הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזו תוכנית להתאמן

• פותח/ת השרשור TEOM
  • פורסם בתאריך

TEOM

משתמש מתחיל
67
10
נק' מוניטין:
38
67
10
התאמנתי כחודש בערך ב-SS.
אבל עקב עבודה וכו' - אני אוכל להתאמן שבוע אחד 3 אימונים כרגיל, ושבוע שלאחריו רק 2 אימונים, ואז 3, ואז 2 וכן הלאה...
לאור המצב החדש, באיזו תוכנית הייתם ממליצים לי להמשיך?
ייתכן והלינארית תתאים יותר, כשבשבוע עם ה-2 אימונים אוותר על אימון ההתאוששות?

בעזהי"ת

בשבוע של השני אימונים, לבצע 5X5 בכל אימון, ובכל אימון גם את הדדליפט וגם את החתירה/מתח/פאוור קלין (בהנחה שאתה מבצע את התכנית על פי התבנית של פעם דדליפט ופעם התרגיל הנוסף. אני בכלל מעדיף ביצוע של דדליפט כבד ודדליפט קל באלטרנציה, בלי שילוב תרגיל משיכה נוסף), ולהתקדם כרגיל.

בנוגע ללחיצות, תבצע כל אימון גם את הבנץ' וגם את האוברהד, אבל פעם הבנץ' יהיה בהתקדמות והאוברהד מעט יותר קל מהפעם הקודמת בו הוא בוצע, ובפעם האחרת - להיפך.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בשבוע של השני אימונים, לבצע 5X5 בכל אימון, ובכל אימון גם את הדדליפט וגם את החתירה/מתח/פאוור קלין (בהנחה שאתה מבצע את התכנית על פי התבנית של פעם דדליפט ופעם התרגיל הנוסף. אני בכלל מעדיף ביצוע של דדליפט כבד ודדליפט קל באלטרנציה, בלי שילוב תרגיל משיכה נוסף), ולהתקדם כרגיל.

בנוגע ללחיצות, תבצע כל אימון גם את הבנץ' וגם את האוברהד, אבל פעם הבנץ' יהיה בהתקדמות והאוברהד מעט יותר קל מהפעם הקודמת בו הוא בוצע, ובפעם האחרת - להיפך.
תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית