הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בן 19 414.5 סקוואט בלי רצועות

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
מהמר שהוא טבעי.
אין לי ספק שהוא הולך לשבור בעתיד ALL TIME RECORDS.
האמת שיש מצב. סה"כ הוא היה חזק בטירוף מאז שהוא היה בן איזה 14-15 הוא שפף 300, ואני לא זוכר שהיו לו קפיצות ענקיות במשקלים, נראה שהוא פשוט התקדם טוב לאורך הרבה זמן, וזה שהבנץ' והדד שלו מאד נמוכים יחסית גם מעיד קצת. וגם לא לשכוח שהוא פאקינג 170 קילו כך שואלי איזה פריק גנטי הצליח להגיע לכאלה דברים

טיבעי? אני מקווה שאתה ציני..

לא ציני,יש כמה סממנים הוא פשוט לא נראה מוזרק.
אחוז שומן אסטרונומי,פלג גוף עליון בפיגור גדול יחסית.
אני חושב שהוא פשוט אוכל בלי הכרה 10K ומעלה בשילוב של גנטיקה מפחידה ועבודה קשה.
שוב אמרתי שאני מהמר,יכול להיות שאני טועה,בדרך כלל יש לי עין לדברים האלה.
למשל ריי וויליאמס,בריאן שואו,קלירנס קנדי,בליינד מוזרקים.

לא ציני,יש כמה סממנים הוא פשוט לא נראה מוזרק.
אחוז שומן אסטרונומי,פלג גוף עליון בפיגור גדול יחסית.
אני חושב שהוא פשוט אוכל בלי הכרה 10K ומעלה בשילוב של גנטיקה מפחידה ועבודה קשה.
שוב אמרתי שאני מהמר,יכול להיות שאני טועה,בדרך כלל יש לי עין לדברים האלה.
אפשר גם להיות מוזרק וגם להראות כמו חרא רק אומר.. לא מכיר מישהו טיבעי שדפק משקל כזה כשהוא טיבעי..

אפשר גם להיות מוזרק וגם להראות כמו חרא רק אומר.. לא מכיר מישהו טיבעי שדפק משקל כזה כשהוא טיבעי..

נכון,אבל לא חרא ברמה כזאת,עם סטרואידים אתה לא אמור להגיע לרמת קומפוזיציה כזאת מחורבנת.
אל תשכח גם שהשומן בתחתית מוסיף לו בין 50-100 קילו.

414.5 קילו סקוואט בלי רצועות טבעי? אשרי המאמין.
תשמע, אם תסתכל על הסטורית האימונים שלו אין סממנים של בוסט רציני של חומרים בשום שלב. הילד הזה בגיל פאקינג 15 כבר שפף 300. הוא מתחרה בפווארליפטינג מאז גיל 9 והתאמן תחת מאמנים מאד טובים מגיל מאד צעיר. יכול מאד להיות שהוא על חומרים. ותשמע, חן זוננרייך משך 312.5 בגיל 18 טבעי כשהוא התאמן הרבה פחות זמן ממנו ובלי חלילה לקחת כלום כמובן מגיל ומיוסי, כנראה שהמאמן שלו היה גם יותר טוב (או לפחות הרבה יותר מנוסה). אה והוא גם שקל חצי. אז לא כזה קשה לי להאמין שהוא עילוי גנטי, ואולי אף יותר מחן, שיכול להיות שעדיין טבעי ושופף את המשקל הזה, במיוחד, כשהבנץ' והדד שלו הרבה יותר נמוכים

תשמע, אם תסתכל על הסטורית האימונים שלו אין סממנים של בוסט רציני של חומרים בשום שלב. הילד הזה בגיל פאקינג 15 כבר שפף 300. הוא מתחרה בפווארליפטינג מאז גיל 9 והתאמן תחת מאמנים מאד טובים מגיל מאד צעיר. יכול מאד להיות שהוא על חומרים. ותשמע, חן זוננרייך משך 312.5 בגיל 18 טבעי כשהוא התאמן הרבה פחות זמן ממנו ובלי חלילה לקחת כלום כמובן מגיל ומיוסי, כנראה שהמאמן שלו היה גם יותר טוב (או לפחות הרבה יותר מנוסה). אה והוא גם שקל חצי. אז לא כזה קשה לי להאמין שהוא עילוי גנטי, ואולי אף יותר מחן, שיכול להיות שעדיין טבעי ושופף את המשקל הזה, במיוחד, כשהבנץ' והדד שלו הרבה יותר נמוכים

זכור לי גם שהוא היה בפוטבול בעברו ולא התמקד רק בליפטינג מה שהופך את ההישגים שלו למרשימים עוד יותר

• פותח/ת השרשור
תשמע, אם תסתכל על הסטורית האימונים שלו אין סממנים של בוסט רציני של חומרים בשום שלב. הילד הזה בגיל פאקינג 15 כבר שפף 300. הוא מתחרה בפווארליפטינג מאז גיל 9 והתאמן תחת מאמנים מאד טובים מגיל מאד צעיר. יכול מאד להיות שהוא על חומרים. ותשמע, חן זוננרייך משך 312.5 בגיל 18 טבעי כשהוא התאמן הרבה פחות זמן ממנו ובלי חלילה לקחת כלום כמובן מגיל ומיוסי, כנראה שהמאמן שלו היה גם יותר טוב (או לפחות הרבה יותר מנוסה). אה והוא גם שקל חצי. אז לא כזה קשה לי להאמין שהוא עילוי גנטי, ואולי אף יותר מחן, שיכול להיות שעדיין טבעי ושופף את המשקל הזה
יש הגיון מסויים בדברים, פשוט לקשר את המשפט "414.5 קילו סקוואט בלי רצועות בגיל 19" למילה "טבעי", עדיין נשמע לי מעט הזוי...
במיוחד, כשהבנץ' והדד שלו הרבה יותר נמוכים
זה לא המאמן שלו שאמר שמספיק לעשות סט אחד של דדליפט בשבוע?
אגב, גם הבנץ' של וולאד חלש יחסית (לחץ 200 אאל"ט באוסטרליה). וולאד לא טבעי.

נערך לאחרונה:
יש הגיון מסויים בדברים, פשוט לקשר את המשפט "414.5 קילו סקוואט בלי רצועות בגיל 19" למילה "טבעי", עדיין נשמע לי מעט הזוי...

זה לא המאמן שלו שאמר שמספיק לעשות סט אחד של דדליפט בשבוע?
אגב, גם הבנץ' של וולאד חלש יחסית (לחץ 200 אאל"ט באוסטרליה). וולאד לא טבעי.
למתאמן מתחיל זה נכון. הנפח של הסקוואט יהיה מספיק כדי לתת קרי אובר לדדליפט, כמובן שזה לא נכון בהמשך. ולאד לחץ גם 220 בעבר אם אני זוכר טוב, הייתה לו חרא של תחרות באותו יום.
ושוב, אני לא אומר "אין סיכוי שהוא על חומרים" אני אומר, שלהגיד שהוא אולי טבעי זאת אופציה. הנה התוצאות שלו מהשנים האחרונות:
2014 - 330
2015 - 350
2016 - 365.5
2017 - 387.5 בכניסה שניה (נכשל שלישית)
2018 - 415.
הילד פשוט תמיד היה חזק בטירוף ומצליח להוסיף איזה 20-25 קילו לסקוואט שלו כל שנה.. בשום שלב לא ראית פתאום שנה שהוא הוסיף איזה 40-50 קילו שיכול להעיד על תחילת שימוש בחומרים

נערך לאחרונה:
טוב שלקחת 2 מתחרים ברמה הכי גבוה ששברו שיאי עולם בשביל להגיד שהם מוזרקים לעומת קלירנס, שאגב כנראה טבעי והסיבה הכי גדולה שלי להגיד את זה זה שהוא אמר שהוא לא רוצה לעשות קוליפי ל2020 כי הוא לא חושב שהוא יכול לעלות, כלומר לא יכול להתמודד עם כל האנשים המוזרקים שם בעלי גנטיקה דומה לשלו אבל עם החומרים בצד.

טוב שלקחת 2 מתחרים ברמה הכי גבוה ששברו שיאי עולם בשביל להגיד שהם מוזרקים לעומת קלירנס, שאגב כנראה טבעי והסיבה הכי גדולה שלי להגיד את זה זה שהוא אמר שהוא לא רוצה לעשות קוליפי ל2020 כי הוא לא חושב שהוא יכול לעלות, כלומר לא יכול להתמודד עם כל האנשים המוזרקים שם בעלי גנטיקה דומה לשלו אבל עם החומרים בצד.

אם אתה חושב שקלירנס טבעי אז אין לך מושג.
חוץ מזה מה זה אומר "גנטיקה דומה לשלו" קלירנס גם מנתח צפנים גנטיים ולא ידעתי?

נערך לאחרונה:
אם אתה חושב שקלירנס טבעי אז אין לך מושג.
חוץ מזה מה זה אומר "גנטיקה דומה לשלו" קלירנס גם מנתח צפנים גנטיים ולא ידעתי?
דווקא יש לי מושג ולא חסר סיבות למה הוא לא לוקח.
התכוונתי אנשים עם גנטיקה שמגיבה כמו שלו לאימונים ואנשים עם צורת גוף שמתאימה לOLY WL כמוהו.

דווקא יש לי מושג ולא חסר סיבות למה הוא לא לוקח.
התכוונתי אנשים עם גנטיקה שמגיבה כמו שלו לאימונים ואנשים עם צורת גוף שמתאימה לOLY WL כמוהו.

"גנטיקה שמגיבה"
"צורת גוף שמתאימה ל OLY WL"

מה יהיה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית