הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתפריט דל פחמימות

ספיר12121

משתמש מתחיל
6
10
נק' מוניטין:
51
6
10
שלום לכולם ,התחלתי לעשות חיטוב אחרי דיאטת כאסח בה ירדתי 44 קילו, ללא עודפי עור וכאלה .
כרגע אני עומדת על פי הערכות(מדידת שומן בקליפר)
על 22 אחוז שומן (אישה)

בתהליך של הורדת אחוז שומן
וחיטוב

רציתי לבקש עזרה, בנושא מה לאכול וכמה .
עד עכשיו אכלתי רק חלבונים (בלי פחמימות סוכר שומן ומלח בעיקרון בלי אבות מזון )

מצליחה לבנות מסת שריר איטית אבל האחוז שומן כן ממשיך לצנוח

רציתי לעזרה בנושא תפריט תזונה (תזונאית לא מוכנה לבנות לי תפריט על פי הטענה שלה אני בתת משקל )
1.57 משקל 48

ואין לי למי לפנות בנוגע לתפריט שמכיל את כל אבות המזון למעט פחמימות
אשמח להצעות לתפריט

את שוקלת 48 ואת רוצה לעשות חיטוב?
את רוצה להרוג את עצמך?

עד היום תפריט רק עם חלבונים?? WTF ?
לא נדפק לך המחזור או משהו כזה?

עד היום תפריט רק עם חלבונים?? WTF ?
לא נדפק לך המחזור או משהו כזה?
היא קיבלה מעט שומן כך או כך. הפסקת הווסת זה יותר עניין של זמינות קלורית ממאקרונוטריינטים (אם כי מחסור חמור בשומן אכן יכול להשפיע אם זה כרוני).

ספיר, אמליץ לך להעלות במסת השריר. עם כל הפוביות בלהעלות במשקל, בסופו של דבר זה יראה טוב יותר. ירדת במשקל, אבל כנראה שגם ירדת הרבה במסת השריר ולכן את רוצה להמשיך להתחטב כי על אף המשקל הנמוך שלך, את מרגישה שיש עוד "הרבה שומן לחטב". בפועל, אין הרבה שומן, פשוט מסת השריר כנראה נמוכה ואת לא רואה את החיטוב שאת מייחלת לו. הסברתי את זה בהרחבה כאן:
אחר - התמדדות פסיכולוגית עם העלאה במשקל ואיך זה נראה באמת בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
לצערי הרב כבר שנה ללא מחזור מנסה לשקם את הגוף

ספיר, זה לא נראה שאת מנסה לשקם את הגוף בכך שאת מבקשת תפריט חיטוב למרות שהתזונאית אמרה לך שאת בתת משקל.

• פותח/ת השרשור
מבקשת תפריט שכולל את כל אבות המזון כולל שומן רק ללא פחממות
בגלל שלא אכלתי שום פחממה חוץ מירקות שנה כשאני אוכלת כל פחממה כולל דגנים מלאים אני סובלת מכאבים ונפיחות משמעותית בבטן
רוצה להתאים תפריט מסודר של כמה ארוחות ביום בשביל להצליח לבנות מסת שריר ובשביל לקבל את המחזור החודשי בחזרה
והתזונאית לא מוכנה לתת לי תפריט "חושבת שאני לא אמורה לבוא אליה בכלל"
למרות שהסברתי לה את המצב
מצטרפת תמונה מלפני ואחרי

קבצים מצורפים

• 2018-03-22_00.05.50.jpg
    2018-03-22_00.05.50.jpg
    KB 93.8 · צפיות: 150
אז בהנחה שאת יכולה להרשות לך לעצמך כלכלית לכי לתזונאי אחר שיבנה לך תפריט שישקם את גופך
אני בטוח שבתפריט עם פלוס קלורי עם מרכיבי מזון שאת צריכה ובשילוב ספורט את תיראי נהדר.

אגב, יש לך את הייעוץ האישי של מייק במידה ורלוונטי(ממליץ בחום)

Back
למעלה תחתית