עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המאמר אומר שברגע שאתה חזק אז זאת לא בעיה למשוך עם גב עגול כל עוד הוא מקובע לאורך התנועה (חוץ מהרגע שאתה נועל כמובן), אבל זה לא משהו שמתאים למתאמנים מתחילים.הגב שלי תמיד קורס בשיאים.. רק אתמול זה כאב נקודתית אבל בד"כ זה בסדר.
לא חושב שצריך להגזים עם זה.
אני יודע קראתי..המאמר אומר שברגע שאתה חזק אז זאת לא בעיה למשוך עם גב עגול כל עוד הוא מקובע לאורך התנועה (חוץ מהרגע שאתה נועל כמובן), אבל זה לא משהו שמתאים למתאמנים מתחילים.
פשוט רשמת לא להגזים עם זה, שזה לא משתלב עם ההקשר של המאמר ועם זה שהגב שלך קרס, כי מקריסה פתאומית באמת צריך להימנע, זאת לא שאלה של להגזים או לא, אבל אני לא רושם את זה בכוונה להתווכח, אני רק מסביר את עצמי.אני יודע קראתי..
התכוונתי שכשגב קורס כלומר כשעושים את זה לא בכוונת תחילה אז זה לא טוב וגם כואב.
אם אתה יודע מה אתה עושה אז כמובן שיהיה לבריאות, אני לא אעיר למישהו אם הוא מרים דדליפט 200 עם גב עגול כן?.
מה הקשר?אוקיי, ואתה לא מבין שאם אתה מושך עם גב עגול אז דדליפט != קלין במשיכה הראשונה?
מה הקשר?
אתה לא מבין שאם אתה מורח חמאה על המדרכה =! נחל הירקון??
נכתב ע"י שלד ההומו:אלכס, איך אתה מתמודד עם ההסבר שלו לגבי ההבדלים בין הקלין לדדליפט, והצורה בה המשיכה מתבצעת?
נכתב ע"י שלד ההומו:למה שאני אעשה כזה דבר? אתה כל הזמן אומר למשקולנים שקלין = דדליפט במשיכה הראשונה, והבחור כאן טוען אחרת