הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל טוב למתאמן מתחיל?

batman.

משתמש מתחיל
68
11
נק' מוניטין:
14
68
11
נרשמתי בפעם הראשונה לחדר כושר לפני 5 חודשים והגעתי עכשיו למשקל של 47.5 קג בבנץ פרס רציתי לדעת איפה אני עומד בדיוק האם זה טוב לדעתכם האם ההיתי צריך להגיע כבר ליותר?

185 משקל 80 אני במסה מתאמן מתחיל

נרשמתי בפעם הראשונה לחדר כושר לפני 5 חודשים והגעתי עכשיו למשקל של 47.5 קג בבנץ פרס רציתי לדעת איפה אני עומד בדיוק האם זה טוב לדעתכם האם ההיתי צריך להגיע כבר ליותר?

185 משקל 80 אני במסה מתאמן מתחיל
47.5 סך הכול? או בכול צד?
מה המשקלים בסקוואט דדליפט ופרס?
איך הביצועים שלך במתח?
באיזה תוכנית אתה עובד? תן פרטים מועילים

• פותח/ת השרשור
47.5 סך הכול? או בכול צד?
מה המשקלים בסקוואט דדליפט ופרס?
איך הביצועים שלך במתח?
באיזה תוכנית אתה עובד? תן פרטים מועילים
דדליפט 50 סקוואט 55
הביצועים בתח לא משהןא זה התרגיל הכי קשה בשבילי אבל אני עובד על זה
אני עושה את התוכנית הלינארית של ביל סטאר מדקאו 5x5

אין לך מה לעשות עם צכנית לינארית! ממךיץ לע ור על טכניקה, לא יכול להיות שאתה מתאמן מספר חודשים ואלו המשקלים. תתחיל גם לאכול בהתאם

אתה מחשב את המשקל של המוט? אם כן, אז באמת תבדוק את הטכניקה שלך, הדגש הכי חשוב הוא להצמיד את השכמות. אם אתה במסה אז אני לא רואה סיבה לעשות את הליניארית במצב שלך, אתה אמור להתקדם לא רע מאימון לאימון. הייתי עושה תוכנית כמו FBW, SS, או אפילו AB עם נפח בינוני ומוסיף 2.5 קילו כל אימון.

• פותח/ת השרשור
אתה מחשב את המשקל של המוט? אם כן, אז באמת תבדוק את הטכניקה שלך, הדגש הכי חשוב הוא להצמיד את השכמות. אם אתה במסה אז אני לא רואה סיבה לעשות את הליניארית במצב שלך, אתה אמור להתקדם לא רע מאימון לאימון. הייתי עושה תוכנית כמו FBW, SS, או אפילו AB עם נפח בינוני ומוסיף 2.5 קילו כל אימון.
מה זה נפח באימון ? אני אף פעם לא מבין את המשמעות של זה האם זה אומר לעשות יותר חזרות או סטים לתרגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית