרו לך, קח טסטווירון רפואי כמו שפירסמת, המקורי מכיל שמן זית וכואב מאוד אבל זה "רפואי". קנה טסט קצר של ברנד מסוים תנסה תרגיש תוך כמה ימים הבדל, בלי ערכות ונעליים. אחרת חצי מהאוכלוסייה שם היית מתה.
מה זאת אומרת שהטסטוסטרון זית כואב מאוד בזריקה או התופעות לוואי של החומר?
ומה השם של הערכות בדיקה ואיך זה עובד אני שולח את זה לאמריקה והם בודקים את החומר?

הערכת בדיקה זה מה שכתבו לך בתגובה למעלה roidtest אתה פשוט כותב את זה בגוגל יש חברה אחת כזאת ששולחת ערכה קטנה לבדיקות עצמיות בבית בזול
🤩 בהצלחה

מה זאת אומרת שהטסטוסטרון זית כואב מאוד בזריקה או התופעות לוואי של החומר?
ומה השם של הערכות בדיקה ואיך זה עובד אני שולח את זה לאמריקה והם בודקים את החומר?
כל סטרואיד נמהל בשמן יש מגוון שמנים כאלה שכואבים, כאלה שפחות. משתנה מאדם לאדם. טסטווירון שנמכר בארץ מהול בשמן זית מגיע באמפולה בודדת בקופסה הוא נעשה לשימוש רפואי בעיקר, אבל הסטרליות 100 אחוז מתוך 250 מג טסט נשאר 180 נקי בערך אחרי התפרקות האסטר בגוף והוא כואב לשימוש לחלק מאנשים לאחר הזריקה הוא נועד לשימוש רפואי.

לכן חלק מעדיפים לקנות ug מסוים כי חלק מהשמנים פחות מורגשים וכואבים לאחר הזריקה, כל אדם לגופו. להגיד לך שזה מקורי? תוצרת בייאר ?
זה לא סבירות נמוכה אבל זיוף שעובד.

את הערכה אתה מזמין דרך איי בי או אמזון ובודק בבית מישל הסביר על זה בפוסטים.

כל הדברים בתאילנד מזויפים זה תעשייה אבל עובדים. פעם היו חברות כמו בריטיש דינספרי נחשבה לאחת האיכותיות ותוצרת תאילנד הם נסגרו.. עד היום מייצרים זיופים שלהם, אבל זיופים שעובדים לא כמו המקורי. בתאילנד אין מקורי, יש זיוף טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית