עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הבנץ' והדד שלו נמוכים. לא יודע מה נתן היום, אבל בדצמבר לחץ 185 ומשך 305.יש מקור לאיך הלכה לו התחרות? כמה שהסקואט שלו מפלצתי הוא מדורג 4 או 5 בקטגוריה
האמת שיש מצב. סה"כ הוא היה חזק בטירוף מאז שהוא היה בן איזה 14-15 הוא שפף 300, ואני לא זוכר שהיו לו קפיצות ענקיות במשקלים, נראה שהוא פשוט התקדם טוב לאורך הרבה זמן, וזה שהבנץ' והדד שלו מאד נמוכים יחסית גם מעיד קצת. וגם לא לשכוח שהוא פאקינג 170 קילו כך שואלי איזה פריק גנטי הצליח להגיע לכאלה דבריםמהמר שהוא טבעי.
אין לי ספק שהוא הולך לשבור בעתיד ALL TIME RECORDS.
414.5 קילו סקוואט בלי רצועות טבעי? אשרי המאמין.האמת שיש מצב.
מהמר שהוא טבעי.
אין לי ספק שהוא הולך לשבור בעתיד ALL TIME RECORDS.
טיבעי? אני מקווה שאתה ציני..
אפשר גם להיות מוזרק וגם להראות כמו חרא רק אומר.. לא מכיר מישהו טיבעי שדפק משקל כזה כשהוא טיבעי..לא ציני,יש כמה סממנים הוא פשוט לא נראה מוזרק.
אחוז שומן אסטרונומי,פלג גוף עליון בפיגור גדול יחסית.
אני חושב שהוא פשוט אוכל בלי הכרה 10K ומעלה בשילוב של גנטיקה מפחידה ועבודה קשה.
שוב אמרתי שאני מהמר,יכול להיות שאני טועה,בדרך כלל יש לי עין לדברים האלה.
למשל ריי וויליאמס,בריאן שואו,קלירנס קנדי,בליינד מוזרקים.
אפשר גם להיות מוזרק וגם להראות כמו חרא רק אומר.. לא מכיר מישהו טיבעי שדפק משקל כזה כשהוא טיבעי..
זה בסדר, כמעט בטוח שזה יורד לו מהדדליפטשהשומן בתחתית מוסיף לו בין 50-100 קילו.
תשמע, אם תסתכל על הסטורית האימונים שלו אין סממנים של בוסט רציני של חומרים בשום שלב. הילד הזה בגיל פאקינג 15 כבר שפף 300. הוא מתחרה בפווארליפטינג מאז גיל 9 והתאמן תחת מאמנים מאד טובים מגיל מאד צעיר. יכול מאד להיות שהוא על חומרים. ותשמע, חן זוננרייך משך 312.5 בגיל 18 טבעי כשהוא התאמן הרבה פחות זמן ממנו ובלי חלילה לקחת כלום כמובן מגיל ומיוסי, כנראה שהמאמן שלו היה גם יותר טוב (או לפחות הרבה יותר מנוסה). אה והוא גם שקל חצי. אז לא כזה קשה לי להאמין שהוא עילוי גנטי, ואולי אף יותר מחן, שיכול להיות שעדיין טבעי ושופף את המשקל הזה, במיוחד, כשהבנץ' והדד שלו הרבה יותר נמוכים414.5 קילו סקוואט בלי רצועות טבעי? אשרי המאמין.
תשמע, אם תסתכל על הסטורית האימונים שלו אין סממנים של בוסט רציני של חומרים בשום שלב. הילד הזה בגיל פאקינג 15 כבר שפף 300. הוא מתחרה בפווארליפטינג מאז גיל 9 והתאמן תחת מאמנים מאד טובים מגיל מאד צעיר. יכול מאד להיות שהוא על חומרים. ותשמע, חן זוננרייך משך 312.5 בגיל 18 טבעי כשהוא התאמן הרבה פחות זמן ממנו ובלי חלילה לקחת כלום כמובן מגיל ומיוסי, כנראה שהמאמן שלו היה גם יותר טוב (או לפחות הרבה יותר מנוסה). אה והוא גם שקל חצי. אז לא כזה קשה לי להאמין שהוא עילוי גנטי, ואולי אף יותר מחן, שיכול להיות שעדיין טבעי ושופף את המשקל הזה, במיוחד, כשהבנץ' והדד שלו הרבה יותר נמוכים
יש הגיון מסויים בדברים, פשוט לקשר את המשפט "414.5 קילו סקוואט בלי רצועות בגיל 19" למילה "טבעי", עדיין נשמע לי מעט הזוי...תשמע, אם תסתכל על הסטורית האימונים שלו אין סממנים של בוסט רציני של חומרים בשום שלב. הילד הזה בגיל פאקינג 15 כבר שפף 300. הוא מתחרה בפווארליפטינג מאז גיל 9 והתאמן תחת מאמנים מאד טובים מגיל מאד צעיר. יכול מאד להיות שהוא על חומרים. ותשמע, חן זוננרייך משך 312.5 בגיל 18 טבעי כשהוא התאמן הרבה פחות זמן ממנו ובלי חלילה לקחת כלום כמובן מגיל ומיוסי, כנראה שהמאמן שלו היה גם יותר טוב (או לפחות הרבה יותר מנוסה). אה והוא גם שקל חצי. אז לא כזה קשה לי להאמין שהוא עילוי גנטי, ואולי אף יותר מחן, שיכול להיות שעדיין טבעי ושופף את המשקל הזה
זה לא המאמן שלו שאמר שמספיק לעשות סט אחד של דדליפט בשבוע?במיוחד, כשהבנץ' והדד שלו הרבה יותר נמוכים
למתאמן מתחיל זה נכון. הנפח של הסקוואט יהיה מספיק כדי לתת קרי אובר לדדליפט, כמובן שזה לא נכון בהמשך. ולאד לחץ גם 220 בעבר אם אני זוכר טוב, הייתה לו חרא של תחרות באותו יום.יש הגיון מסויים בדברים, פשוט לקשר את המשפט "414.5 קילו סקוואט בלי רצועות בגיל 19" למילה "טבעי", עדיין נשמע לי מעט הזוי...
זה לא המאמן שלו שאמר שמספיק לעשות סט אחד של דדליפט בשבוע?
אגב, גם הבנץ' של וולאד חלש יחסית (לחץ 200 אאל"ט באוסטרליה). וולאד לא טבעי.
טוב שלקחת 2 מתחרים ברמה הכי גבוה ששברו שיאי עולם בשביל להגיד שהם מוזרקים לעומת קלירנס, שאגב כנראה טבעי והסיבה הכי גדולה שלי להגיד את זה זה שהוא אמר שהוא לא רוצה לעשות קוליפי ל2020 כי הוא לא חושב שהוא יכול לעלות, כלומר לא יכול להתמודד עם כל האנשים המוזרקים שם בעלי גנטיקה דומה לשלו אבל עם החומרים בצד.למשל ריי וויליאמס,בריאן שואו,קלירנס קנדי,בליינד מוזרקים.
טוב שלקחת 2 מתחרים ברמה הכי גבוה ששברו שיאי עולם בשביל להגיד שהם מוזרקים לעומת קלירנס, שאגב כנראה טבעי והסיבה הכי גדולה שלי להגיד את זה זה שהוא אמר שהוא לא רוצה לעשות קוליפי ל2020 כי הוא לא חושב שהוא יכול לעלות, כלומר לא יכול להתמודד עם כל האנשים המוזרקים שם בעלי גנטיקה דומה לשלו אבל עם החומרים בצד.
דווקא יש לי מושג ולא חסר סיבות למה הוא לא לוקח.אם אתה חושב שקלירנס טבעי אז אין לך מושג.
חוץ מזה מה זה אומר "גנטיקה דומה לשלו" קלירנס גם מנתח צפנים גנטיים ולא ידעתי?
דווקא יש לי מושג ולא חסר סיבות למה הוא לא לוקח.
התכוונתי אנשים עם גנטיקה שמגיבה כמו שלו לאימונים ואנשים עם צורת גוף שמתאימה לOLY WL כמוהו.