הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי תוכנית ss

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

אני מתאמן בחדר כושר כחצי שנה.בתוכנית שמדריך בנה לי.
ועכשיו אני מתחיל להתעניין בתוכנית ss.
ויש לי כמה שאלות:
1.‏ ‏ שהוא אומר בתוכנית להעלות 5-7 קג. (או אפילו ק"ג אחד), על מה להוסיף? התוכנית מתחילה ממוט ריק שעליו להוסיף מפעם לפעם או ממשקלים שהגעתי אליהם ועליהם להוסיף?- אם כן- אז איך הוא מצפה שאני אוסיף ל 80 קג בסט של לחיצת חזה בשכיבה עוד 3 ק"ג?! כבר בסט השני או אני אקרוס או שהכוונה להתחיל את כל התרגילים ממוט ריק?

2.‏ מה זה התרגיל פרס ומה זה פווארקליין?

תודה!

שלום!

אני מתאמן בחדר כושר כחצי שנה.בתוכנית שמדריך בנה לי.
ועכשיו אני מתחיל להתעניין בתוכנית ss.
ויש לי כמה שאלות:
1.‏ ‏ שהוא אומר בתוכנית להעלות 5-7 קג. (או אפילו ק"ג אחד), על מה להוסיף? התוכנית מתחילה ממוט ריק שעליו להוסיף מפעם לפעם או ממשקלים שהגעתי אליהם ועליהם להוסיף?- אם כן- אז איך הוא מצפה שאני אוסיף ל 80 קג בסט של לחיצת חזה בשכיבה עוד 3 ק"ג?! כבר בסט השני או אני אקרוס או שהכוונה להתחיל את כל התרגילים ממוט ריק?

2.‏ מה זה התרגיל פרס ומה זה פווארקליין?

תודה!

1. אני לא ממש יודע איך לענות לך, אבל לדעתי אם אתה מרים 80 קילו בנץ' תתחיל מ - 50 ותעלה מאימון לאימון.

2. פרס -
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Press_Videos

פווארקליין -
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Power_Clean_Videos

אם אתה מתעניין ב-SS, תוכנית שמבוססת על ספר שלם, זה יהיה רעיון טוב לקרוא את הספר לפני שאתה שואל שאלות. לצורך העניין, לא מעלים משקל כל סט, אלא כל אימון. לדוגמא, אימון שעבר עשיתי 80 קילו, 5 חזרות כל סט, ל-3 סטים, באימון הבא אני כבר אעשה 82.5 קילו לאותו מספר של חזרות וסטים.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על הלינקים.

דבר שני .. מאיפה אני משיג את בספר ? מה השם שלו? יש אותו גם בעברית?

דבר אחרון.. הגעתי למישקל מקסימלי אז מאיזה משקל אני אמור להתחיל את התוכנית? כי אחרי להוסיף 2.5 קילו אני לא אצליח להוסיף תוך שבוע..

תודה!

דבר ראשון תודה על הלינקים.

דבר שני .. מאיפה אני משיג את בספר ? מה השם שלו? יש אותו גם בעברית?

דבר אחרון.. הגעתי למישקל מקסימלי אז מאיזה משקל אני אמור להתחיל את התוכנית? כי אחרי להוסיף 2.5 קילו אני לא אצליח להוסיף תוך שבוע..

תודה!
אם יש לך משקל מקסימלי, תתחיל מ 70% ממנו (A = משקל מקסימלי, AX70:100)

• פותח/ת השרשור
משקל מקסימלי של מה?
של 3 סטים כך שבסט השלישי אני מגיע לכשל? או 70 אחוז מהמשקל מקסימלי?

עוד שאלה:
מה זה mr5‎?‎‏ ‏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית