הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה לא עובד

yotam97ify

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי שלום
אני שבוע וחצי עם תפריט לעלייה במשקל, והמשקל נשאר זהה לגמרי
אני מתאמן מתחיל והתוכנית היא על כל הגוף, במשקלים שאני מרים לא מרגיש שינוי

משקל 68.2
גובה 171
גיל 21
אחוזי שומן 14~15

מה אתם אומרים על התפריט?
המאמן אמר שהיא לא טובה... מציין שנבנתה עם תזונאית
20180418_173729.jpg

אתה צריך לרשום ערכים סופיים, כמה חלבון שומן ופחמימה
בתור מתחיל טרי אתה אמור לוודא שאתה מתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון
בכל מקרה כנראה חסר לך קלוריות ושכדאי להוסיף 400-500 קלוריות יותר אם אתה לא עולה במשקל בכלל.

תראה זה פשוט, תלמד את הגוף שלך. לא עלית? תוסיף קלוריות.

• פותח/ת השרשור
מה חסר בתפריט וכמה?
שומן חלבון או פחמימה?

למה אתה אוכל שעתיים אחרי שאתה קם?
ואתה עם זה כולה שבוע וחצי.

• פותח/ת השרשור
למה אתה אוכל שעתיים אחרי שאתה קם?
ואתה עם זה כולה שבוע וחצי.
למען האמת אפילו שעה אחרי שאני קם, ולמה לא?
זו השעה הכי נוחה בשבילי לאכול ארוחת בוקר כי אני בצבא
וכן צודק, נראה עוד שבוע-שבועיים אם יש עלייה במשקל ואם לא מסלול מחדש

אז לפחות קח לך איזה משהו קטן לבוקר. אפילו איזה חטיף. חשוב לאכול משהו קטן ממש אחרי שאתה מתעורר

לשבור את הצום הלילה ולמנוע מצב קטאבולי( הרס שריר) כמה שיותר.

לשבור את הצום הלילה ולמנוע מצב קטאבולי( הרס שריר) כמה שיותר.
מה ההבדל אם תאכל אחרי האימון? אני שותה קפה שחור חזק והולך לאימון. ותכלס? אני מרגיש הרבה יותר קליל מאשר אם אני יאכל משהו. ״הרס שריר״ לא קורה כל כך מהר..

מה ההבדל אם תאכל אחרי האימון? אני שותה קפה שחור חזק והולך לאימון. ותכלס? אני מרגיש הרבה יותר קליל מאשר אם אני יאכל משהו. ״הרס שריר״ לא קורה כל כך מהר..
בלי קשר לאימון. בשינה אתה לא אוכל הרבה זמן מה שגורם להרס שריר(אם תרצה או לא). כדי למנוע את זה כמה שיותר מהר אוכלים ארוחת בוקר.

תחפש זה לא קשה:״חשיבות ארוחת בוקר״ או משהו כזה.

אפשר למצוא הרבה כתבות כאלה ואחרות ובינהן גם כתבות חרטא בנוסח וינגייט. תראה אני אישית לא מרגיש שום ״הרס שריר״. האימונים שלי הרבה יותר טובים כשאני הולך על בטן ריקה. מה שכן, אחרי האימון אני רעב כמו בהמה אבל חוץ מזה הכל מעולה. אתה צודק שלא יזיק לאכול משהו קטן לפני האימון אבל זה ממש לא בגדר חובה וזה לא יגרום לשום הרס שריר כי גם ככה אתה אוכל אחרי האימון.

אפשר למצוא הרבה כתבות כאלה ואחרות ובינהן גם כתבות חרטא בנוסח וינגייט. תראה אני אישית לא מרגיש שום ״הרס שריר״. האימונים שלי הרבה יותר טובים כשאני הולך על בטן ריקה. מה שכן, אחרי האימון אני רעב כמו בהמה אבל חוץ מזה הכל מעולה. אתה צודק שלא יזיק לאכול משהו קטן לפני האימון אבל זה ממש לא בגדר חובה וזה לא יגרום לשום הרס שריר כי גם ככה אתה אוכל אחרי האימון.
כול אחד ומה שהולך לו. חוץ מזה שאתה לא תרגיש הרס שריר.

אין הרבה מה לחפש בנושא כי זה לא קיים בפועל. הוכח אין ספור פעמים מבחינה מדעית שזה לא משנה מתי אתה אוכל. אתה אפילו יכול לצום יומיים בשבוע ולאכול 5 ימים ולא יקרה שום דבר למסת השריר בגופך.

אני שבוע וחצי עם תפריט לעלייה במשקל, והמשקל נשאר זהה לגמרי
אם המשקל נשאר זהה זה אומר שאין מספיק קלוריות בתפריט. צריך להוסיף קלוריות שזה אומר שצריך לפנות שוב לתזונאית ולהתעייץ שוב.

Back
למעלה תחתית