הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית למסה + אגרוף

Bishop1701

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
הגובה שלי הוא 1"6 או סביבות 186 סמ (אם אני לא טועה)

חזרתי לאחר חצי שנה של עבודה אינטנסיבית מול רכב לרמה כזו שהגוף שלי כרגע מיתרגל לפעילות גופנית.
אני שוקל לסיים חודש של SS במשקל גוף ולאחר מכן לעלות רמה - ועל זה רציתי להיתייעץ פה עם אנשים שמבינים עניין --

המטרה - לעלות 26 ק"ג במסת שריר תוך מינימום היתפשרות על יכולות אתלטיות/ קרדיו בזמן המהיר ביותר

הבעיה - אגרוף או אומניות לחימה משולבת דורשת המון לב-ריאה, שיכול להוביל לאימון יתר. יותר מידי קרדיו גם יכול לפעול נגד המטרה של השגת המסה.

בקיצור ..

איך הייתם ממליצים לשלב את שתי הדברים יחד ?
אילו תוספי תזונה יכולים לבוא לעזרתי על מנת להימנע מאימון יתר ?
תוך כמה זמן להיכנס לתוכנית עם משקל חופשי ?
תוך כמה זמן להיכנס ולהגדיל פעילות באומניות לחימה לאחר שנרשמתי כבר לחדר כושר ואני עובד עם משקל חופשי?

מה הוא טווח הזמן ההגיוני ביותר שאוכל להשיג את המטרה שלי בו ? בהנחה שאני שם דגש כמובן על שינה, אוכל ותוספי תזונה.

עוקב.

אני כן מצליח לשלב 3-2 אימוני כוח ועוד 2-3 אימוני לחימה בשבוע. לא קל אבל אפשרי.
מבחינת תוספים- חלבון, קריאטין ומולטיויטמין.
משקל חופשי- מהאימון הראשון- ללמוש טכניקה. הייתי ממליץ על ss שאני עושה כרגע.

• פותח/ת השרשור
עוקב.

אני כן מצליח לשלב 3-2 אימוני כוח ועוד 2-3 אימוני לחימה בשבוע. לא קל אבל אפשרי.
מבחינת תוספים- חלבון, קריאטין ומולטיויטמין.
משקל חופשי- מהאימון הראשון- ללמוש טכניקה. הייתי ממליץ על ss שאני עושה כרגע.

אתה מצליח להיתפתח יפה ? לא מפסיד משקל ביגלל האימונים ?

אתה מצליח להיתפתח יפה ? לא מפסיד משקל ביגלל האימונים ?

מבחינת משקל גוף כרגע אני סטאטי- 86-87.
משקלו עבודה עולים, אמנם בקצב איטי יחסית לכשלא התאמנתי בmma אבל עולים.

משקל גוף זה פןנקציה של תזונה, תאכל מספיק (ובמקרה הזה מספיק זה הרבה) ותעלה במשקל.

לא הבנתי, מה אתה עושה עכשיו, ומה אתה מתכוון לעשות? אתה כבר עושה SS? אתה כבר עושה אומנויות לחימה? בכל מקרה לא הייתי משלב SS עם אומנויות לחימה והולך על תוכנית רגועה יותר כמו הלינארית.
לגבי העליה במשקל גוף, 26 קילו זה הרבה מאוד, והייתי ממליץ לקחת את הזמן בעליה הזאת, לפחות שנה, וזה באמת הכי מהר שאפשר.

המטרה - לעלות 26 ק"ג במסת שריר תוך מינימום היתפשרות על יכולות אתלטיות/ קרדיו בזמן המהיר ביותר
אתה חי קצת בסרט להעלות סך כזה של מסת שריר. זה לא כזה אפשרי באופן טבעי

הבעיה - אגרוף או אומניות לחימה משולבת דורשת המון לב-ריאה, שיכול להוביל לאימון יתר. יותר מידי קרדיו גם יכול לפעול נגד המטרה של השגת המסה.
אין קשר בין אימון יתר לבין ביצוע אגרוף/אמנויות לחימה עם אימוני כוח והעלאה במסת השריר. אפשר לבצע את הכל יחד, מין הסתם לא הכי יעיל כמו אם תעשה רק העלאה במסת השריר בלי הרבה אירובי אבל אפשר לשלב את זה נכון למי שיודע לבצע זאת.

אתה חי קצת בסרט להעלות סך כזה של מסת שריר. זה לא כזה אפשרי באופן טבעי
לא כל כך מסכים, אני עליתי 25 קילו של כמעט הכל שריר בצורה טבעית, אבל כמובן לאורך הרבה זמן, לאורך כמה שנים

לא כל כך מסכים, אני עליתי 25 קילו של כמעט הכל שריר בצורה טבעית, אבל כמובן לאורך הרבה זמן, לאורך כמה שנים
אתה לא ממש יודע מה העלת. כל 1 ק"ג מסת שריר שאתה מעלה, תהיה לך עליה של בערך 250-300 גרם מים

אתה לא ממש יודע מה העלת. כל 1 ק"ג מסת שריר שאתה מעלה, תהיה לך עליה של בערך 250-300 גרם מים
זה נכון, אבל אני פשוט יודע שאני שוקל עכשיו 25 קילו יותר על אחוז שומן נמוך יחסית, וזה בסופו של דבר מה שפותח האשכול רוצה אני מאמין

Back
למעלה תחתית