הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן אחרי הפסקה של חודשיים

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
במשך חודשיים לא התאמנתי וזרקתי קצת על תזונה בגלל הצבא...
עכשיו אני רוצה לחזור להתאמן...
המשקלים שלי לפני היו:
סקוואט 102.5 לחזרה, 95 לחמישייה
דדליפט 140 לחזרה, 120 לחמישייה
פרס 47.5 לחמישייה
בנץ 70 לחמישייה

כרגע מאמין שירדו משמעותית

שקלתי 65 על 1.69
כרגע לא יודע מה המשקל שלי, אשקל מחר אבל מאמין שירדתי כמה קג טובים...

העניין הוא שבגלל שאיבדתי שריר בחודשייפ האלה ועליתי קצת באחוזי שומן (לדעתי משהו כמו 2%) אני מתלבט מה לעשות...

או להיכנס למסה עד סוף מאי במטרה להחזיר את מה שאבד ואולי לצבור עוד קצת ולחטב משם במשך חודש וחצי לקיץ... או לחטב כבר מעכשיו...

חושב לעשות את GVT שידוע בזה שהיא מביאה מסה רצינית ועושים אותה בסבב של חודש ככה שזה תואם לזמן שיש לי... מה דעתכם?

תמונה של המצב כרגע:
up2me.co.il צפיה בתמונה: 55744131.jpg

חושב לעשות את GVT שידוע בזה שהיא מביאה מסה רצינית ועושים אותה בסבב של חודש ככה שזה תואם לזמן שיש לי... מה דעתכם?
היא לא תביא מסה רצינית וזו לא תוכנית אידאלית למתאמן ברמה שלך. ממליץ להתאמן במתכונת FBW/AB ולהתמיד בזה לאורך זמן. לגבי אם לעשות חיטוב/מסה זה תלוי במטרה שלך/איך אתה רוצה להראות בקיץ. אם השומן מפריע לך, אז תחטב. אם לא, אז תעלה במסת השריר. לפי הגובה/משקל שלך הייתי ממליץ להעלות במסת השריר

• פותח/ת השרשור
היא לא תביא מסה רצינית וזו לא תוכנית אידאלית למתאמן ברמה שלך. ממליץ להתאמן במתכונת FBW/AB ולהתמיד בזה לאורך זמן. לגבי אם לעשות חיטוב/מסה זה תלוי במטרה שלך/איך אתה רוצה להראות בקיץ. אם השומן מפריע לך, אז תחטב. אם לא, אז תעלה במסת השריר. לפי הגובה/משקל שלך הייתי ממליץ להעלות במסת השריר

אני ניסיתי HST למסה והייתי די מרוצה ....

לקיץ אני רוצה ל גיע חטוב, השאלה אם שווה לקחת את החודש וקצת הזה של העלאה במסה לפני החיטוב והאם באמת זה מספיק זמן להחזיר מסת שריר שאבדה במשך כמעט חודשיים ואולי אפילו להעלות קצת יותר?
או שמדובר בבזבוז זמן ועדיף לחטב מעכשיו?

האם מסת שריר שאבדה כתוצאה מהפסקה של חודש וחצי - חודשיים מאימונים תחזור מהר יותר ממה שלקח לבנות אותה מלכתחילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית