הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע A Defense of Round-backed Deadlifting

שטויות, אני למדתי 3 יחידות פיזיקה בבצפר ואני יודע הכל על מומנטומים ווקטורים ומה שלא תרצה, ואני טוען שצריך לעשות דדליפט עם גב ישר אחרת אתה תקבל פריצת דיסק והחוליות שלך יעופו לכל עבר ויפגעו לאנשים בעיניים, ואין לך ביטוח אם אתה עושה עם גב מעוגל, ואתה לא מספיק גמיש, ואל תבוא לבכות לי אחרי זה שתצטרך גבס על כל הגב.

משקלים כבדים אני מושך עם גב עגול ואין בעיה עם זה
כמובן משתדל לשמוך עם גב ישר

תודה אלכס

הגב שלי תמיד קורס בשיאים.. רק אתמול זה כאב נקודתית אבל בד"כ זה בסדר.
לא חושב שצריך להגזים עם זה.
המאמר אומר שברגע שאתה חזק אז זאת לא בעיה למשוך עם גב עגול כל עוד הוא מקובע לאורך התנועה (חוץ מהרגע שאתה נועל כמובן), אבל זה לא משהו שמתאים למתאמנים מתחילים.

המאמר אומר שברגע שאתה חזק אז זאת לא בעיה למשוך עם גב עגול כל עוד הוא מקובע לאורך התנועה (חוץ מהרגע שאתה נועל כמובן), אבל זה לא משהו שמתאים למתאמנים מתחילים.
אני יודע קראתי..
התכוונתי שכשגב קורס כלומר כשעושים את זה לא בכוונת תחילה אז זה לא טוב וגם כואב.
אם אתה יודע מה אתה עושה אז כמובן שיהיה לבריאות, אני לא אעיר למישהו אם הוא מרים דדליפט 200 עם גב עגול כן?.

אני יודע קראתי..
התכוונתי שכשגב קורס כלומר כשעושים את זה לא בכוונת תחילה אז זה לא טוב וגם כואב.
אם אתה יודע מה אתה עושה אז כמובן שיהיה לבריאות, אני לא אעיר למישהו אם הוא מרים דדליפט 200 עם גב עגול כן?.
פשוט רשמת לא להגזים עם זה, שזה לא משתלב עם ההקשר של המאמר ועם זה שהגב שלך קרס, כי מקריסה פתאומית באמת צריך להימנע, זאת לא שאלה של להגזים או לא, אבל אני לא רושם את זה בכוונה להתווכח, אני רק מסביר את עצמי.

אלכס, איך אתה מתמודד עם ההסבר שלו לגבי ההבדלים בין הקלין לדדליפט, והצורה בה המשיכה מתבצעת? 😛
עד עכשיו (אמצע הקריאה) זה נראה כמו מאמר שמתאים לT-NATION

• פותח/ת השרשור
סבבה, לך תגיד לו את זה בפורום שבו הוא נמצא, ונראה מי ייצא גבר.

למה שאני אעשה כזה דבר? אתה כל הזמן אומר למשקולנים שקלין = דדליפט במשיכה הראשונה, והבחור כאן טוען אחרת

"You also need to time your core bracing so that your lumbar spine is fixed into position before the movement begins."

חחחחחחחחחחחחח זהו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי, ואתה לא מבין שאם אתה מושך עם גב עגול אז דדליפט != קלין במשיכה הראשונה?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר?
אתה לא מבין שאם אתה מורח חמאה על המדרכה =! נחל הירקון??

נכתב ע"י שלד ההומו:
אלכס, איך אתה מתמודד עם ההסבר שלו לגבי ההבדלים בין הקלין לדדליפט, והצורה בה המשיכה מתבצעת?

נכתב ע"י שלד ההומו:
למה שאני אעשה כזה דבר? אתה כל הזמן אומר למשקולנים שקלין = דדליפט במשיכה הראשונה, והבחור כאן טוען אחרת

תחליט קודם מה אתה רוצה, אחרי זה תחזור אליי.

כתבתי לך מה אני רוצה, אתה בנתיים במקום לענות שלחת אותי לכתוב בפורום שלו ושאלת אותי דברים חסרי פשר

אגב שמעתי שליוסי יד 50 יש בן דוד בשם בוריס דדליפט 700 והוא אומר שסקוואט דומה לבנץ'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית