הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נורא מבולבל

• פותח/ת השרשור Yairra
  • פורסם בתאריך

Yairra

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
-1
9
1
לגבי פרגניל אני מתקרב לשבוע השביעי של הסקייל ובוא הרגע אני רוצה להוסיף פרגניל לגוף אך מה שקורה המוכר שלי מתעקש ואומר לי שמזריקים פרגניל לתוך השריר כמו הטסט ורגיל עם מזרק רגיל והכול טוב אבל אני כמעט בטוח שמזריקים את זה תת עורי לבטן אבל הוא מתעקש שזה לתוך השריר בישבן מה לעשות???

נתקלתי באחת הארזיות שכתוב IM (הזרקה תוך שרירית) אבל בפועל אני אישית מזירק בשומן הבטני. מי כל הידע שצברתי בפורם ומי כל מיני אנשים רנדומלים שמתעסקים בזה ההמלצה היא לשומן הבטני ולא לשכח לשמור בקירור

וואי שאלה טובה
נחכה למנהל שיענה אחת ולתמיד
כי גם אני ניתקלתי ברופאים שנותנים את זה לנשים בשביל ביוץ להריון ואומרים להם לשומן ביטני
ובחדריי הכושר כולם מדברים על השריר בתחת

אפשר גם וגם. הבעיה שאתה שם שמן בשריר אי אפשר לערבב בו מים. לכן שמים בבטן. אפשר גם בכתף וכן במידה ולא החדרת שמן מעל חודש.

העדיפות היא להזרקה לשומן הבטני באמצעות מזרק אינסולין בעל מחט קטנה ודקה יותר שניתנת להכנסה בקלות יותר.
יש אפשרות להזריק לתוך השריר אבל עד כמה שאני יודע זה נעשה באמצעות מחט פילטר/מחט רגילה(עדיף שתעבור על הנעוצים בעניין או חכה להחלטה של מנהל בדבר במידה והחלטה לוותר על הזרקה לשומן בטני)
מה שכן אין להזריק לאותו אזור שבו הזרקת את הטסט'..תחשוב לבד מים ושמן..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית