הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע לתוכנית לקראת גיבוש טיס

Vannostrun

משתמש פעיל
603
0
נק' מוניטין:
663
603
0
יש לי גיבוש טיס ב21.3 ואני כמובן צריך לתת פוש אחרון, הבעיה היא שאני לא יודע איך לתכנן את האימונים בצורה מיטבית..
אימון כוח אחד, 2 קרוספיט,4 פעמים בשבוע אירובי?.
3קרוספיט 4 אירובי?.
אני מעוניין להוסיף ספרינטים בעלייה, עם מה כדאי לשלב? וכו.

המצב כרגע הוא שאני חלש ובעל סיבולת עלובה [עוד שבוע אני אמור להיות כבר מסוגל לרוץ 30דק' רצוף]

עבדתי עם A-BX3 בשבוע ו4 ריצות שבועיות, משקלי עבודה לא מדהימים אבל התחזקתי בזמן האחרון.

כל המלצה תהיה טובה כרגע, תודה.

לא יודע אם אתה מסתלבט עכשיו או שאתה רציני :ם.
למה אתה שונא טיס?

לא שונא
למה זה טוב ?
תלך לקורס ישטפו לך את המוח
אתה ילד, יהרסו לך את החיים. תחייה בסרט...
ידפק לך המוח

בעצם רוב היח' ככה, רק שטייס זה קיצוני, ושטיפת מוח של 3 שנים זה ממש חזק
יגרמו לך לבצע דברים לא הגיוניים בהצדקות מסויימות, כסף, מעמד, ציונות ובלבולי ביצים
לוקחים לך את הבחירה החופשית לאט לאט
ילד לא יכול להכנס לכזו מסגרת בלי להיפגע

זו דעתי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דברים לא הגיוניים?
מקובלת עליי דעתך, אבל לא יודע איך ישטפו לי את המוח..
גם ככה רוב הסיכויים ליפול באמצע ואז עדיין יש אופציות עדיפות על ללכת להיות בשריון

אתה נכנס למסגרת מסויימת ושוטפים לך את המוח שאתה יותר טוב
אחרי תקופה אתה מתחיל להאמין בזה

עזוב, הזמן יעשה את שלו
בנתיים מוטיבציה זה דבר טוב
לא הייתי צריך לפתוח את זה

• פותח/ת השרשור
אתה נכנס למסגרת מסויימת ושוטפים לך את המוח שאתה יותר טוב
אחרי תקופה אתה מתחיל להאמין בזה

עזוב, הזמן יעשה את שלו
בנתיים מוטיבציה זה דבר טוב
לא הייתי צריך לפתוח את זה
מה כבר יקרה אם אני אהפוך לשחצן ?
אם הם עברו את כל המסלול הארוך תן להם להשתחצן למי אכפת..
אבל שיהיה.

מה כבר יקרה אם אני אהפוך לשחצן ?
אם הם עברו את כל המסלול הארוך תן להם להשתחצן למי אכפת..
אבל שיהיה.

אתה תחליט החלטה כפויה להשאר 10 שנים בחייל ומי יודע אפילו יותר
בן 18-19 לא יכול להחליט החלטה ל 10 שנים +

יש לי גיבוש טיס ב21.3 ואני כמובן צריך לתת פוש אחרון, הבעיה היא שאני לא יודע איך לתכנן את האימונים בצורה מיטבית..
אימון כוח אחד, 2 קרוספיט,4 פעמים בשבוע אירובי?.
3קרוספיט 4 אירובי?.
אני מעוניין להוסיף ספרינטים בעלייה, עם מה כדאי לשלב? וכו.

המצב כרגע הוא שאני חלש ובעל סיבולת עלובה [עוד שבוע אני אמור להיות כבר מסוגל לרוץ 30דק' רצוף]

עבדתי עם A-BX3 בשבוע ו4 ריצות שבועיות, משקלי עבודה לא מדהימים אבל התחזקתי בזמן האחרון.

כל המלצה תהיה טובה כרגע, תודה.

לדעתי להיות מסוגל 30 דק' ברצף זה די מספיק לגיבוש, הייתי באחרון וחוץ מזחילות שרצחו אותי לא היה קשה פיזית מדי. אולי פעם אחת איזה ריצה אחרי הקפצה בלילה וזהו.

כמובן שאי אפשר לדעת כי כל גיבוש משתנה, אבל זחילות אני מאמין שיהיה לך, וזה חרא של דבר (האמת שהגעתי בכושר מסריח אז בגלל זה היה לי קשה יותר).

מה שבטוח הוא שהכושר הגופני שלך הוא לא זה שייקבע אם תתקבל או לא, רק אל תוותר לעצמך, ותדבר הרבה במשימות.

• פותח/ת השרשור
לדעתי להיות מסוגל 30 דק' ברצף זה די מספיק לגיבוש, הייתי באחרון וחוץ מזחילות שרצחו אותי לא היה קשה פיזית מדי. אולי פעם אחת איזה ריצה אחרי הקפצה בלילה וזהו.

כמובן שאי אפשר לדעת כי כל גיבוש משתנה, אבל זחילות אני מאמין שיהיה לך, וזה חרא של דבר (האמת שהגעתי בכושר מסריח אז בגלל זה היה לי קשה יותר).

מה שבטוח הוא שהכושר הגופני שלך הוא לא זה שייקבע אם תתקבל או לא, רק אל תוותר לעצמך, ותדבר הרבה במשימות.
תגדיר כושר מסריח?

אשמח אם תפרט עוד.
האם עברת?
אם לא, למה?.

אני יודע שהכושר מספיק, אפרוש אני לא, השאלה זה מה לעשות לשפר אותו כמו שיותר בזמן שיש, אני מאמין שיש ספרינטים בעליות ודברים כאלה שהכי מומלץ לשפר?.
יש לך דוגמאות למשימות? [קראתי די הרבה ברור שלא יהיה אותו דבר אבל סתם לעניין]
וMOO אתה צודק, אבל זה לא רלוונטי, כמו לעשות קעקוע עם השם של חברה נגיד את זה ככה?.

כושר מסריח שהיה קשה לי לרוץ 20 דק', זה היה במאמץ גדול.

לא עברתי, לא דיברתי כמעט אני טיפוס שלא מדבר הרבה בכללי אז זה לא בשבילי, גם האנשים שם ממש משתלטים על כל דבר וזה ממש הרגיז אותי ורציתי לעבור רק כדי לעבור לא כדי להתקבל לקורס ראסמי אז המוטיבציה לא הייתה בשמיים.

ספרינטים היו לנו ממש מעט, וגם הם היו רק של איזה 20 מטר על אזור חולי כזה.

משימות זה בעיקר חשיבה עם מאמץ פיזי לצד חלקן. אני לא חושב שאני יכול לעזור לך אם אני אתן לך דוגמאות למשימות פשוט תדבר הרבה

אגב אני לא באמת יודע למה לא עברתי זאת השערה שלי בלבד, מאיך שאני רואה שהתנהלתי בגיבוש. לפי מה שראיתי שם, צריך לדבר כמובן שבחכמה להעיר הרבה הערות, להתווכח, לעמוד על שלך אבל גם להודות בטעויות.

אם תבלוט בפן הפיזי זה גם ייתן לך יתרון כי האנשים לקבוצה שלך יראו שאתה תותח וידרגו אותך גבוה בשאלון הסוציומטרי אבל גם בלי זה עוברים.

אם יש לך מספיק מוטיבציה ואתה לא נעל אתה תעבור

• פותח/ת השרשור
אגב אני לא באמת יודע למה לא עברתי זאת השערה שלי בלבד, מאיך שאני רואה שהתנהלתי בגיבוש. לפי מה שראיתי שם, צריך לדבר כמובן שבחכמה להעיר הרבה הערות, להתווכח, לעמוד על שלך אבל גם להודות בטעויות.

אם תבלוט בפן הפיזי זה גם ייתן לך יתרון כי האנשים לקבוצה שלך יראו שאתה תותח וידרגו אותך גבוה בשאלון הסוציומטרי אבל גם בלי זה עוברים.

אם יש לך מספיק מוטיבציה ואתה לא נעל אתה תעבור
לפי מה שהבנתי ירפא א-ב וכו' גם משפיעים על הסיכוי לעבור וזה מן שקלול של הכל, כי אם כן אז הלך לי מעולה עד כה וכל עוד אני לא פורש ובאמת כמו שאתה אומר לא נעל אני אמור לעבור..
לא אבלוט פיזית בחיים כרגע..
בכל מקרה תודה ואם יש למישהו המלצה מה לעשות מבחינת אימון זה יהיה נחמד.

כן כמובן שגם למיונים לפני זה יש השפעה, אני לא מאמין שזה מה שהפיל אותי, אולי הפסיכולוג וכל הקטע של האישיות כי לא סימנתי מוטיבציה קרבית מדהימה.
אם אני לא טועה זה הולך 60%-40% או 50-50 מבחינת החלוקה בין הגיבוש למיונים (זה מה שאמרו לי לפחות)

בכל מקרה שיהיה בהצלחה זה שבוע לא קל אבל חוויתי וגם טעימה קטנה לקראת הצבא.

בכיף אין בעיה
אני מתגייס למודיעין שדה/חיל איסוף קרבי, סה"כ שיבוץ בסדר מבחינתי אני די מרוצה אבל את זה אני אדע באמת רק אחרי כמה זמן בצבא.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית